Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 431

• 37 969
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив

Добро утро в неделя.
Страхотен епизод имахме снощи. И трейлър - сладникаво поднесен, но подвеждащ. За коварната Вера искам да разбера какво наказание са решили за нея в края на историята. Дано някой от новото голямо семейство се досети, че за пари, продава наред всички на Бехнам. Кой пръв ще прозре манипулацията й.Този път за колко ли нули ще стане това. Тези милиони бяха за братята. Но тайната, че те с Али Галип са виновни за смъртта на родителите им, я знае и Фара, което тя пък не знае.

# 631
Добро утро!

Моля се да спре вятъра или поне намали 🙏 почти не съм спала от зловещите звуци.

Leddel, така е за своите и враговете, защото когато Фара видя чичото със забит нож и молещ я "помогни ми" тя си помисли "това е убиеца на баща ми ,защо да му помагам ,може просто да го остави. Обаче и мина спомена за Али Галип и думите на Тахир, че няма да потъне в тъмнината заслепена от омраза.  Тия ви ги нагласям по разбраното от преводачката, ама не ми вярвайте на 100% ,да не стане после не били компютри, а компоти 😜

Марианче, ама наистина трейлъра ми се видя някак шекерено, двамата братя дали не играят някакъв театър да приспят противника 🤔 А Вера за какво ги получи тия 30 милиона не разбрах 🤔

# 632
  • Пловдив
Добро утро!

Моля се да спре вятъра или поне намали 🙏 почти не съм спала от зловещите звуци.

Leddel, така е за своите и враговете, защото когато Фара видя чичото със забит нож и молещ я "помогни ми" тя си помисли "това е убиеца на баща ми ,защо да му помагам ,може просто да го остави. Обаче и мина спомена за Али Галип и думите на Тахир, че няма да потъне в тъмнината заслепена от омраза.  Тия ви ги нагласям по разбраното от преводачката, ама не ми вярвайте на 100% ,да не стане после не били компютри, а компоти 😜

Марианче, ама наистина трейлъра ми се видя някак шекерено, двамата братя дали не играят някакъв театър да приспят противника 🤔 А Вера за какво ги получи тия 30 милиона не разбрах 🤔

Вера се оплака на Бехнам, че Мехмет я тормозел и разпитвал. Бехнам я попита дали е казала нещо, тя отрече и тогава той и даде чека, като каза за всичкия ти труд.
Да допълня. И веднага в главата й се роди идеята, че може да спечели още повече пари, като предаде вероятно на Бехнам Тахир и Фара. Подсказаха ни в трейлъра към 22 епизод.

Отново летим нагоре. И конкуренцията с четирите си сезона всички са нагоре:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 09:09 от mariana51

# 633
Благодаря, Марианче ❤️

Да сервирам закуската, пък рейтинга е ясен ,поддържаме линия 🙂

Иначе още сме в тренда на Х

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 10:11 от araselia

# 634

Добро утро на всички Two Hearts
Хубав неделен ден!

# 635
  • Пловдив

Малко обедно настроение с нашите сладури.
Готови са и за комедиен сериал или филм.

Изглежда, че Фара се е настанила в къщата на Тахир и най-вече в леглото му.
В кой ли епизод ще ги видим в дома на Тахир. Демет е на снимката с втория режисьор Адем Демир.
Тя е пуснала снимката в сторито си.

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 14:54 от mariana51

# 636

След захаросания трейлър ми е интересно какъв точно леден душ ни очаква.
Чичото, Керимшах, майката в Иран, семейство Азаади и кой всъщност заби ножа в гърдите на Махмут?

Тахир и Мехмет някак много бързо "плеснаха с ръце, па се прегърнаха братски". Чак да не повярва човек...

Мехмет да вярва на всичко лъжовно което му се каже и да не включва никакъв размисъл - защо, как, причина и следствие? Знае за продажния Илияс, разбра, че точно той е дал досието на Тахир на Бехнам, той и още някой /дано го е разпознал по гласа/ са разпитвали хакерчето и да свели всичко до знанието пак на Бехнам и да се върже по този баламски начин?
Или той е балък, или правят нас на балъци?
Толкова години полицай, сега  почти "разплете" кълбото и да се върже на Бехнам? Някак не го вярвам или не искам да го повярвам.
Първото което трябваше да е разбрал, след като си спомни прострелването е кои бяха "пастирите" на агнетата - Али Галип и Орхан Кошанер.
Трябваше да си даде сметка, че Орхан не е сам, а има доверени хора  в полицията, на първо място Илияс. Забрави ли онзи дето се гръмна, само и само да не го разпита - бивш полицай, един от играчите на футболното игрище на Орхан.

Мисля си, че Мехмет така ловко се преструва и прави на ударен, а в същото време нюха навред. По този начин дали не иска да провокира Вера да говори, а и откъде да знаем дали не я е проследил след нощния разговор. Подозрително се прибра има-няма 5 минути след нея. А че подозира Вера - подозира я, че тя е доносникът на Бехнам.

