Майски бебета 2024г. - Тема 2

• 37 054
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Eleyn, Бързо да се закрепя бебчо, с теб сме!

# 541
  • Пловдив
Eleyn, стискам палци да закрепите положението! Спокойствие и почивка!

# 542
Както всичко беше наред тази сутрин, така след болка и прокървяване по обяд, сега ме приеха в Шейново за задържане и ме сложиха на системи. Имам голямо отлепване казаха.

Стискам палци всичко да бъде наред ♥️

За количките - имам един полски танк 3в1 и една лятна Макларън. Макларъна уж го дават 0+, но нещо ме съмнява. Другата количка ми е ужасно тежка и огромна, но пък кошът е много удобен за новородени. Живи и здрави ще видим коя ще използвам в началото. Като цяло се глася да бебенося, защото баткото е голям вече, ще купуваме голямо колело 24 цола и ще е пълен абсурд да побера в багажника на колата и количка, и колело.

# 543
Eleyn, вярвам, че всичко ще се оправи и стискам палци скоро да се прибереш вкъщи.
Раждах в Шейново и вярвам на специалистите в тази болница. Изпращам ти подкрепа и позитивна енергия.

За количка ползваме Cybex - BALIOS S LUX. Тази количка какъв терор видя и все още не е мръднала.
Баткото заспиваше само на офроуд терен - неравни поляни, разбити улици и чакъл. С второто ще си я доупотребим.

# 544
Eleyn, всичко ще бъде наред! Важното е че лекарите те следят, вливат каквото трябва със системите. Представям си колко ти е трудно в момента, стискам палци бързо да се закрепите с бебчето.

# 545
Eleyn, стискам палци бързо да се закрепи и скоро да почиваш вкъщи.
Mkyorova, в тази седмица не е притеснително дори да ниска плацентата, тя се вдига до 28 седмица включително. Моята беше превия, тоест покриваше цервикалния канал и 24 вече беше висока. Повече се внимава с тежкото да не изкърви, но в общия случай не е проблем.
Моята този път е висока дори.
И моята количка е балиос С, но реално съм я водила на ремонт, заради проблем със шасито и пак ще я водя преди бебо да се роди.
Сега чакам намаление в вис Виталис, че трябва да купувам стол за баткото.

# 546
Eleyn,всичко ще бъде наред.По-добре че си в болница,ще се погрижат за теб и за бебето.Всичко ще се оправи  Heart

# 547
Eleyn, стискам палци бързо да се закрепи и скоро да почиваш вкъщи.
Mkyorova, в тази седмица не е притеснително дори да ниска плацентата, тя се вдига до 28 седмица включително. Моята беше превия, тоест покриваше цервикалния канал и 24 вече беше висока. Повече се внимава с тежкото да не изкърви, но в общия случай не е проблем.
Моята този път е висока дори.
И моята количка е балиос С, но реално съм я водила на ремонт, заради проблем със шасито и пак ще я водя преди бебо да се роди.
Сега чакам намаление в вис Виталис, че трябва да купувам стол за баткото.
Благодаря, чух се с АГ каза че за сега няма нищо притеснително. Каза да пия аспирин акард, дава повишен риск заради PAPP защото е в долната граница. Успокои ме доста , каза само че цитонамазка май няма да правим предвид ситуацията

# 548
Eleyn стискам палци. Бъди спокойна и положително мислене ❤️

# 549
Eleyn всичко ще бъде наред❤
Количката ми е Anex/M type,малко е тежка ,но много си я харесвам и не мисля да купувам друга.Баткото ще бъде на 2,6г като се роди бебето и не знам с него как ще се придвижваме на дълги разтояния без количка .Изобщо не ми се купува нова или за близнаци.

# 550
Моят батко ще е на 4, но ще иска да се вози 🙄, затова мисля да взема бъгиборд, но само за возене прав и ще си седи в багажника иначе.
През останалото време, че не знам дали това дете въобще ще се вози в количката, ще си ползвам и раниците и слинга.

# 551
Eleyn, стискам палци бързо да се оправят нещата.

# 552
Здравейте, следя ви от известно време. С термин за първите дни на м.Юни съм, но нищо не се знае все пак. След инвитро съм и дойде време да се ориентирам за пренаталните тестове. Та да се допитам до вас, вие къде, какъв пакет избрахте и как преценихте да вземете този пакет? Успешна и лека бременност ви желая Simple Smile

# 553
Аз направих на Вижън втория пакет за 1580 с малко повече синдроми.
Обадих се по телефона и се уговорихме.
На 6-ти ден ми се обадиха с добри новини.

# 554
Както всичко беше наред тази сутрин, така след болка и прокървяване по обяд, сега ме приеха в Шейново за задържане и ме сложиха на системи. Имам голямо отлепване казаха.

Стискам палци всичко да е наред! Мен вчера ме изписаха след прокървяване и 5 дена на системи и инжекции. Казаха, че всичко е наред с бебето, но трябва предимно да лежа в следващите месеци и ставане само до баня. Даже ми се скараха да не седя, а само лежане. Мисли позитивно и вярвай, че всичко ще се оправи. 🙏🍀

Иначе и аз се спрях на същия пакет Вижън, моят лекар ми препоръча да го направя, точно защото е по-разширен, а и за лично спокойствие.

Общи условия

Активация на акаунт