💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 27/

• 28 534
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Благи, напълно си права - "За милиони няма закони, за кокошка няма прошка"..
Те хората са го казали... , ами Пази Боже... да не попадаме в такава ситуация 🍀
Феновете негодуват..

Днес ми попаднаха инфо, че сериалът ДЧ в най- лошия вариант ще стане късен сериал. Ще започва в понеделник в 23 ч. Няма да го спират, защото са продадени 26 еп. и Фокс няма как да върне парите  ако го спрат преди това.( не знам дали е вярна информацията)

# 526
Ново от Бурак:
„Нещо се готви"

#CemDavran

и от сета:

# 527
Миси, Бурак е споделил снимката с "баща си" с надпис Breaking news  JoyJoy

Не съм наясно с това местене в събота, но тогава ли е най-слабия ден? Явно, защото всички сериали минават през съботата преди да ги резнат. И друго не ми е ясно, само фокс ли променят дните на излъчване при нисък рейтинг?

Още малко спам, но новият сериал на Ураз е майко мила! Не съм го гледала, но коментарите са драматични. Някой успя ли да го прегледа? Явно обаче има много голям интерес, съдя по преводите-колко бързо излизат, колко екипа превеждат, колко го коментират. Иначе рейтинга като за първи епизод е около 3.

Миси, ще ти купувам нещо Joy не знам защо написах Коко при положение, че ти си качила снимките.
Коко, явно за теб си мисля Grinning

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 14:05 от Бл@гуна

# 528
Благи, минавам набързо, че много народ днес при мен Grin
Не само на Фокс е практика сменянето на дни, наскоро смениха деня на Камъка на желанията по канал Д.
Пфууу, и те активни, и вие, ама довечера ще ви чета Heart
И аз мисля за вас Laughing дори измежду пациентите, явно съм усещала, че сте активни

# 529
Благи, ти като видиш комисар Рефик вече ни е ясно за кой се сещаш .. Stuck Out Tongue Winking EyeHug

Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

и от Фокс Wink

# 530
  • Кърджали
Аз въпреки негативните коментари прегледах сериала с Ураз. Не очаквах нещо по-различно, все пак излиза от клавиатурата на онази психопатка, пардон психиатърка и любимият ѝ сценарист.
На Ураз и  Джемре добри им се получава, аз харесвам играта на Ураз /от типа който не усещаш че е игра /, но този сериал една ли ще си го причиня.Не нося вече на такива безсмислени бруталности и жестокости, сложени само за да са сложени. Може би ще си пускам само сцените на двамата и толкова от мен.
Но продължавам да се чудя защо Ураз е приел тази роля. Предвид нещата на които уж държи и нито едно от които не виждам в този сериал. Бих казала "да се надявам" че ще се промени за към добро, ама той кой сериал на тази психиатърка се е променял за към добре...

Смяната на деня е нещо, което правят всички канали. Това е последен опит преди да финализират проекта. Обикновено файда няма, ама /за "Камъка..." много ще ме е яд, страшно талантлив Салих, ама нещо не успяха да привлекат вниманието. Нещо му липсваше на този сценарий.Може би в първоначалният пиар сгрешиха и хората имаха съвсем различно очакване и съответно се разочароваха./

Да направят Бамбашкато "късен" сериал... Не виждам такава опция. Турските канали отдавна спряха да излъчват късни сериали, предвид факта че сериалите приключват към 12 часа тяхно време. С тия безсмислено дълги "озети" и още по-безсмислено дълги серии...
Ако решат да пускат сериал след 12 часа, то рейтинга ще се мотае около "Дори и мама не го гледа". Затова по това време въртят само повторения.

# 531
Добър ден момичета!
Прекрасен ден ви пожелавам.

Мелиса с екрания си партньор Халил Ибрахим

# 532
Миси 🤣🤣🤣
Мики, я смени на бързо анкетата, може ли така?
Да гласуваме ще се срещне ли Доан с Кенан?
Благодаря, Алекс, но с коментара ти ми засили желанието да му хвърля едно око. Много ги харесвам и двамата, а и гледах една сцена между тях, доста добре им се получи.
Спира ме само това, че е с главното участие на Гюлсерен и психопата Онур, които са и на Рибарчето главните психари, а него даже спрях да го гледам.
Петъка ми е съботата на мен, та съм се разспамила яко Grinning

# 533
  • Кърджали
Благи, аз затова минах на идеята да гледам само сцените на Ураз и Джемре, където са заедно. Получава им се, да му се не види. Но 2 часа да отделям за психопатиите на Гюлсерен и Онур, данке...Има къде къде по-качествени неща за гледане. Ако пък съвсем няма, си имам любими стари сериали Sweat Smile
Сега остава да чакам да започне по канал Д този новия с Бирдже Акалай и Мерт Фърат. Още един прокурор за опитомяване.Sweat SmileSweat SmileSweat Smile Но и идеята му е много добра - да навлезнат в света на младежите с проблеми, малко психология, малко право.... Ама какво чакат та не го пускат, не знам...

# 534
Ще имаме сцена на Тахир и Ясемин в най- скоро време

Лайк от Ханде

# 535
Озет и снимки от новия епизод.

Кошмарът на Лейля се сбъдна, след като тя загуби баща си при убийство. Дори докато изпитва най-дълбоката болка в живота си, тя не се вслушва в ничии съвети и тръгва след убийците на Екрем. Кенан, който дава всичко от себе си за Лейля, не подозира какво минава през ума на семейството му.
Когато всички доказателства показват, че убиецът на Екрем е Доан, Идрис за първи път е на една страна с Туран и Невин. Решен да докаже, че не е убил Екрем, Доан се озовава пред единствения човек в живота, на когото вярва. Невин и Туран, които вече не могат да понасят вината, която изпитват към Лейля, са на прага на голямо решение.
Докато Шахинде скърби за смъртта на съпруга си, Нурай прави ход, за да вземе надмощие у дома. Тахир, който е много емоционален след загубата на баща си, се появява на вратата на Ясемин неканен. Той обаче няма да е единственият, който ще почука на вратата на Ясемин в лош момент.
Когато Елиф отново е в капан, тя се вкопчва в живота с надеждата, която получава от Лейля. Бандата, която започна да излиза наяве благодарение на смелостта на Елиф, този път поставя Лейля за своя цел.

# 536
Има ли вероятност Доан да не е убил Екрем? 🙄
Сега като чета Озета...

# 537
Цитат
mury9, Flowers Hibiscus всеки от нас е загубил близък. Когато е внезапно, жестоко и по вина на друг човек е още по-страшно. Защото освен мъката от загубата, в душата кипи жаждата за справедливо наказание на убиеца.

Идеята за прошката е да спрем да се тровим с лоши мисли към причинилия ни болката човек, да потушим желанието за отмъщение, защото Бог и кармата ще имат тази грижа, ако съдът не си свърши работата. Защото тъгата и гнева разболяват и убиват.

Понеже идеята за прошката ми е една от "любимите" теми... Аз не вярвам в прошката, вярвам в справедливостта... Винаги съм казвала, че е по-лесно да не вършиш неща, за които после да е нужно да ти прощават... Затова и имаме глави на раменете си, за да мислим..  Не вярвам, че като простя на някого престъпление, ще спра да тъжа за близките си или ще спра да се гневя... Още повече, ако престъплението е умишлено.. Вътрешно моето емоционално състояние едва ли ще се подобри, най-много виновният да си помисли, че е по-малко или никак виновен, отколкото е всъщност... Както и често става... Те по принцип си се считат за невинни, впрочем...  Ясно е, че е почти невъзможно в повечето съдебни дела да се стигне до адекватно наказание поради ред причини... Адвокатски врътки, подкуп на лица, заплахи и прочие.... Честно казано, и аз все още чакам Бог и кармата да си свършат работата, но засега .... още чакам... Виновните са щастливи, самовлюбени, просперират и изобщо не им пука на кого какво са причинили ... Ама съвсем никак... А аз все още чакам... Само се моля да успея в този живот да дочакам да видя, че всеки си получава заслуженото... Дали от Бог, дали от съдбата, все ми е тая... Прошката не ми е удовлетворение, а по-скоро едно наистина адекватно справедливо наказание.... Свише или не, едва ли за някой точно това е от съществено значение... Важното е да се случи... И то възможно най-скоро..

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 18:23 от mury9

# 538
Ново:

Инфо:
"Най-обсъжданите телевизионни сериални двойки за октомври"

Още нови снимки:

# 539
Май и тази е нова

И един паралел

Общи условия

Активация на акаунт