Майски бебета 2024г. - Тема 2

• 37 071
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Цитат на: mokka link=topic=1599882.msg4715
5580#msg47155580 date=1699030892
Аз ще ходя на всички, такава е политиката и на Надежда. Ранен скрининг в 11-13 седмица, ранна фетална в 16-18 г.с., фетална 20-22 г.с. и късна 28-32 г.с.

Ето от къде идвало моето объркване от днес, за тази 16-18 ме бяха записали Grinning Аз бях сега на ранния скрининг в 13та и после ще ходя в 21-ва.
Направо съм ги забравила те били "сто"фетални 😁
Парацетамол може,но нз точно колко поне едно вземи

# 406
Момичета, какво мога да пия за главоболие?
Парацетамол ,но без да се прекалява ,защото е токсичен ,от 1 няма проблем .

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 20:34 от Mims1900

# 407
  • Пловдив
Здравейте, изчетох ви и наваксах! Малкият пак е донесъл нещо от яслата, та усещам как ме боли гърлото, за сега пия хомеопатия, дано помогне. Не искам да го спирам, тъкмо се адаптира, но ще е тежък сезон.
За цитонамазка, аз правех всяка година, имаме профилактични прегледи от работа. Но признавам преди това съм била доста нехайна към този вид прегледи и това е от моето нежелание да ходя. Слава богу ми се е разминало, но трябва да е за урок. Сега след раждането на малкия не бях ходила (слава богу той е на 1 г и 5 м  тоест не са 2-3 г, но пак е доста като време), но ми беше трудно с организацията. Естествено бях на прегледи след раждането при израждащия ме АГ, но имах все още лохии и не взе цитонамазка, беше рано. Пародокс беше, че преди да забременея със второто бях планувала обстоен преглед при АГ, тъкмо бях намерила възможност. Живот и здраве след това раждане няма да чакам.

# 408
alice_ in_ wonderland1, съчувствам за вирусите. Малкият започна в петък през нощта да повръща, после и температура вдигна...Добре, че не се наложи да ходим за системи. Слава богу на мен ми се размина за момента само с гадене. Предната бременност за гърло ми бяха позволили Ефизол да смуча.

# 409
След като се заразих с повръщане направо ме втриса какво ме чака....тази седмица кашляше и нашите я взеха на село,но още кашля ест и мм и той "картинка"засега само кихам 🙈
Мн се чудя как да караме зимата да я спира ли повече време

# 410
Момичета, може да пиете Биозин мама и сироп Стодал.

# 411
Обновени са списъците от първата страничка с термини и известен пол на бебчетата. Relaxed Допълних също и този с полезни линкове на тема раждане, кърмене и първи грижи за новородено. Мамите с опит, ако смятате, че нещо от този списък е подвеждащо или с грешна информация, ще се радвам на обратна връзка. Също така, нови предложения са винаги добре дошли. Simple Smile

Най-сетне разбрах как се вгражда заглавието в линка, за да изглежда по-изчистен списъка. Laughing

# 412
  • Пловдив
alice_ in_ wonderland1, съчувствам за вирусите. Малкият започна в петък през нощта да повръща, после и температура вдигна...Добре, че не се наложи да ходим за системи. Слава богу на мен ми се размина за момента само с гадене. Предната бременност за гърло ми бяха позволили Ефизол да смуча.

Благодаря ти много, ще взема, слава богу малкият се оправя, бързо мина, дано е било нещо кратко. Ходи около месец без отсъствие, това си е рекорд, ще видя утре как ще е и ще преценя дали да пускам.

# 413
  • Пловдив
Обновени са списъците от първата страничка с термини и известен пол на бебчетата. Relaxed Допълних също и този с полезни линкове на тема раждане, кърмене и първи грижи за новородено. Мамите с опит, ако смятате, че нещо от този списък е подвеждащо или с грешна информация, ще се радвам на обратна връзка. Също така, нови предложения са винаги добре дошли. Simple Smile

Най-сетне разбрах как се вгражда заглавието в линка, за да изглежда по-изчистен списъка. Laughing

Зоя, може да добавиш, че имаме и фейсбук група, за който има желание да се присъедини на по-късен етап - нека пише на мен, maimunanaklona или the happy.

# 414

Зоя, може да добавиш, че имаме и фейсбук група, за който има желание да се присъедини на по-късен етап - нека пише на мен, maimunanaklona или the happy.
Добра вметка, ще го добавя и това.

# 415
Двойно повече момчета ехаа

# 416
Двойно повече момчета ехаа

Момите още се срамуват и стоят с гръб или кръстосани крака 😂😂😂 Като моята 75 процентова мома 😂

# 417
Повече момченца, за да пазят момиченцата 😊

Момичета, вие имате ли си избрани имена или тепърва ще го мислите? 😀

Последна редакция: нд, 05 ное 2023, 16:35 от pauly

# 418
Може тези, които още не знаем да сме с момичетата. 😀💗💗💗 Ние за момиче имаме име от няколко години, за момче също има едно име което ми харесва.

# 419
Имаме за момче още от преди и така си остана и сега,но тъй като ще е е момиче ще е  женския вариант ....аз исках друго,но имаше приказки,че бил ред на баща му та така като наближи ще споделя имената 😇
За каката и двамата харесахме това Моника другите варианти бяха Марина и Мартина веднага отпаднаха 😁( води се на майка ми Минка, а майка му светла й памет тогава беше жива е Мария като мен)и не мина номера,че е на двете 😁

Общи условия

Активация на акаунт