💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 27/

• 28 971
  • 743
  •   1
Отговори
# 120

Е-е? Предположения, залози? Grinning

Нов герой ще е това за мен. Вярвам му на Екрем, че не е знаел, че има деца в сиропиталището. Според Идрис Екрем е само пешка и аз така мисля.
Туран в разговор с Идрис каза, че през целия си живот не е нарушавал закона и нямало да започне сега. Той вече е започнал, де, това не подлежи на коментар, но за миналото дали лъже? Сякаш му вярвам и на него. Нови герои ще излязат, може би политици, влиятелни бизнесмени...

# 121
  • София
Тина, току-що и аз разбрах причината! Grinning

Докато Alem празнува своята 30-та годишнина, предприемаме кратко пътешествие из архивите

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 18:08 от Dilemi

# 122
Фенско творчество. Страхотен вариант на постера на SCK.

# 123
Flowers Herb Добра вечер от мен!
Нещо много нестандарто в проекта на Olyveres team...
Керем ще ни изненада ... приятно!

Загадка, между клоун и маг... Какво ни готвиш Мистър Бюрсин?

Миналата седмица, Ханде ни зашемети в Кан...,

а тази Керем с мистична загадка.
Все поводи да ги коментираме ... с добро.

# 124
Добър вечер.
Прекрасна и красива Ханде

Усмихнати и прекрасни

# 125
Това какво означава, нещо не мога да разбера?

# 126
Бурак Дениз присъства на модното шоу на своя близък приятел Özgür Masur.

Репортерът попита: "Мисля, че наскоро бяхте в Кан и проектът ви се продаде добре."

Бурак Дениз каза: „Да, да, мисля, че това беше втората най-продавана творба.“

https://twitter.com/Burak_TrFanlari/status/1717596204014428469

Мисли или е вторият най-продаван сериал? Не ми стана ясно.

Тина

https://glasove.com/tehnologii/v-instagram-se-poyavi-vazmozhnost … 099-i-9999-dolara

# 127
Слънце, ⚘
Ханде и Хакан да не са се разделили, че профилът й става платен?

# 128
Satisfied
Слънце, ⚘
Ханде и Хакан да не са се разделили, че профилът й става платен?
Тина, аз откъде да знам? Satisfied То ще се чуе ако има нещо.

Иначе профилът не е платен. Това си е абониране, по желание е. Както в Youtube стана модерно да си платиш, за да бъдеш член на някой канал. Да получиш значка, ексклузивни видеа, видими само за абонираните. Не е нововъведение, все повече навлиза и не знам за някой голям канал, който да няма тази опция. Да не казвам, че почти всички български ютубъри използват тази функция.

Сега дали Ханде трябва да използва тази функция, уместно ли е, не знам. Навлече си негативни коментари пак. Да се оправя. Satisfied
И да качи нещо само за абонираните, всичко идва в Туитър след минута. Така че, може и без абонамент. Ще се абонират най-големите и върли фенове на Ханде. Ние тук не сме баш такива. Satisfied

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 23:26 от midnight__sun

# 129
Странен избор на първи снимки за абонатите й

# 130
  • София
Yigit Danaci в IG: Grinning

# 131
Странен избор на първи снимки за абонатите й

Абонаментът както казваш може да е на раздяла. Satisfied

Бурак Дениз, попитан за критиките към Ханде Ерчел, партньорката му в сериала „Друг човек”:

"Това е много отворен въпрос. Когато следвате нещо, може да не ви хареса и неизбежно ще има критики. Колкото и да идват положителните отговори, ще идват и отрицателни отговори. Ние продължаваме да работим."

Засегнати ли са актьорите от тези критики?

Бурак: Защо да лъжа, разбира се, че са засегнати. Нямам предвид лично Ханда, но със сигурност всички са засегнати

# 132
Пишат, че се отнася за Ханде и Хакан

# 133
Чакаме новини от Керем в Испания, но като всички останали негови фенове,
не забравяме и присъствието му във форумите досега! Hands V
А също и сериалите и филмите с негово участие.

Със сладкото му кученце Хектор.

Харесваше ли ви тази прическа? На мен - не,  но Керем пак беше изумително ппрекрасен! Gift Heart

# 134
Джу, Керем не е в Испания. По-рано през деня Слънцето качи сторита на испанския му приятел и колега от Оливърс. Екипът е в Истанбул, за да подготвят нещо по Оливърс. Скоро ще стане ясно какво точно, но това е платена платформа, така че ние няма да имаме достъп до съдържанието там.

Ханде и тя къде го измисли този абонамент. Grinning Все ми е едно като цяло, пари за глупости не давам вече. През 2021г. дадох бая пари, за да им изпратим подаръци , които така и не достигнаха до тях. Повече не се набутвам. Joy

Общи условия

Активация на акаунт