Майски бебета 2024г. - Тема 2

• 37 024
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Радвам се на добрите новини , които всяка от вас споделя Simple Smile
Аз много исках да крия на работа до последно, а тази седмица буквално за 2 дни казах на 60%от колежките 😁😄😃 само 1 единствена се изненада, всички други вече си били знаели, то ми било личало Astonished Корема ми е много щръкнал вече , а и апетита ми е на макс, ноооо само за junk food , което е тъпо. Аз небременна ядях по-здравословно Sad

# 496
И аз вече казах на работа. В моя отдел сме много сплотени и близки помежду ни и с шефа ни. Всички реагираха страхотно и подкрепящо и се радвам, че им казах 😊
Тази седмица ми е много натоварено на работа и заспивам между 20:30 и 21:00. Днес бях много заета и сега изпитвам леки угризения, че не съм си комуникирала с малкия лешник много 😀 сигурно звуча безумно, но мисълта ми обикновено е насочена основно към това, че съм бременна и когато се разсеям малко се чувствам странно 😀

# 497
Радвам се на добрите новини , които всяка от вас споделя Simple Smile
Аз много исках да крия на работа до последно, а тази седмица буквално за 2 дни казах на 60%от колежките 😁😄😃 само 1 единствена се изненада, всички други вече си били знаели, то ми било личало Astonished Корема ми е много щръкнал вече , а и апетита ми е на макс, ноооо само за junk food , което е тъпо. Аз небременна ядях по-здравословно Sad
nikolaja,в коя седмица си?Аз също имам малко коремче,чувствам се постоянно подута,все едно съм се наяла като запоследно  Grinning

# 498
Момичета, мина моя биохимичен скрининг, чакам само кръвните резултати. Доктор Стратиева беше много мила, каза, че много е харесала бебето. 80% вероятност за момиче, много съм щастлива! 💗💗💗 Да предупредя който е в Оскар клиник, че се чака доста, аз влязох почти 2 часа след часа, но пък се запознах с много приятни момичета и не усетих чакането. Прегледа беше доста обстоен, може би около 30 минути. Доволна съм, живот и здраве и следващата морфология ще бъде там.

# 499
Аз също правих морфологията в Оскар и чаках около 5 минути. Според мен зависи часа при кой специалист е. Помня, че и при предната бременност там имаше доста чакащи за Стратиева, но много зависи и от бебоците дали искат да съдействат.

# 500
Ех значи, само моето не се показа и последна ще разбера, пък съм с първия възможен термин за темата на 1ви май 😂

Честито на всички за добрите новини!

# 501
Аз ще разбера най-късно ,на 13-ти декември.Честито на всички за прекрасните новини и здрави бебета ❤Някоя от вас има ли болки в корема,не точно болка ами нещо като парене като легна по гръб😞Имам чуството ,че контракциите ми започват от рано този път.

# 502
Честито на получилите вече добри новини, и пожелания за такива на все още чакащите. Blush
Mahur, парене да не са киселини? При мен болки в корема има от опъването при резки движения.
Аз вече ще капна от умора. Толкова много ми се спи постоянно, ама през нощта ако се събудя, се ококорвам поне за няколко часа. Направо все едно тренирам за бебето. Sweat Smile

# 503
Парене в корема не са киселини 😂 Баш си е където е матката .

# 504
  • Варна
[quote/]
nikolaja,в коя седмица си?Аз също имам малко коремче,чувствам се постоянно подута,все едно съм се наяла като запоследно  Grinning
[/quote]
В 13+3 г.с, но ми е втора бременност и всички казват, че затова си личи от по-рано.  Термина ми е 12 май, но като ще е планирано секцио (пак защото е втора бременност) раждането ще е началото на май . Тези дни забелязах, че тогава ще е Великден и ми е много странно как ще си изберем ден. То много има до тогава, много вода ще изтече 😁😄

# 505
Момичета, допреди няколко дни гърдите ми бяха доста твърди, вчера забелязах, че са омекнали. Консултирах се и с бъдещия татко, потвърди, че не си въобразявам.
На някоя случвало ли ѝ се е?
Доста се притесних, преди 2 седмици бях на преглед последно и чак другия вторник съм на ФМ.
В 12 седмица съм от днес.

# 506
Момичета, допреди няколко дни гърдите ми бяха доста твърди, вчера забелязах, че са омекнали. Консултирах се и с бъдещия татко, потвърди, че не си въобразявам.
На някоя случвало ли ѝ се е?
Доста се притесних, преди 2 седмици бях на преглед последно и чак другия вторник съм на ФМ.
В 12 седмица съм от днес.
Е на мен доста ми омекнаха гърдите още преди 2 седмици някъде.Сега съм в 12 г.с. + 2,3 дни.Бях се доста притеснила,но онзи ден на прегледа с бебето беше всичко наред.Не се притеснявай.Аз хич не се чувствам бременна,симптоми почти никакви нямам

# 507
Е на мен доста ми омекнаха гърдите още преди 2 седмици някъде.Сега съм в 12 г.с. + 2,3 дни.Бях се доста притеснила,но онзи ден на прегледа с бебето беше всичко наред.Не се притеснявай.Аз хич не се чувствам бременна,симптоми почти никакви нямам
И моите доста омекнаха, не ги чувствам така тежки и ме наболяват само сутрин докато стана от леглото.
Аз също продължавам да нямам никакви симптоми и не се чувствам по-различно от обикновено. Чак другата седмица съм на преглед и ФМ, но вярвам, че всичко ще е наред 😊

# 508
Благодаря ви! И при мен болката почти я няма вече, но тя постепенно намаляваше, тежестта си я има от време на време, но това с омекването доста ме притесни, не го очаквах. Може би и защото рязко се случи или поне не съм забелязала да е постепенно.
Иначе и аз други признаци нямам, освен пустата му умора, дето не ме оставя изобщо.
Имах гадене 3-4 седмици, но без повръщане и то само сутрин преди да хапна и ако не съм яла нищо 3-4 часа. Но май и това отмина, поне последната седмица не съм имала проблеми.

# 509
Аз много се радвам че нямам тази тежест и болка в гърдите 😁 и моето секцио се очертава началото на май покрай Великден нз дали ще е удачно 😁

Общи условия

Активация на акаунт