Майски бебета 2024г. - Тема 2

• 37 017
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Ние до скоро имахме само две мъжки подготвени (Явор и Ясен), но тези дни най-сетне си харесахме и две женски (Лилия и Виолета). Smile Природната тематика не е случайна и не беше лесно и двамата да одобрим едни и същи имена. Планираме да имаме още деца в бъдеще, така че поне три от тях ще си ги ползваме. Relaxed

# 421
Леле,наистина са се  събрали доста сини цветчета  Grinning Още незнам какво ще е моето бебе,покрай моя термин преобладават момченца,пък незнам.Имам някакво усещане за момиче,незнам защо,просто предчувствие.Ама то ще си покаже  Blush

# 422
Ние имаме име за момиче,но смятам ,че отново ще е момче.Разбира се само аз така предполагам,окончателно ще разберем на втората ФМ,която се пада на 13.12.До тогава ще си гадая 😂Иначе все едно не съм бременна,аболютно никакви признаци и първия път бях така и момчеее.Имам снимка от видеозона като съм 10+6 и точно тя ме кара да си мисля,че съм видяла нещо между крачетата 😂 някоя от вас разбира ли ,ако я кача?

# 423
Mahur и аз нямам абсолютно никакви симптоми, с момче съм 😊💙 Аз лично не разбирам, но качи я да поспекулираме 😀

Иначе ние си имаме имена и за момче и за момиче отпреди 3 години 🤭 И двете имена са с хубав смисъл и няма да са кръстени на никого.
Вече си наричаме бебчето по име, живот и здраве второто ще гледаме да е момиче, че нямаме повече мъжки имена 😀

# 424
Името ще е мъкааа. Миналият път колко списъци изгледахме и едвам харесахме 2, като окончателно избрахме в колата на път за болницата. Обаче таткото и преди не харесваше второто име и сега ще е още по-трудно. 😆
Иначе аз малкия започнах да го наричам по име и да мисля за него с това име чаааак към първата му годинка. Преди това си беше на мама патето. 😂
mahur, на мен на ФМ ми обясниха, че ако стърчи пубисния хълм, то ще е 80% момче.

# 425
На мен това казаха. Уреята е нагоре 80% момче.  Аз качвам снимка от феталната морфология

# 426
  • София
Ние до скоро имахме само две мъжки подготвени (Явор и Ясен), но тези дни най-сетне си харесахме и две женски (Лилия и Виолета). Smile Природната тематика не е случайна и не беше лесно и двамата да одобрим едни и същи имена. Планираме да имаме още деца в бъдеще, така че поне три от тях ще си ги ползваме. Relaxed

Планирате три деца? Еха! А ако всичките са от един пол? Ще можете да ползвате само две от имената.

Ние имахме две имена за момиче предната бременност, но това, което не използвахме, сега не ми харесва, така че ако е момиче ще го мислим отново.
За момче харесвам много, но все имаме някой в родата с такова или подобно име, така че също няма да ги ползваме. Много държим да не е кръстено на никого детето, защото не ми се занимава с наранена гордост на роднини и да се изтъкват кой заслужава и кой не.

# 427
Това си е мое предположение,докторката каза ,че е много рано да се види.
Ще се радвам да чуя какво мислите и вие.

# 428

Планирате три деца? Еха! А ако всичките са от един пол? Ще можете да ползвате само две от имената.
Имаме време да го измислим докато стигнем до третото. Laughing Такива са плановете, но нека първо изпитаме какво е едно дете да имаш, да не вземем да размислим рязко за трето. Laughing

Последна редакция: нд, 05 ное 2023, 18:19 от zoya.

# 429
  • София
Имаме време да го измислим докато стигнем до третото. Laughing Такива са плановете, но нека първо изпитаме какво е едно дете да имаш, да не вземем да размислим рязко за трето. Laughing

Факт, имаше период след първото, когато казвах, че повече деца не искам. Недоспиването ми идваше в повече.

# 430

Факт, имаше период след първото, когато казвах, че повече деца не искам. Недоспиването ми идваше в повече.
Аз също бях така, само че мен ме изплаши раждането. Няма да коментирам, че има и нераждали все още дами 😂. Аз също казах, че повече деца не искам, преди година и нещо това се промени, заради което и децата ще бъдат с голяма разлика. Сега се притеснявам, че хем ще са с голяма разлика хем ще са различен пол.. честно казано доста голямо притеснение имам за това и доста ме плаши мисълта, че няма да се разбират. Аз имам сестра, но сме с малка разлика и имаме силна връзка, но виждам по мъжа ми и сестра му. Той е на 28 тя на 18 и изобщо не се поглеждат, камоли да се разбират и търсят. За сега малката е доста развълнувана, казва че го обича, гушка снимката говори му, целува корема. Ще видим какво ще излезе

# 431
И при нас ще има казус с разликата на децата. ММ има дъщеря на 7г., която много иска сестричка, но за братче не е така положително настроена. Та не знам как ще приеме новината. Освен това тя живее в София, а ние сме в Бургас. Всяка възможна ваканция е при нас, цяло лято кара при нас, чува се с баща си по Вайбър всяка вечер и бих казала, че има много силна връзка с него, а и с мен. Но заради разстоянието основно мисля, че няма да са много близки с братчето ѝ. ☹️ Предстои да ѝ кажем скоро, че ще става кака на момче се надяваме все пак на положителна реакция 🤭

# 432
Може като за начало да ѝ кажете само, че ще става кака, за да свикне с идеята. После ще я подготви и за пола на бебето.

# 433
Може като за начало да ѝ кажете само, че ще става кака, за да свикне с идеята. После ще я подготви и за пола на бебето.
Да, мислим и този вариант, но се чудя дали няма да ѝ създадем напразни надежди, че има шанс да е момиче и после да е още по-разочарована... 🤔
Ще го помислим още малко. А и майка ѝ и бабите са обещали да съдействат, за да приеме новината по-лесно 😀

# 434
И аз исках 3, но май ще се спра на 2. Ще видим де, но просто след толкова следене, прегледи тежки бременности и тн. май няма да издържа 😅. Ще съм се отчела с 3 бременности, което все е нещо.
Имам аз 2 сестри, с тях имам разлика 3 и 7 години, с които имам добра връзка. Като малки се разбирах повече с голямата, после едно известно време бяхме отчуждени, но сега сме си близки. Мъжът ми има брат през 2 години, с който въобще не са близки, та разликата не е толкова важна в дългосрочен план.
Моите деца ще са само с 4 години, но реално ще се разминат във всички основни етапи от живота до 18 - един ще почва градина, друг училище, после един ще е в начално друг в основно и тн. Но пък след 18-20 тези 4 години ще са нищо реално.

Общи условия

Активация на акаунт