Майски бебета 2024г. - Тема 2

• 37 010
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, все си мислех, че този черен петък е чак края на ноември, но тук ни запукаха.
Комсед, Хиполенд, Рая Тойс и тн почват направо този петък. Ако някой е пропуснал по 30, 25 и 20 процента на всичко. Ще има и май месец пак, но дали няма да е късно?! Хаха Simple Smile)
Майките с едно, ще споделите ти мнения за колички? Моята я носехме в раница основно и така и не бутах количка Simple Smile

# 511
  • Пловдив
Момичета, все си мислех, че този черен петък е чак края на ноември, но тук ни запукаха.
Комсед, Хиполенд, Рая Тойс и тн почват направо този петък. Ако някой е пропуснал по 30, 25 и 20 процента на всичко. Ще има и май месец пак, но дали няма да е късно?! Хаха Simple Smile)
Майките с едно, ще споделите ти мнения за колички? Моята я носехме в раница основно и така и не бутах количка Simple Smile

Охх, и аз това вчера гледах... в чуденка съм дали да взимам некст ту ми и лятна количка, която да става и със зимния ни кош, че наличната ни е доста обемна и тръгнем ли на някъде ще е чудо с двете деца Laughing

Ние бяхме със Cybex Balios, страшно доволна съм, мнооого се ползва, особено с бебе, което спеше или в количка, или залепено до мен. Единственият минус за мен е, че си заема място в багажника (от там и дилемата ми за лятната, харесала съм Cybex Eezy Twist Plus). Иначе е супер стабилна, минавала съм по какви ли не терени с нея, багажника с какво ли не съм го товарила, а и на мен ми допада на външен вид.

# 512
Днес бях на ФМ като цяло не останах доволна, всичко е наред но доцентката беше някак необщителна може би и на мен ми беше леко лошо и не можех даже да отговарям на елементарни въпроси от рода на ПМ. Бебето  е дълго  6 см.Както и вие споделихте не ме пуснаха с половинката а така исках да го види.Не ми даде и снимки... Днес имаше родено бебче и толкова сладки емоций видях. Движеше се всичко му е наред. Още си личало за отлепената плацента.

# 513
Къде беше ФМ? В момента според мен на повечето места не пускат с придружител заради ковид, грипове и т.н.

# 514
Karina викаш няма да сгрешим с този Балиос Simple Smile
За Изи, Бизи, Ергобейби Метро и подобни притеснението ми е малките колела, това значи всяко камъче да го буди това дете ииии, не, мерси 😂

# 515
И аз бях на фетална днес,всичко изглежда добре при бебчето,голямо е 62,5 мм.,12г.с.+5 дни.Сега и аз почвам с голямото чакане за резултатите  Grinning  На мен ми дадоха снимки,би трябвало да дават на всички

# 516
  • София
Друсането на количката, не само че няма да събуди бебето, ами ще го доприспи. Специално търсех най-разбитият тротоар да мина да я приспя моята с друсане. Иначе ревеше без да заспи.

Ние бяхме с количка от приятелка - Jane. Конкретният модел май то няма вече, но беше изключително удобна и маневрена. За жалост (за мен де, не за приятелката) тя роди скоро и няма да може да ми даде пак количката. Сега съм в чуденка и аз. Не ми се изръсват много пари за количка, защото имаме лятна и след 6-ти месец на детето ще я ползвам пак. Ама пък и искам да ми е удобно.

# 517
Еее, зависи какво ти се падне, аз за съжаление бебета, които и от муха се будят само съм виждала 😂 ДА НЕ ДАВА ГОСПОД!
За Джейн съм чувала и аз супер неща!
Ако имаш лятна, защо не си купиш само един бебе порт? Прикрепят се обикновено с колани, аз това ще правя, никакъв кош и допълнителни тежести….

# 518
  • Пловдив
Karina викаш няма да сгрешим с този Балиос Simple Smile
За Изи, Бизи, Ергобейби Метро и подобни притеснението ми е малките колела, това значи всяко камъче да го буди това дете ииии, не, мерси 😂

Много, много препоръчвам. Пробвай го някъде да видиш и на височина как ще ти е, но с моите 1,62 ми е супер.
А и друг огромен плюс - сенника на летния кош е страхотен, буквално може да покриеш цялото дете Laughing

За летните - повечето ми идват и нисички някак, особено Ергобейбито. За гумите - мен ме притеснява не толкова, че ще се събуди от друсане, а самото прескачане на какви ли не неравности. Такива безумици съм прескачала по тукашните тротоари... Та така стигнах и до това Eezy - на Plus версията са малко по-големи гумите, с адаптори мога да слагам и зимния кош, и кошницата за кола, които са ни налични вече. Хубав сенник. Като цяло основните ми критерии ги изпълнява.

# 519
Излезе биохимията. До колкото разбрах всичко е наред. Плацентата пише предна ниско прикрепена. Някоя знае ли дали това е нормално?

# 520
  • Пловдив
Излезе биохимията. До колкото разбрах всичко е наред. Плацентата пише предна ниско прикрепена. Някоя знае ли дали това е нормално?

Зависи колко е ниско, дали покрива цервикалния канал и т.н. Принципно е по-хубаво да е по-високо, обикновено ниските се водят по-рискови, но пак зависи колко ниско и как точно е разположена. Предполагам, че ако има нещо притеснително АГ ще сподели.
Иначе по отношение предна/задна - с предната обикновено се усещат по-късно движенията на бебето, друго специфично не се сещам да има в тази връзка.

# 521
Св. София като и с предната бременност бях там(бях доволна) но найстина това, че ми беше лошо и недоспала май си даде ефект. Дано не се завръща и ковида, че милите мъже много им е  изолирано само на обяснения и снимки.
Къде беше ФМ? В момента според мен на повечето места не пускат с придружител заради ковид, грипове и т.н.

# 522

Зависи колко е ниско, дали покрива цервикалния канал и т.н. Принципно е по-хубаво да е по-високо, обикновено ниските се водят по-рискови, но пак зависи колко ниско и как точно е разположена. Предполагам, че ако има нещо притеснително АГ ще сподели.
Иначе по отношение предна/задна - с предната обикновено се усещат по-късно движенията на бебето, друго специфично не се сещам да има в тази връзка.
Ами на ФМ нищо не каза да я притеснява. Каза, че не трябва асипирнова терапия, а сега пише че се препоръчва.. писах на АГ чакам отговор

# 523
Моята е задна, утре влизам в 15та седмица и още не усещам бебе... Знам, че тези за които е втора бременност, по-рано го усещат.

За купуването - за мен е рано. Да, ще са хубави намаленията, но и на мен много неща ще ми дадат, та не бързам да трупам, искам да видя какво ще остане. (Бонус от това, че съм последна от компания с 10 жени 😂)

# 524
И моята плацента е ниско разположена.Лекарката каза,че няма нищо притеснително,каза ми да се пазя повече от вдигане на тежко най-вече и лежане повече

Общи условия

Активация на акаунт