💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 27/

• 28 964
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро, момичета в тази мрачна събота!
Миси, Линде, какво начало на деня Sunglasses Керем изглежда страхотно, отпочинал, свеж и зареден! Ще изчакам да излезе превод, за да коментирам повече, но ми изглежда по интонацията му, че е просто идея това новият му проект да бъде излъчен на дигитална платформа. А много, много се надявам на това. В този “прекрасен” есенен сезон на 2023/24, в който не можеш да се насладиш на това, което си захванал да гледаш, заради остарели, смешни системи на рейтинг… това е най-умното решение, което Керем ще вземе(дано) за себе си!
Flowers Four Leaf Clover
Стори от Керем за добро утро в събота!

Радват се на хубаво време с Хектор, за разлика от мен и Коко Nature Cloud

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 11:20 от Cocodoggo_mom

# 571
Здравейте, 🌞
Пишат, че сторито на Керем с Хектор не било ново

В Туитър се притесняват, че Керем не е в Лос Анджелис, а си е в Истанбул.
То до няколко часа ще се разбере дали е там 😎
Хубав ден на всички!

# 572
Здравейте Animal Bear

Стори от актьора в ролята на Тахир

Отговор от Ханде

Очакваме да видим Керем днес. Предполагам, че ще присъства, на толкова места го писаха.

За "Необичайна история" е почти сигурно, че ще е на платформа. Той си каза, че сценарият ще е адаптиран за 8 серии. Нещо кратко, интересно и  качествено очаквам. С динамика и изненади във всеки епизод. Sunglasses

Предупреждавам, че през следващата 1 седмица може да се включвам по-рядко, но ще ви чета редовно. Новата тема съм я направила, пишете спокойно. ✍️

# 573
Ще имаме фраг:

Относно последният епизод на ДЧ, след като го изгледах с буквички… пчелички, вече сте про-та Animal Bee пчелички-стрелички Grinning

Ще започна с мисли от последната сцена.

Аз тук не виждам Кенан… вие?
И ако съм права, наистина се превръща в уникална трагична драма това Broken Heart
Хладнокръвен убиец, току що допринесъл(дали частично или напълно) смъртта на един от най-близките хора на Лейля… излива крокодилски, очевидно с всяка клетка на тялото си изстрадани сълзи, гледайки болката на не коя да е жена, а тази, която другата половина от него обича? Broken Heart

Според мен убиецът на Екрем не е Доан. Кой му е довършил работата, обаче? Плюшеното мече - голямо, поставено точно на пътя; Екрем - зарязан в непосредствена близост до мечето. Тази показност е твърде голяма за Идрис, въпреки, че от началото споделих, че той ще е убиецът на Екрем според мен.

Много ясно ни наблегнаха на това, че рано рано сутринта Шахинде се прибираше отнякъде и това учуди Тахир. Грам не ми изглеждаше сънена Wink Тя  знаеше къде отива Екрем. Тя и Доан. Достатъчно безскрупулна ли е?…
Трябва да си върна сцената, в която Доан остави в колата на Екрем плюшена играчка/по време на гости/. Шахинде и тя видя. Интересно ми е очите и учудени ли са изглеждаха, виждайки плюшена играчка. Wink
Част от отговорът ще е в снежната топка на Лейля. И да не е, в нея ще има нещо, което ще насочи обърканата Лейля в правилната посока

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 11:24 от Cocodoggo_mom

# 574
Коко, според мен си беше Кенан. 🤔
Предполагам, че Екрем може да е сложил някакво писмо вътре в преспапието. Признание за греховете му и името на Неджат може би. Той само с него комуникира. Не виждам това как ще е от голяма полза за Лейля, тъй като тя вече стигна до Неджат, но не може да докаже нищо...
Пък и главата на змията май вече е ясна - този Сайгън, очаквам го да се появи в следващите серии и той.

# 575

Току-що изгледах епизода с бг. суб. и няма никакъв шанс Доан да е убиецът на Екрем. Sunglasses
100 % го е довършила Шахинде. Голяма лисица е ... Няма да се изненадам някой от мафиотите да и излезе любовник и да и е помогнал с убийството, преместването на трупа и поставянето на Мечо на пътя... Безскрупулна е и няма да и е мигнало окото за да се отърве от този, който я/ги застрашава. Дори би минала и през  Лейла, ако се наложи...

Стори от Керем:
"Колегата на Керем Бурсин във филма "Въпрос на чест" Сюкран Овали сподели снимка от снимачната площадка
с надпис „Ако те обичам, няма да забравя“.
Керем публикува отново „Какви снимки имам?"

# 576
В последния епизод имахме песен, буквално за 2 секунди, но се чуваше част от текста, не го преведох, понеже не бях сигурна дали това се пее. Не можех да намеря и песента. Но не ми оставяше мира това, намерих я и помолих Алекс да я преведе. Много ми хареса! Не мисля, че е избрана случайно.
Песента се чува в колата на случайния минувач, който намери тялото на Екрем. Направих клипче направо с превода. Слушайте и си мислете какво иска да ни каже режисьорката с избора на тази песен. Stuck Out Tongue Winking Eye
http://ok.ru/video/6901122796043

# 577
Здравейте, прекрасни момичета!💞

Слънце🌸! Благи🌸!

Скоростта на времето освен функция на обстоятелства и нужди, се оказва зависима и от възрастта. Дали защото с годините ставам по-бавна, но с напредването им, времето сякаш лети и никак не стига. Може да не пиша често, но редовно ви чета. Възхищам се на организацията на личното ви време и на всичко, което правите за темата. Благодаря!

Поли🌸, търпеливо си чакам буквичките аз. От понеделник в главата ми бяха загнездени тези картини. Точно като картини - символи. Снощи намерих време да ги "изрежа" и споделя. Понеделнишкото гледане е емоция(заради вас), но с пропуски. С буквичките - пълна наслада(пак заради вас).

Мечти и реалност - това са различни неща.
     Туран

Когато истината излезе наяве, няма да можем да спасим нито Лейля, нито Кенан.   
       Идрис

Нещо, което ми бе любопитно - коя песен изпрати Лейла на Кенан в 5 епизод?

Seni Dert Etmeler
(с леко украсен гугъл превод, с извинение, ако съм променила смисъла и с още по-голяма признателност за труда на "пчеличките")

Понякога това идва при мен и си отива...
Не се тревожи за себе си.
Няма да те заключа в сънищата си.
Има ли крадци сред звездите?
Не мога да спра това, не мога да го спра...
винаги настъпва нов ден  .

В друга вселена, в най-добрия си вид -
изживей живота си, а аз ще приключа с това...
Ядосвам се на себе си.
Студено е в сянката ти.
Дори и да не знаеш още,
може би някой ден ще си тръгна...

Няма нужда повече
да пазя времето, да летя в космоса...
Останаха назад, изоставих ги,
отминаха тези дни.. 
Мрачни градове, които обожавам,
когато ти си наоколо...

В друга вселена, в най-добрия си вид -
изживей живота си, а аз ще приключа с това...
Ядосвам се на себе си.
Студено е в сянката ти.
Дори и да не знаеш още,
може би някой ден ще си тръгна...

Поли🌸, много красива песен!
Алекс🌸!

Вечна любов, невъзможна любов... 
За липсите ни, за болките...

# 578
Здравейте! Flowers Hibiscus

Силве, хайде, утре пак. Flowers Hibiscus

Обаче това голямо мече сега ми бърка сметките. Много показно е, а гласувах, че е Доан. Satisfied
И Шахинде беше изключително хладнокръвна на сутринта. Сякаш знаеше какво се е случило с Екрем.
Още 2 дни и ще разберем.

Още снимки

# 579
  • София
И едно видео на което попаднах. Мисля, че е от фен на сериала. Доан! https://https://twitter.com/i/status/1720805332199313720

Момичета-пчелички, благодаря ви за бързината да подредите буквите за 8 - ма серия. По план-график си бях освободила 2 часа за утре, ама нейсе. Simple Smile

# 580
Слънце, и на мен с мечето ми светна лампата. Доан беше абсолютно безсилен и разстроен, напускайки мястото, където намушка Екрем, даже колата му остана там/нещо, което ме притесни, ама ето тук идва Идрис и 100% заради това забегна от къщата на Туран и Невин Grinning Не за пръв път ще изчисти следите на Доан/
За Идрис/първоначалният ми заподозрян за убийството на Екрем, още от фрага за 8 серия/ - ами отпада си. Идрис е човек, който се плаши от показност и се бои от това да не ги хванат в крачка. Неведнъж го е споменавал на Доан.
Мечето - голямо и оставено на път, Екрем - подхвърлен няколко метра встрани… да, Доан обича такива “игри”, нооо беше зает, “борейки се” с Кенан Simple Smile
Не съм сигурна за мама Шахинде, ясна работата, че явно не и е чиста работата, ама ме съмнява нейни да са ръцете, които са го довършили. Да не излезе тя Сайгън, с кодово име Grinning

# 581
Ели, още миналата седмица писах, че ми е подозрително да оставят такава голяма играчка. Ще дадат ретроспекция какво е станало. Така си мисля. Екрем да се е събудил и да е звъннал на Шахинде или Неджат?

Фрагманът много го бавят.

В Туитър са притеснени, че събитието започва утре сутринта, а Керем все още го няма. Някои от колегите му вече са се отбелязали.

# 582
Слънце, бързаш... фрагът се пуска около 23 часа Stuck Out Tongue Winking Eye ... и те като нас си имат график Simple Smile
Днес от снимачната площадка на "Друг човек"

( може да ни разкрият нещо за подаръка на Екрем ) Wink
и още:
Скрит текст:

# 583
Хахаха, много ме кефи как вкарват доза хумор зад кадър Grinning и леки загадки  Wink
Оф бе, Керем, Ханде и Бамбашките са ни ясни с тяхното моткане, ама ти тотално ми обърка плановете с твоето отсъствие Stuck Out Tongue Winking Eye Смятах, че вече ще сме на 42-3 страница. Пак ще сменяме тема по време на ефир, пак ще объркаме златната ни пчела Благи Cry

Лейля и КенДо

Heart Blue Heart

# 584
Аауууу, ама те са го лекували Доган чрез електрошокова терапия!??  И то като дете??????????????
Ужас...
Експерименти за лекуване на ранна шизофрения у малки деца са правени през 60-те години, но са спрени бързо след това.

Общи условия

Активация на акаунт