💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 27/

• 28 797
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
# 466
  • София
нови Sunglasses

PS: Nature Zap
5 години от старта на Muhteşem ikili /Великолепният тандем/ Nature Zap

и зад кадър Smiley

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 18:42 от Dilemi

# 467
Керем може да се сниаа във всякакви  цветове - всичко му отива! Flowers Four Leaf Clover
Ето го: И в жълто, и в бяло, ии в синьо, и в зелено, и в кафяво,
и в розово,  и в черно, и дори в сиво!  Hands Ok Hand

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 19:01 от jupetrov7

# 468
Ново от Керем

# 469
Това, че започват да го излъчват в Русия и то точно по ИВИ хем е чудесна новина, хем за нас не особено. Ще започнат да блокират акаунти, онлайн преводите, ще стана тегаво.
Семейство е другият сериал, който гледам и пострада сериозно. Няма онлайн превод, даже и да успее някой да се промуши, по средата на епизода го блокират. Бяха предупредили Савина (преводачката) от продукцията и тя спря да качва информация и да го превежда.
Да видим на нас как ще ни се отрази.

Защо така забраняват? Хайде за Русия съм съгласна в тяхната си страна да има ограничения, ама къде се месят в чуждите страни и държави?! И какво им дава такива права на чужда територия? Продукцият и правата в крайна сметка не са техни!

Стана сряда, а още няма фрагман. Очудвам се!

# 470

Бамбашките вече имат 200000 последователя в Инстаграм. Sparkling Heart

# 471
Здравейте Animal Bee

Честит нов месец и честит празник на народните будители!

nrgmama, радвам се, че не си издържала и опитваш да гледаш сериала. Blush

Гости, честито повишение.Hug Не знам да се радвам ли...все по-малко време ще ти остава за нас. Stuck Out Tongue Winking EyeGrinning

Пеперудка, евентуалното блокиране на руските преводи ще затрудни и българския превод, тъй като някои от момичета използват руски субтитри. Също така Благи говори за този превод в реално време в понеделник, той също е на руски и тя превежда на нас от него. Когато платформата ИВИ е купила сериала "Семейство" подобен тип преводи в ефир са били спрени, заради тях т.е. може да спрат и сега за ДЧ. Ще се чуе. При всички положения превод на бг ще има, просто ще ни затруднят малко.

П.с. Ако сте на Виваком и сте получили тест сигнал за тревога. Не се притеснявайте, няма нищо страшно. Просто въвеждат нова система за известяване при бедствия и аварии. Очаква се скоро отново да получим подобни известия.

# 472
Фрага за новия епизод е 🔝🔝🔝
Динамичен, пак се стрелят, трябва да сме в зелено ⬆

# 473
Фраг

https://www.youtube.com/watch?v=lb3zZ-IkpSA

Леле, майко!
Доан оставя съобщение на Кенан.
"Здравей, Кенан. Аз съм Доан, да така е, аз съм ти."

Лейла разбира, че баща й е бил в магазина и че часовникът, който е намерил е на Кенан.

Чакам превод и ще го сложа.

# 474
Добър вечер и Честит празник на народните будители.

Гости, честито повишение. Flowers Hibiscus

Фрагът наистина е много интересен. Доан ще записва видео за Кенан. Лейля ще открие, че баща й е питал за часовник, който се е оказал, че е на Кенан. Мафиотите ще я отвлекат, но кой ще я спасява? Доан? Satisfied Живнахме малко с фрагманите,  но пак ни ги пускат късничко и без предупреждение. Satisfied

# 475
Доан: Здравей, скъпи Кенан. Аз съм Доан. Да, точно така, аз съм ти и ти съм аз.
От този момент нататък ме слушай внимателно, какво ще ти кажа, защото това е много важно.
Идрис: Итнересно, какво ще правиш, когото един ден тя разбере, че си убил баща й?
Лейла: След като този човек е бил при вас, той е бил убит. Защо е идвал?
Какво е искал от вас?
Продавач: Водещият Кенан Озтюрк, ние даже му го съобщихме.
Доан: Аз ти се доверявах, Данбер. ( рускините не са сигурни, че е това името и кой е този)
Някой: Излизай!
Доан: Вие ме предадохте отново! Аз не съм го убивал!
Доан: Ние сме двама души в едно тяло.

https://www.youtube.com/watch?v=lb3zZ-IkpSA

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 22:48 от Бл@гуна

# 476
Колко интересен фраг ! Точно, когато се оплаках , че такъв няма . Може би трябва по-често да мрънкам 😂😂😂😂
Става все по - интересно , динамично и заплетено .
Лейля вече им пречи много , защото само им бърка плановете и най - вече няма кой да ги спира и да я защитава (баща й). Съответно тя става доста крехка и ранима .
Да видим как ще се оправят нещата обаче !

# 477
Благи, благодаря за превода.Hug

Фрагът беше толкова объркан, че ми трябваха 3 гледания, за да го схвана. Joy

Тук Идрис, Туран и Невин упояват Доан. Flushed

Доан кой е хванал пак?

Интересно дали видеото ще стигне до Кенан. Thinking

Изобщо не се сетих, че мафиотите ще отвличат Лейля. Щях да ви питам кой ли е толкова смел да отвлича прокурор, но да, вероятно са те, а може и собственият й брат да е, по тяхно нареждане, разбира се.

# 478
# 479
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

Много ме развълнува фрага! Безкрайни благодарности на Благи Flowers Hibiscus за светкавичния превод!

Гости, Flowers Hibiscus честито повишение! Още много положителни емоции  и сбъднати мечти ти желая!

Започвам с дисекцията:

Доан записва видеосъобщение до съквартиранта си в общото тяло - Кенан.

Досега Кенан живее в блажено неведение за съществуването на другата личност. Добре възпитан, образован, начетен, интелигентен, обичащ родителите си, постигнал успех в кариерата си, влюбен и обичащ една прекрасна жена - положителният герой във всяка красива история. Създаден с помощта на психиатър и любящи родители.

Добрият доктор Джекил експериментира със себе си и се превръща в жестокия и садистичен господин Хайд.
Доан е като в романа на Робърт Луис Стивънсън "Странният случай с д-р Джекил и г-н Хайд". Само че тук той е оригинала - затвореният в клетката на собственото си съзнание, преживял трагедията в ранна детска възраст да види смъртта в очите, жадуващият за справедлива разплата защитник на невинно пострадалите от човешката алчност и жестокост.

Дали Доан е злодей? Или в желанието си да отмъсти превишава позволеното в човешките взаимоотношения? Дали издаването и изпълнението на смъртните присъди над виновниците го прави лош човек или гледаме битката на цивилизацията срещу варварството.

Прочетох, че "във фройдистката теория мислите и желанията, „изгонени“ в несъзнателния ум, мотивират поведението на съзнателния ум. Ако някой „пропъди“ цялото зло в несъзнателния ум (в подсъзнанието си), в опит да бъде изцяло и напълно добър, то може да доведе до развитието на поведение от типа на господин Хайд."
Или, с други думи, пропъдения дълбоко в дебрите на подсъзнанието Доан от психиатъра и родителите му, за да се появи изцяло и напълно добрия Кенан, са довели до развитието на непризнаващия законите на цивилизацията Доан.

Много ми е интересно, дали Кенан ще види съобщението от Доан и как ще реагира?

Идрис пита Доан/Кенан какво ще се случи, когато Лейля разбере кой е убил баща ѝ.

Надявам се в бъдещите серии да видим отговора на този въпрос. Прочетох мненията ви, мили момичета, по темата и само ще добавя прочутата латинска сентенция: Amor vincit omnia  - Любовта побеждава всичко.

Лейля лекува скръбта с жаждата за справедливост - изминава последните стъпки на баща си в опит да открие убиеца му.

В превода на 8 епизод ми се падна последната среща на Екрем с Лейля, когато ѝ подари стъклена топка със сняг.

В диалога им има много препратки какво ще последва:
Лейля: Ще отворя това. Интересно ми стана. Колко е красиво.
Екрем: В детството ти много ги харесваше.
Лейля: Благодаря.
Екрем: Заслужаваш само най-доброто.
Лейля: Добре, а откъде се взе това?
Екрем: Така, купих го по пътя. Не знам, помислих, че ще си спомняш за мен. В края на краищата, всички ще умрем.
Лейля: Ах.
Екрем: Не знаеш, какво ще бъде утре, момичето ми.
Лейля: Тате, не го прави. Не започвай отново. Ако се опитваш да ме разплачеш, откажи се.

Екрем:
Съвестта ме мъчи, но …
Дойдох, защото се затъжих …
По-добре да бях умрял и да не те бях лъгал.

Дали ще има скрито послание от Екрем в последния му подарък към Лейля?

Как Лейля ще свърже името на Кенан и случилото се с баща ѝ? Лейля е много близо до откриването на истината, особено сега, когато знае защо баща й е бил в магазина и че часовникът е на Кенан. Освен това тя знае, че Кенан не е бил вкъщи през нощта и е отишъл да вземе часовника.

Кой този път е отвлякъл Доан?

Защо ли Идрис, Туран и Невин правят опит да упоят Доан? Към Идрис е насочен пистолета на Доан и болката му - "А аз ти се доверявах. Ти ме предаде. Не съм убивал Екрем."

Отвличат ли мафиотите прокурор Лейля?

За кого е предназначен куршумът?

и финала: Ние сме двама различни човека в едно тяло. -  резюмето на историята.

Слънчице, Flowers Hibiscus много благодаря за субтитрите!

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 00:38 от Mira07

Общи условия

Активация на акаунт