Мисля си, че новите СЦ така ще обърнат нещата, че Мехмет наистина ще се върне в полицията с гордо вдигната глава,  разобличавайки всички вътрешни престъпни елементи /както им обеща де/. Но това е сложно и то много, защото всъщност не знае на кого да се довери.

# 637
  • Пловдив

Изглежда, че Фара се е настанила в къщата на Тахир и най-вече в леглото му.
В кой ли епизод ще ги видим в дома на Тахир. Демет е на снимката с втория режисьор Адем Демир.
Тя е пуснала снимката в сторито си.

# 638
Здравейте момичета.
Спокоен неделен следобед.

Благодаря Марианка за трейлъра към новия епизод и превода.
Да видим "добрата самарянка" Вера дали си мисли, че като е спряла Мехмет да убие Тахир е решила, че така ще изкупи греховете си. И да видим какъв ще е следващия и ход, защото за много пари тя е способна на всичко.

Снощната серия много ми хареса. Имаше от всичко в нея - и ревност, и любов, и хумор, и много напрежение и динамика.
Чакам превода за да разберем всичко.
А нашите двамката са върха. Определено искам да ги гледам отново заедно в друг проект.

# 639
  • Пловдив

Енгин в сторито си ни пусна Сефа.
Музикалният съпровод към снимката: https://vk.com/club210963629?fbclid=IwAR1gVEHvjymoTC5K5lTLG4KeL5 … l_wall_-210963629

https://www.youtube.com/watch?v=oOdhZnoIqDU

Още един рейтинг - вчера и мач е имало.

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 18:14 от mariana51

# 640

https://twitter.com/engingreekfc/status/1724773401682751986

Линк от сета. Тахир се ръкува с Бехнам в присъствието на Акбар и чичо Махмуд.
Махмуд на инвалидна количка ли е - да не е оцелял.

Чак сега забелязах, че и Фара е тук.
Чичото спасен, Бехнам, Акбар и Тахир видях. А тя е с гръб до Тахир.
Интересно за какво биха се договаряли Тахир и Бехнам. А амджата следи зорко.

# 641
  • Пловдив

И неделята отлита. Новини днес - йок.
Само снимка на Сефа.

# 642
Привет момичета!
Аз си пуснах серията в Ютуб,и вече съм на половината!Чиче  е намушкан и Фара я набеждават!В разгорещения разговор между Акбар и Махмуд,останах с впечатление ,че Махмуд знае за далаверите на брат си.Махмуд спомена за Халюк (оня къде даде акциите си на Тахир),и Акбар млъкна веднага!Така,че и Акбар има основателна причина да го премахне!А как ножа на Фара се озова в убиеца?
Мерджан беше ,чак учудена че е жив чичо и,хич не изглеждаше разстроена а също и Рахшан!Мисля си кой има достъп до стаята на Фара,да вземе ножа и-прислугата,Мерджан, Бехнам, Рахшан!
Продължавам с гледането,много ми е интересна серията,нищо ,че почти нищо не разбирам от турския!
Мехмед заложи капан на Вера,(от телефона на Орхан)и тя веднага пристигна на игрището, да видим дали ще се разприказва Вера!

# 643

Добро утро в неделя.
Страхотен епизод имахме снощи. И трейлър - сладникаво поднесен, но подвеждащ. За коварната Вера искам да разбера какво наказание са решили за нея в края на историята. Дано някой от новото голямо семейство се досети, че за пари, продава наред всички на Бехнам. Кой пръв ще прозре манипулацията й.Този път за колко ли нули ще стане това. Тези милиони бяха за братята. Но тайната, че те с Али Галип са виновни за смъртта на родителите им, я знае и Фара, което тя пък не знае.

И аз мисля, че трейлърът беше подвеждащ, а не ми се видя и толкова сладникав. Освен това, честно казано, след едно от поредните гледания се уплаших от думите на Мехмет, когато прегърна брат си! Дали не са някакво предсказание, горчив намек, че накрая Мехмет ще загине, спасявайки брат си???  Дано да има просто такъв израз на турски (ако някой знае, да каже), дано преводът не е точен... Но и в английския, и в руския превод присъстваше "жертването/умирането за брат ми". Ще се радвам, ако сме сбъркали, Мариянка, много ще се радвам!!! Мехмет и Тахир, както и Фара, толкова много страдания и несправедливости са видели в живота си, че ще е кощунство накрая сценаристите да измислят някой от тях и да умре за другия! А подлеците (или поне повечето от тях) да продължат да си живуркат!

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 05:51 от Burkina

# 644

Добро утро момичета Two Hearts
Хубава и ползотворна нова седмица!

Общи условия

Активация на акаунт