💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 27/

• 28 969
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Здравейте, прекрасни момичета!

Благодаря ви!
За преводите, за споделеното, за мненията!
Чудесни сте!

Болно общество(безгласно, притиснато в ъгъла, превито от страх) и болна съдебна система(мудна, корумпирана, сляпа) раждат болни хора(герои-престъпници).
Доан е наясно, че отмъщавайки, върши престъпление. "Или ще ме убият, или ще свърша в затвора."

Впечатления от първо гледане на 8-ма серия:

Сцената с Екрем и Доан...
Противоборство между едно първично, жестоко наранено съзнание и съвестта, родена от човешкото докосване на "красиво момиче ... необикновено ... такова, което ще промени нещо". 
Порази ме настървението, с което Екрем се нахвърли да убива КенДо. Бързото превъплъщение от жертва в убиец, и от убиец в чувствително, милостиво същество.

Шаинде - безскрупулна, егоистична, престъпно коварна. Имам чувството, че има собствена престъпна група. Прибра се вкъщи хладно спокойна, сякаш знаеща за случилото се и приела вече смъртта на "неспособния си съпруг".

Страхотна работа на оператор и режисьор...

Убедителна игра на Ханде! Лейля ме разплака...

Очите на Кенан - болка, съчувствие, несъзната вина. Смазан от безнадежност, с няма молба за прошка и търсещ с поглед помощ от баща си.

Баща и син - загубени между добро, лошо, справедливо, законно.

Широк път, нелепо запречен от голяма плюшена играчка. Път, създаващ усещане за абсолютна безизходица.

С любимият поет на Лейля,
Атила Илхан...
Махни се от главата ми, Айсел
Скрит текст:
Махни се от главата ми, Айсел! Не съм за теб!
Внезапно ще умра, усещам.
Аз съм лош и тъмен, малко грозен,
махни се от главата ми, Айсел! Не искам!
Не би могла под моя дъжд да се разхождаш. Ще настинеш.
Ще разпилеят вечерите ми твоятa русолявост.
Ще се страхуваш, знам, да спиш съня ми.
Не би могла да изживееш и една минута моя.

Махни се от главата ми, Айсел. Не съм за теб!
Не замърясвай с мене светлото си.
Аз съм лош и тъмен, малко грозен!
Щом пробваш свиркането ми, ще те напуснат силите.
Очите ми ще ще те направят по-самотна.
В погрешни гари водят моите влакове.
Ще спечелиш майсторството по умиране,
или по таенето на много страх.
Болките ми ще ти дойдат в повече,
радостта ми няма да запази радостта ти.

Махни се от главата ми, Айсел, не съм за теб!
Защо не разбереш цялата ми безнадежност?
Аз съм лош и тъмен, малко грозен.
Което мене радва, теб ще натъжава.
Та чувала ли си жуженето на есен?
Не е отплавал от тебе кораб
към самотни брегове далеч.
Пътувам наобратно. Свят широк.
В мен пищи едно ухо.
Сигурен е вече моят сложен път.

Не си помисляй друго, моля те!
Махни се от главата ми, Айсел, не съм за теб!
Аз съм лош и тъмен, малко грозен.
Махни се от главата ми, Айсел! Обичам те!

Момичета, благодаря за поредната преведена серия!
Приятно гледане!
И лека нощ!

# 557
От Туитър:
Бурак Денис: 🙄
Шахмеран - 2 сезон - декември 2023
Друг човек - 1 сезон - 2023/2024
Друг човек - 2 сезон - 2024/ ...
Пишат така, че всичко все едно е ясно, а ние се притесняваме дали Фокс няма да му щукне да ни спре..

# 558
Тина, хич не им се връзвам. Joy На феновете им се иска и затова си драскат по клавиатурите.

Аз чакам да видя какво ще се случи с Фара, ще има ли 26 серии, както уж са се договорили. Ако го задържат с този рейтинг , значи и за нас има шанс. Joy

# 559
s..v, супер коментар! Включвай се по-често.
Шахинде наистина е мега хладнокръвна.
В снимките от следващия епизод, гледам, че Невин я държи за ръката да я успокоява.
При Ясемин явно ще дойде Мурат.

Сега от поста на s..v ми нарави впечатление, нещо, което бях пропуснала.

Тази паднала статуя. Много зловещо!

Хич не им вярвам за тези серии. Той и на Керем сериала щеше да има 26, а видяхме, какво се случи.
Семейство само имат сигурни 30 епизода. Това се знаеше още от самото начало.
Гледайте епизода, има какво да се види. Аз утре ще го коментирам.

# 560
Гласувах с "Да" в анкетата. Втората съм, коя още е дала "Да", да ми каже. Satisfied Предният път нищо не познах, ако излезе, че не е Доан повече няма да гласувам. Баш си го прободе в сърцето, избяга, не се опита да му помогне, да викне линейка примерно. Не знам, може да ни дадат ретроспекция. Но залагам на него.

Силве Flowers Hibiscus, утре пак ела, не съм съгласна така веднъж на седмица-две.

Ели, сега ти прочетох коментара от снощи с Рефик. Satisfied Като го видя вече и за теб се сещам.
Рефик на Ели ми е като Хасан на Тина. Satisfied

Какви са тези сметки за понеделник? Двама продуценти се карат за деня, а нас никакви ни няма. Ние сме по-изолирани и от Фара. Защо така не ни искат? Satisfied

От коментарите ви разбирам, че Керем още не се е показал от Лос Анджелис.

И така, нищо ново и интересно не донесох, но да намина. Satisfied

# 561
Цитат
Гласувах с "Да" в анкетата. Втората съм, коя още е дала "Да", да ми каже. Satisfied Предният път нищо не познах, ако излезе, че не е Доан повече няма да гласувам. Баш си го прободе в сърцето, избяга, не се опита да му помогне, да викне линейка примерно. Не знам, може да ни дадат ретроспекция. Но залагам на него.
Аз съм, Слънце с Да-то. Simple Smile Защото и аз видях същото. Може и да е бил жив все още, когато Доган изплашен избяга и да е доубит после, но си го прободе в борбата при самозащита.
Предната анкета съм я пропуснала. Не знам за какво сте гласували.

# 562
Кате, гласувахме по въпроса "Кой ще убие Екрем?". Пуснах я след фрагмана, в който се видя, че Екрем е умрял.

Не знаех, че можело да си пускам и спирам анкети постоянно, мислех, че само една се пуска с началото на темата и си стои до 50та страница. Grinning Ще ви пускам по-често анкети, щом можело да се сменят. Grinning

s..v , някой май е нетърпелив и си гледа епизода преди да дойде бг превода? Stuck Out Tongue Winking Eye Hug

Аз измислих анкетата, ама не знам какво да отговоря на нея. Ще си помисля още 2 дни. Joy

В нощта на убийството на Екрем само 2ма от главните ни герои бяха незнайно къде  - Идрис и Шахинде. Ако убиецът е друг, то може би е някой от тях. Ще бъде интересно Шахинде да се окаже замесена, но не ми се вярва някак, обича си мъжа тя. Ако Екрем е бил жив, може да се е съвзел и да е звъннал на Неджат да дойде да го спасява. Ако си спомняте , когато първият път Доан го отвлече и той избяга, звънна на Неджат да идва да го спасява, не на жена си. Неджат е дошъл, скарали са се и го е убил. Grinning Нещата ще се изяснят в следващата серия, когато аутопсията заключи каква е причината за смъртта, има ли други следи от насилие освен едно наръгване с нож и т.н.

# 563
На мен ми е по-интересно да разбера дали Кенан ще срещне Доан. Екрем е ясен, вече му готвят халвата.

# 564
Благи, рано ми се струва още за това. 🤔

Реших да си прегледам пак епизода, докато се чудя какво да отговоря на анкетата... и май си намерих отговора. 🤔

Ето в какво състояние Доан остави Екрем. Забележете лицето му - няма грам кръв никъде.

А вижте как го намериха...

🤨

# 565
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Wink

Gift Heart

Днес ще имаме "интервю" с Керем Sunglasses

# 566
Благи, рано ми се струва още за това. 🤔

Реших да си прегледам пак епизода, докато се чудя какво да отговоря на анкетата... и май си намерих отговора. 🤔

Ето в какво състояние Доан остави Екрем. Забележете лицето му - няма грам кръв никъде.

А вижте как го намериха...

🤨
Поли, благодарности за снимките. Аз си обяснявам липсата на кръв по устата на първите снимки с това, че са веднага след пробождането. Доган много бързо избяга, а кръвта се появява след известно време. По-загадъчна е кръвта на шията... А упоритото му твърдение, че не е убивал Екрем според мен е част от общата реакция на  съпротива да го убива. Бореше се Доган с омразата и отмъщението. Заради това, че е баща на Лейля. "Гласът на съвестта".  Но ... това е възможно обяснение. Какво е истинското - ще ни покажат сценаристите. Simple Smile

# 567
Ето го интервюто:
https://twitter.com/i/status/1720692084598866183

"Той каза, че има възможност новият проект да се излъчва на платформа."

# 568
Добро утро момичета!
Приятен уикенд ви пожелавам.

# 569
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Още малко от "интервюто" на Керем:

https://twitter.com/i/status/1720692715883581673

репортерът: Как си братле? добре ли си ?
Керем: Добре сме, искам да кажа, да кажем, благодарим на Бог, имайки предвид условията в света.

**Също така той каза, че новият му проект може да е в платформа**

Скрит текст:
Днес  е Архангелова задушница. Да си спомним близките ни, които не са до нас. Докато има кой да помни, никой не е забравен.
Вечна им памет!

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 09:52 от Dilemi

Общи условия

Активация на акаунт