Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 431

• 37 980
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Привет, реших да погледам то свършила серията!Не можех да гледам,понеже съм детегледачка и сега останах свободна.Утре вечер,ще гледам серията!Благодаря за споделеното Flowers Hibiscus, момичета!
Значи Фара ще го отнесе,за чичото!

# 616
Накрая да се обади съвестта на Вера, казва на Баде, че Мехмед ще убие брат си- това в другия епизод.
За мен и двете- Рахшан и Мерджан гледат така, щото им се искаше чичото да умре и си мисля, че или Рахшан го наръга или Бехнам.

# 617

Значи Вера се появи като спасителка - тъче на два стана и тя, ама да видим...

А Бекир кого извежда? Най-вероятно чичото, за да не го доубият в болницата.

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 22:43 от Марта_49

# 618
Накрая да се обади съвестта на Вера, казва на някой, че Мехмед ще убие брат си- това в другия епизод.
За мен и двете- Рахшан и Мерджан гледат така, щото им се искаше чичото да умре и си мисля, че или Рахшан го наръга или Бехнам.

Бехнам е , като гледаше чичо си в болицата ,казва "Фара, за теб е всичко ,любов моя". Той знаеше ,че тя има нож. Вероятно понеже чичо му заплаши да я убие ако се върнат в Иран. Така мисля. Обаче и майка му ще да е замесена може би, защото тя каза ,че чичото ако прескочи трапа няма скоро да се възстанови, така че Бехнам ще застанел на неговото място и ще коли и беси.

А Илияс каза на Бехнам каквото иска да прави с Тахир само да не закача Мехмед, ти да видиш, как пък се загрижи за бившия си началник, когото лъжеше най-нагло

# 619
  • Варна
Много хубава беше серията, и без да разбирам какво говорят  няма скука,
много динамика, имаше хумор, изобщо от всичко Yellow Heart

мерси, Араселиа за превода в ефир Heart Decoration

# 620
И на мен ми хареса, има динамика и е интересно

Моля, моля, Аниста Simple Smile надявам се главното да съм го уцелила.Катил е убиец, кардешим  - брат.

# 621
Накрая да се обади съвестта на Вера, казва на някой, че Мехмед ще убие брат си- това в другия епизод.

Бехнам е , като гледаше чичо си в болицата ,казва "Фара, за теб е всичко ,любов моя". Той знаеше ,че тя има нож. Вероятно понеже чичо му запклаши да я убие ако се върнат в Иран. Така мисля. Обаче и майка му ще да е замесена може би, защото тя каза ,че чичото ако прескочи трапа няма скоро да се възстанови, така че Бехнам ще застанел на неговото място и ще коли и беси.

А Илияс каза на Бехнам каквото иска да прави с Тахир само да не закача Мехмед, ти да видиш, как пък се загрижи за бившия си началник, когото лъжеше най-нагло

Благодаря за разяснението, този път много откъслечно го гледах.
Остава и съвестта на Перихан да се обади, да издаде Орхан, ако не двамата братя ще го намерят Simple Smile
И Рахшан знаеше за ножа.

# 622

И чаршафите със сърчица Joy

# 623
  • София
Привет, реших да погледам то свършила серията!Не можех да гледам,понеже съм детегледачка и сега останах свободна.Утре вечер,ще гледам серията!Благодаря за споделеното Flowers Hibiscus, момичета!
Значи Фара ще го отнесе,за чичото!

Е всички в къщата са праведни,само Фара е чужда ,естествено ,че тя го е наръгала.Дори и прислужницата ,която е била един етаж горе или долу я е видяла .че  тя е с ножа.Добре се представи пред Рахшан,ама като се оправи  Махмут ще стоят чинно и треперят и истински виновните и свидетелите им.

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 05:42 от Leddel

# 624
  • Варна
Момичета, благодаря за компанията и лека  Two Hearts

Много ме радва, че вече братята разбраха най- сетне тайната !

# 625

И чаршафите със сърчица Joy

Оня дето гласил къщата, мислил, че Тахир ще води някоя от публичен дом Simple Smile

# 626
Най-динамичната, интересна и напрегната серия от новия сезон, пък и не само! Отново логично случващи се събития! Браво на сценаристите! И на мен ми се струва, че Бехнам е намушкал чичо си. Хем да се отърве от него и да стане най-влиятелният, хем да оплете Фара и да я направи още по-зависима.

# 627
  • Пловдив

"Казвам се Фара" трейлър 2 към 22 епизод на български.

Тук: https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239647%2F87eee8c7 … pl_wall_223680451

И тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/22-1-hbIYWstyxxY5kDDw

# 628
Благодаря за преведения трейлър, Фара ще пренася чичото, не майка си както си го нагласих

# 629
  • София
Много динамичен епизод, враговете проявяват милосърдие, а близките те нападат.Ако все пак съм разбрала правилно.
    Благодаря за преведения трейлър, ,

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 06:06 от Leddel

Общи условия

Активация на акаунт