Майски бебета 2024г. - Тема 2

• 36 989
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Привет, момичета!
Някоя да ползва допълнително здравно осигуряване към Уника? Бих искала да питам нещо, може и на лично, за да не спамя:)
И да си помрънкам..още нямам резултат от Вижъна, пуснах го миналия вторник и тайничко се надявах, че днес ще има новини 😔 времето се точи адски бавно…

И мен чакането на резултатите от вижън-а ме съсипваше, правих си го миналият понеделник и вчера сутрин ми се обадиха, че трябва да се повтори взимането на кръв, явно в 10+2г.с. е било много рано и няма достатъчно материал от бебето. Успех и дано скоро ти се обадят с хубави новини!

# 481
Мисля, че на предната страница го коментирахме. За мен витамини се пият с конкретни липси. Фолиевата си е задължителна.

# 482
Anna, съчувствам ти, че трябва да чакаш още седмица, но стискам всички палци накрая резултатът да е хубав! И аз дадох кръв 10+5 таа да видим Worried
Привет, момичета!
Някоя да ползва допълнително здравно осигуряване към Уника? Бих искала да питам нещо, може и на лично, за да не спамя:)
И да си помрънкам..още нямам резултат от Вижъна, пуснах го миналия вторник и тайничко се надявах, че днес ще има новини 😔 времето се точи адски бавно…

И мен чакането на резултатите от вижън-а ме съсипваше, правих си го миналият понеделник и вчера сутрин ми се обадиха, че трябва да се повтори взимането на кръв, явно в 10+2г.с. е било много рано и няма достатъчно материал от бебето. Успех и дано скоро ти се обадят с хубави новини!

# 483
Телец ще е 😁да💯 ама като се замисля овен и близнаци наоколо не мерси телец си е добре.
Ние с каката сме козирог,бебето и таткото телци само рогатооо🙈....кой ще ни води незнам,ест всичко е случайност не съм изчислявала специално ...
Вчера бях на док 13 гс 7см вс каза че е ок
Пита ме за витамини аз си имам биозин ама не съм редовна...и ми изписа някакви на Пандата,че и да ги редувам нз май наистина са рекламни трикове ...

# 484
Аз съм работила във фармацевтична фирма и знам как медицинските представители обикалят кабинетите и си предлагат продуктите. Дават им се и облаги на лекарите и на фармацевтите, за да изпишат/продадат точно техния продукт. За това нямам вяра на никой лекар. Относно лекарства се съветвам с моя приятелка фармацевт. За витамините - изследвания, за да видите къде има липси и проучете кои добавки са добри. Аз залагам на NOW.

# 485
Аз съм работила във фармацевтична фирма и знам как медицинските представители обикалят кабинетите и си предлагат продуктите. Дават им се и облаги на лекарите и на фармацевтите, за да изпишат/продадат точно техния продукт. За това нямам вяра на никой лекар. Относно лекарства се съветвам с моя приятелка фармацевт. За витамините - изследвания, за да видите къде има липси и проучете кои добавки са добри. Аз залагам на NOW.

Точно същото работя и аз Grinning Затова никога не пия комбинирани витамини, за нищо, особено пък сега.
Аз пия мета фолиева, магнезий и биозин, който го забравям постоянно ако трябва да съм честна.

Една приятелка (фармацевт) ми каза, че е добре към края на бременността да пия Омнибиотик Панда. Отразявал се добре и на бебето след това да няма колики, но не съм проучвала и не съм говорила с лекар.

# 486
Момичета, днес съм на първата ФМ, нещо съм притеснена.. Стискайте палци всичко с бебето да е наред!

# 487
Момичета, някой следи ли се при д-р Вецев? За първи път пускам изследвания в поликлиниката, в която преглежда и ми казаха да чакам смс с код, за да проверя резултатите. Кръвните изследвания щели да станат по-бързо, а микробиология и цитонамазка по-бавно. Пусках ги в сряда и май доста се бавят, а не знам на кого да звънна да проверя.

# 488
Здравейте, момичета! Hug Снощи получих имейл от акушерките и резултатите от пренаталния са налице - не са открити данни за Даун, Едуардс и Патау и няма странични находки за други хромозомни аномалии. Two Hearts Казаха също, че не се изискват последващи изследвания, но и не ми дадоха да видя никакви %. Пренаталния го пуснах в 10г.с и 3д мисля.
Сега тръпна в очакване за 1вата фетална морфология другата седмица.

Снощи както си вечеряхме и всичко беше нормално - изведнъж много ме заболя корема и кръста. Полегнах си за малко и ме отпусна, но днес сутринта имах мноого бледо розово зацапване на тх след малка нужда и някакво гъсто странно на цвят течение - не е розово, не е кафяво, а нещо средно. Имам и по-силни от обичайното спазми от ляво, ниско и се притеснявам. Обадих се на акушерката ми, тя каза, че и звучи нормално и да не се шашкам, но настоях за преглед и може чак утре. Тук нищо не им се струва опасно или лошо.. около 7-8ма седмица имах отлепяне на сакчето, добре че си бях в Бургас и ми изписаха Утрогестан. Като се прибрах в Холандия трябваше да ги питам дали да продължа да го приемам и ми казаха, че тук не го изписват и не смятали отлепянето за нещо толкова сериозно. Anguished Много е странно и различно следенето тук.

Да стискате палци утре всичко да е наред с бебо, ще ви държа в течение. Някак си ме карате да се чувствам не толкова самотна тук хаха

# 489
Момичета, мен ме изписаха. Кървенето спря напълно, ехографски всичко е наред, даже е дръпнало още един ден напред бебето и сега избързва с 3 дни. Малко си отдъхнах, но ще продължавам стриктно да лежа. Болничният ми е 30 дни, но говорих с шефката и вероятно ще спра с работата съвсем. Благодаря за положителните мисли!

# 490
sunnyalexacc, и аз имах такова течение и се шашнах, но нямаше проблем. Да, в чужбина не се трогват от нищо, доста са ларж. Аз съм в Австрия, но мислим за прибиране живот и здраве.

Ellie, супер! Почивай си, щом имаш възможност, работата няма да избяга Grinning

# 491
Ели, много се радвам! ♥♥♥

# 492
EllieFromTheValley,радвам се за теб.Почивай си и само положителни мисли  Heart

# 493
Момичета, получих така чаканите добри новини от Вижън теста! Много съм щастлива. Ще си имаме момиченце 💗💗💗

# 494
EllieFromTheValley, много се радвам, че всичко е наред с теб и бебчо! Flowers Four Leaf Clover

Alice pdv, най-сетне го дочака, много хубави новини, честитоо! Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт