💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 27/

• 28 951
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, 🌞
Мира, позна 😀, тази сутрин от Дилара

Ще вкарат в сериала и реални събития и вече не знам дали се движим по оригиналната идея на проекта 😉
🦁

# 106
Цитат
Ще вкарат в сериала и реални събития и вече не знам дали се движим по оригиналната идея на проекта
Доколкото от самото начало присъства темата за използването на публичните медии за промиване на мозъци, мисля, че това със сектата не е нова хрумка. Освен това се появи сериозна кауза, което е плюс за сериала.
Още веднъж - браво Мира! Flowers Rose
Скрит текст:
Не знам, дали ви е попадала информация, но и след голямото земетресение от февруари т.г. голямо количество деца са попаднали в разни секти.
https://www.dw.com/bg/v-sekta-kakvo-se-slucva-s-osirotelite-turs … i-deca/a-64945154

# 107
  • София

Много ми е интересно, какво ще изскочи от това храстче.     

Дали с тази "талантлива колежка" ще продължат да се забавляват и извън снимачната площадка и тази енергия, за която говори Керем ще се превърне в нещо повече... Дали този Мехмет, който написа, че Керем и Хафса се срещат тайно, ще излезе прав. Каквото и да се случи пожелавам на Керем да намери своята половинка и да бъде щастлив.
Видяхме, че мама Чийдем бързо намери общ език с Хафса. Паснаха си като темперамент и ако е рекла съдбата, може и да се получи нещо и от "скъпа" приятелка да стане само "скъпа"....   

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 12:44 от БлагаВест

# 108
Много взривяващ фраг от гледна точка, на това, че тотално разгърнаха историята. Много ми хареса.
Рускините пишат, че новото момиче е Зайнеп, но на мен не ми се вярва, защото тя изглежда доста по-млада от Доан, а по време на пожара бяха с не повече от 3 години разлика.

Интересно е, че реално тя в началото говори с Кенан, който обаче стана Доан, когато спомена за операциите.
Интересно, че Доан винаги говореше само за пожара, в който са загинали децата, нищо не е споменавал за операции, секти, тормоз...
Освен Зайнеп след като е оцеляла да са я зарибили.
Реални факти има от началото уж. Не съм търсила информация. Доверявам се на рускинките. И за умрелите миньори от първи епизод, и за пожара на детския дом.
Аз нямам идея каква е била първоначалната история и дали са излезли от нея, но се възхищавам на смелостта на екипа да прави такъв тип сериал.

Мики, Мирка, благодаря за превода на фрага Hug

# 109
Благодаря за превода на фрагмента !
Честно казано съм с изключително смесени чувства , тъй като уж беше сериала да няма нищо общо с реалността и действителността , а в следващия момент става научно документален филм , който е по действителност ! То ще стане много тежко за гледане !!!!
Не знам дали е за добро и не знам нали се радвам , че са избягали от първоначалния замисъл на сериала и го преобразуват . Сигурни ли сме , че сценаристите не са ги сменили ?!

Може би затова и са толкова категорични и сигурни , че ще има 2 ри сезон , само да не стане 10001 сезони …

Скептично се настроих нещо …

# 110
От снимачната площадка днес

# 111
Здравейте! Flowers Hibiscus

Ново от сета

# 112

Нова снимка от пресконференцията в Кан Simple Smile

и от сета на "Друг човек"

# 113
Пътувахме до Истанбул, за да се срещнем с Керем.

Защото готвим нещо с Керем за вас.

Засега това е всичко, което можем да кажем.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 15:49 от midnight__sun

# 114
  • София
Някои улики #KeremBürsin #TheBursinxTheOlyverse Sunglasses

# 115
Kerem Bürsin × ALEM 🤎

Wink

от сета на "Друг човек"

Simple Smile

# 116
Много доверие на тези испанци нямам.  Предният път пак голяма реклама, уж избрани фенове щяха да се срещнат и разговарят с Керем... накрая излезе ... едно голямо нищо, да не кажа и измама, защото доста фенове си купиха билети .. и накрая в Испания пиха една вода с чичо му.
А испанските му братя искаха пари за платфорната си, която и към момента не е ясно какво точно прави.. 😎

# 117
  • София
Не намирам обяснение защо в мрежата се "върти"  една конкретна снимка на Керем от фотосесията му в ALEM от 2021, но ето още от същата фотосесия: Grinning

Скрит текст:

PS: Обяснението: Sunglasses
  Докато Alem празнува своята 30-та годишнина, предприемаме кратко пътешествие из архивите

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 18:10 от Dilemi

# 118

Е-е? Предположения, залози? Grinning

# 119
Дилеми, тази сутрин ги пуснаха в Инстаграм по повод 30-тата годишнина на списанието.

Общи условия

Активация на акаунт