💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 27/

• 28 460
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, момичета, Flowers Hibiscus

Прочетох в коментарите под фраг 1 за 8-ми епизод, че момичето разказва за човек, който се смята за Бог.

В Турция имаше такъв случай с "Аднан Октар, който е арестуван през 2018 г. заедно с 200 свои сътрудници след твърдения за сексуални злоупотреби и отвличане на непълнолетни.

Той бе обвинен, че е създал престъпна структура под привидния облик на религиозна общност, прилагайки правила и методи, противоречащи напълно на религията и морала. В обвинението той и неговите последователи се описват като членове на опасен култ, занимаващ се от 90-те години насам с експлоатация и промиване на мозъци на млади жени. Аднан Октар бе популярно лице от телевизионния екран в Турция като водещ на различни токшоута, излъчвани по неговата телевизия А9. В тях той обсъждаше ислямските ценности, а понякога танцуваше с млади жени, наричани от него "котета", и пееше с млади мъже, неговите "лъвове"."

Интересен подход да използват истински случаи за целите на сюжета! Запалиха ми интереса!

https://fakti.bg/life/702823-novi-ujasavashti-podrobnosti-za-tur … lil-nad-1000-jeni

# 91
Нищо не разбрах от фрагмана, но не мисля, че това ще е Зейнеп.
Имаме драма, сълзи, мистерия. На хубаво е, на зелено. Satisfied

Този пластичен хирур освен да е замесен в палежа на сиропиталището? Thinking

# 92
Слънчице, Flowers Hibiscus според мен е друг персонаж.

Тя разказва за насилствена пластична хирургия.

От историята на една от девойките, насилвана от Аднан Октар.

"Една от жените посочва, че е била сексуално малтретирана, когато е била на 16 години, а четири години по-късно той я е принудил да се подложи на ринопластика, но без пълна упойка. Тя изтъква, че все още е травматизирана от операцията. — Все още помня чука. „Преброих колко пъти са ми ударили носа с чука“, разказва тя."

Ето още нещо по този случай, което съвпада с действието във фрага:

"Тя разказва, че Октар, заедно с други „лъвове“ прекарвали време в молове или кафенета и заговаряли жени там, представяли се за служители на агенции за модели или собственици на магазини, нуждаещи се от работници, и по този начин получавали телефонните номера на жертвите си. Тази схема била наречена „системата с въртяща се врата“ и им помогнала да въведат огромен брой жени в сектата през годините."

# 93
Да разбирам, че между търсенето на виновните за палежа, нашият съвременен психо Робин Худ ще наказва и останалите престъпници. Satisfied
Отклониха се сякаш сценаристите от идеята за пожара. Къде е понеделник чак? Satisfied

# 94
Да разбирам, че между търсенето на виновните за палежа, нашият съвременен психо Робин Худ ще наказва и останалите престъпници. Satisfied Отклониха се сякаш сценаристите от идеята за пожара.

Може да е свързан с тази секта. Тя е действала отдавна в Турция.

# 95
Предлагам да обявим Мира като енциклопедията на нашата групичка Grinning страхотна си Sunglasses
Според мен тази история няма да има връзка със сиропиталището на КенДо и “престъпниците”, свързани с него. Ама да видим Grinning коментарите са положителни, хората са шокирани и озадачени.

Зелено, зеленоууу, всичките стрелки да са в зеленооо Musical Note Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 23:30 от Cocodoggo_mom

# 96
Коко, Flowers Hibiscus мисля си, че ще има, защото сектата на Аднан е действала от началото на 90-те години, а пожарът беше на 07.09.1995 г.

Хамди Аталбай беше меценат и педофил, който е посегнал дори на собствената си дъщеря.

# 97
Здравейте, момичета,
След фрага, идвам е поредната луда теория. А дали сиропиталището не е запалено, защото в там са правени "пластични операции" от подпалвачите? В един момент ми се стори, че Кен/До си спомни подобна интервенция. 🫣
Странен фраг, но предполагам, че като засяга актуална при съседите тема, се разчита да събуди любопитство и повече зрители. А дано. 🤞

# 98
Мира, може, може, на теб си струва да се вярва! Two Hearts
Snimi, а дано! Green Heart
В тренда сме, макар и с малко Wink

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 23:48 от Cocodoggo_mom

# 99
# 100
Мира Hands Plus1
Определено става дума за организирана секта във фрага. Култът към личност като божество е най-първият признак за сектантска група. А доколкото в съзнанието на Доган възниква спомен за медицинска обстановка и някакъв лекар, нищо чудно някъде в този дом за сираци да е имало място, в което да са правили пластичните операции. Това е сериозна причина за пожара.

# 101
# 102
Мики, ⚘
ПР на сериала е топ. Не мога да разбера защо го правят..

# 103
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много хубави емоции и слънчево настроение Simple Smile

Gift Heart

# 104
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Димитровден е! Честит празник на всички, които празнуват  днес! Flowers Four Leaf Clover

Скрит текст:

На 26 октомври Източното православие чества паметта на Свети Димитър Солунски, наричан Мироточиви. На същата дата е и народният Димитровден, свързван с поврата в годишното време. Вярва се, че от този ден започва зимата. Светецът се смята за закрилник на семейството.
Във фолклорните представи свети Димитър е брат-близнак на свети Георги.
И двамата са светци-конници, и двамата имат връзка със земеделските дейности – на Гергьовден ритуално започва работата на полето, тогава собствениците на земи и стада се договарят с ратаи, пастири и пр. На Димитровден се разплащат с тях и ги освобождават.
Имен ден празнуват Димитър, Димитрина, Деметра, Димо, Дима, Димка, Димитричка, Димчо, Димана, Драган, Митко, Митка, Митра, Митрана, Мита.

Лек ден ви желая! Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт