💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 27/

• 28 540
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Тина, аз имам също мисли от понеделник вечер, че има вероятност така да завъртят историята, за да има шанс за Лейля и Кенан. Ще поживеем, ще видим Wink

# 541
Ново:

Stuck Out Tongue Winking Eye

🖤🤍

# 542
Още ли няма инфо от Холивуд?  Disappointed
За съжаление, аз намерих единствено това соъобщение за участието на Керем
в холивудския фест на турските филми, нищо друго...

Докато ги чакаме, можем като Керем даа си похапнем пържени картофки!

Той не се ли хранеше здравословно? Отпуснал се е...

И от фенските сторита  днес. с усмивките на Керем!

# 543
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

#КеремБюрсин, Hollywood Türk Film Festival, 03.11.2019:
„Филмът е универсален език, има силата да свързва, да вдъхновява и притежава магията, която ни напомня какво означава да си човек. Ето защо фестивал като този е толкова важен.“

И спомени: 03.11.2022 Lipton Ice Tea Sunglasses

https://www.youtube.com/watch?v=HC8-zlilGEk

https://twitter.com/_Arnav_Khushi_/status/1634931421457555457 зад кадър

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 19:13 от Dilemi

# 544
Здравейте, чак сега се добирам до темата, имах над 20 коментара за четене, помислих, че сте се скарали нещо. Joy

Ново от инстаграм страницата на сериала

Интересно, интересно...Доан твърди, че не го е убил, реално беше непредумишлено, инцидент...не знам това ли се има предвид или че Екрем е бил жив, когато Доан си тръгна. Изобщо ни изглеждаше да е жив. Grinning Няма кой друг освен Идрис да го е довършил. 🤔

Ще бъде много интересно, ако не е Доан. И не говоря за любовната линия, нея съм я отписала отдавна. Joy Говоря за самия сюжет, нещо да се нищи, нещо да се търси. Когато всички карти са на масата няма интрига.

Може да се появи имитатор на Майстора на играчки, това го загатнаха още на 2ра серия, но до момента не се е случило.

# 545
На мен ми е дерт, кой ще звъни на вратата на Ясемин и то в най-неподходящия момент Grinning Нурай? Мурат? Лейла?

Някак дружинката Идрис, Туран и Невин не ме кефи изобщо.
Язък, че Лейла ще страда и няма да има ни една сцена с Кенан Sad Joy Така като за последно, че като се завърти колелото....
Интересно ми е дали Лейла ще разбере, колко много е забъркан баща й всъщност в пожара.

Изгледах филма на Ураз. Леле, майко! само ще кажа. Е, там каква е психария, направо занемях. Би трябвало да има около 20 рейтинг, а не 2, толкова са шашави. Единствено липсваше някой мъж да набие жена си, но пък главната психрака добре се справи.

# 546
Мики, всички с големи плюшени мечета са заподозрени ... Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses

Може да се появи имитатор на Майстора на играчки, това го загатнаха още на 2ра серия, но до момента не се е случило.

Sunglasses

П.С.
Благи, защо много хора искат турската СЕМ да спре сериала на Ураз?

# 547
Миси Grinning
Благи, пуснах нова анкета. Хайде да ви видя сега. Grinning

Изненадаааа Sunglasses

Очаквайте скоро! Heart Eyes

# 548
Гласувам с твърдо - "НЕ" Sunglasses
Няма да е Доан.... някое "приятелче" на Екрем ще е свършило мръсната работа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 549
Eeee, не! Супер сте!
Пускайте ми на лс адресите си и желания с какво да ви угоявам работливите дупета Kissing Heart

Аз гласувах НЕ Simple Smile
Миси, гледах само откъси
Скрит текст:
насилие между деца, даже не искам да го описвам, много извратено

# 550
ДРУГ ЧОВЕК - епизод 8 (БГ суб)

https://videa.hu/videok/film-animacio/bambaka-biri-8-burak-deniz … -taEvd9USLV266PBA

Приятно гледане! Heart Eyes

# 551
Пчелички, страхотна изненада Hug Невероятни сте Kissing Heart

Gift Heart

# 552
Дилеми, поздравления за двата видеоматериала - с Керем за Liton 
и другия за  Eflatum, и  на Ханде за Nocturne! Hands Clap
Прекрасни бяха и двата материала, да не говорим зазвезните участници! Hands V Hands V

Keрем изглеждаше толкова щастлив и в същото време безкраайно притеснен
от това стълпотворение от ликуващи фенове!... Очарователен!!! Flowers Four Leaf Clover

Хармония в жълто! Hands Ok Hand

Все още нищо ново от Холивуд. Зано утре ни зарадват с хубави новини...  Hands Pray
И снимки и видео, поне едно... Flowers Four Leaf Clover

# 553
Пчелички, сърдечни благодарности!

🦋🦁

☆☆☆
Гласувах - не знам,
Защото наистина вече не знам кой е убиецът . Хем си мисля, че не е, обаче после си сменям мнението на 180 градуса и залагам на Доан..

# 554
Охоооо, Слънчо, Мики! Абе вие сте върха просто! HeartHugKissing Heart

Сега гледах видео с това малкото хлапе, което се видя с Ханде.

Разказа, че е чакала повече от 3 часа пред караваната, накрая Ханде е излязла и се е срещнала с нея. Толкова беше развълнувана.
Каза, че Ханде на живо е много, много, много по-красива. Очите й били нещо уникално, като ангел. Била толкова слаба и крехка, също и висока. Много мила, изобщо все хубави неща. Лошо, че малкото не говори английски, но чичо й се опитвал да превежда, та така, обяснила й, колко я харесват в Русия. Но най-интересното е, че каза, че се плаща на човек, за да те заведе на мястото на снимките, тя била платила около 300лв. Ето как ги намират и в гората.

Както нацъкахме, че не е Доан и като се сетя в първата анкета, колко успеваемост имаме, значи да считаме, че 100% е Доан Joy и аз гласувах, че не е той. Не знам защо обаче.

Миси, не знам как да го обясня. Това с насилието между децата е брутално, но то просто няма една секунда с норамални. Само сцената, в която Джемре спа с Ураз, който в същата вечер се сгодява за господарката на Джемре, която я малтретира брутално, но пък тримата се познават от деца, но Ураз не може да разпознае Джемре, защото е липсвал около 20 години и сега се връща и се влюби от пръв поглед в нея, а тя е влюбена в него от дете. Но всички от двете сродяващи се семейства са спали по между си, но дядото с внучката или дъщерята от съседното семейство. Няма никой нормален там. Никой! Направо гледах в потрес, но не го спрях, де. И втория епизод ще гледам, щото се очаква да е още по-хард. Този път Гюла и Онур надминаха себе си. А и начинът, по който е сниман. Много специфична техника със светлина и близки планове. Въх!
Сори за спама. Днес ми дайте малко кредит или ме докладвайте на модератор да ме изтирят Grinning

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 20:55 от Бл@гуна

Общи условия

Активация на акаунт