💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 27/

• 28 556
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Хайде малко повече избирателна активност, моля! Имаме тема да изписваме. Simple Smile

Мирка Hug прекрасно си описала сцената на КенДо с Екрем. Коко, и с теб съм напълно съгласна и аз виждах Кенан на моменти и реално останах с усещането, че на финала точно той избяга от местопрестъплението. Но тъй като Доан винаги знае, какво прави Кенан може да каже, че  не е бил той, а Кенан, обаче няма кой да му повярва.
Друго се замислих. Ако Кенан е с Лейла (сещате се 18+) Доан какви ги върши през това време Joy

Аз съм малко бавна и трудно загрявам, но тези коментари, които показвате в Инстаграм не са правени от реалния профил на Бурак. Поне аз съм виждала друг със синьо тикче и май името е различно. Говоря за "Хюстън имаме проблем"

Коко, виждаш ли? Като казвам, че Фокс са..Много мога да пиша по въпроса Grinning Не мога да разбера наистина защо работи някой с тях. Дават им по-изгодни условия, имат някакви дългосрочни договори. Изобщо нямам идея на какъв принцип работят при тях.
Нямах представа, че Почукай на вратата ми е техен проект, нямах и идея какво се е случвало по време на излъчване. Но реално те са някакво гигантско изключение. Реалността е друга.
Каква е идеят да накупиш 100 проекта и да ги финализираш в нищото?

За Фара наистина ми е супер тъпо. Изобщо не заслужават да са в събота и да имат такъв рейтинг, но и там е безумна системата.

# 631
  • Кърджали
Cocodoggo_mom, Фокс в последните няколко години са все на принципа "да купим сто неща, пък което блесне". От една страна разбирам логиката им да режат това, което няма голям успех , но пък м..му ме е ли по-добре да купиш малко на брой, качествени продукти и ти да вложиш малко в рекламата им за да достигнат до повече на брой зрители. И при тях се получава ефекта "между сухото гори и суровото". Много добри проекти си заминаха от грешната и абсолютно неадекватна политика на Фокс. И получават много критики за нея, но се правят че не чуват ..Иди ги разбери...

Та аз за себе си отписах Фокс като канал отдавна. Не стават, не се променят...

Иначе местенето в друг ден рядко е помагало на сериал да се задържи. Но пък понякога е добър ход ако искаш да се освободиш от много силна конкуренция (освен ако не се натресеш при друга по-силна)
На Фарах това им е втория сезон. Първият им беше доста добър, май беше и единственият успешен сериал на Фокс миналия сезон). Вторият нещо историята им ли не тръгна добре, конкуренцията ли им дойде много... А да местиш сериал в събота си е малко самоубийство (там има два сериала, които са си завоювали позициите. Единия не съм го гледала аз изобщо, но вече кой по ред сезон държи едни от най-високите рейтинги за седмицата, не само за деня.). В този сезон да сложиш нещо в понеделник (Йомер -при пълна липса на пиар, си пазят високите позии, което ме радва заради Селлахатин Пашалъ), петък (Рибарчето и Шербета), събота (Братята и тази Планина...) и неделя (Присъда и Разузнаване) трябва или да се молиш за чудо, или наистина да си мислиш че може да хвърлиш бомбата с нещо ново и нечувано, или просто да ти е все тая за сериала. При Фокс общо взето е последната опция - дай го там, ако не стане хит, ще пускаме следващия...

# 632
Здравейте,
Снощи Ханде е била на моминското парти на Дилара

# 633
Благи, то това е в Туитър, не в Инстаграм. Той си е Grinning Много ти се смея за сцените 18+, които не са ни показали, ами кой като Доан, може би Кенан се труди, Доан усеща само ползата Grinning или е задръстен и си спи и сънува ножове и правосъдие Joy Joy Joy
Алекс, благодаря за изчерпателния отговор. Абсолютно неуважително спрямо труда и имената на хората в проектите на ФОКС. Ще им се върне не обичам да казвам, ама ще си даде отражение много скоро това. И сред хората, които излизат на екран, и сред зрителите. Нас ни остави, ама актьорите ако са умни хора/а надали не са, стигнали до тук/ няма да си позволят втори път такава игра с имената им.
Снощи време не ми остана да коментирам Керем, ама на сторито изглеждаше супер сънен. Несериозно е, няма да ви повтарям думите, ама дано поне е “забърсал” нещо и е влюбен и загубен, та поне едното да върви Grinning
Шегата настрана, и това да е, не е оправдание, имайки предвид името, което е изградил, годините му, дълга към феновете от цял свят…

# 634
  • Кърджали
Cocodoggo_mom, да ти кажа явно някакви договори ги обвързват. Та актьорите понякога щат не щат - ако продуцетската компания е подписала с канала, акторите нямат думата.
Иначе не мога да си обясня защо Серкай /който си е талантлив актьор/ след "Невинност" и "Идеалният наемател" пак снима за Фокс. А особено Наемателя бе спрян насред нищото...
Ама Фокс....

Керем не искам да го коментирам. Безотговорно.

# 635
Здравейте! Flowers Hibiscus

Фара в последните седмици и в сряда падаше надолу. Но пък в Сомера, която уж също се смята за важна, там винаги е присъствала с добър резултат. Линк ви давам в скрит текст. Мач е имало снощи, който е обрал рейтинга, а сериалите са с близки числа.

Скрит текст:

Не виждам какъв проблем ще е новите сериали да са на изчакване и в началото на 2024 да си ги пуснат. Satisfied
Реших набързо проблема с Фокс. Satisfied А по времето на "Почукай на вратата ми" този рейтинг зле ми се отразяваше, след 20 епизод, когато започна да пада рейтинга и дойде новия сезон. Satisfied Там Фокс си ни държа, но пък имаше много продажби, туитове, еуфория. Satisfied
Дано си изкарат и Фара, и Бамбашкато приличен брой епизоди.

От сета

Последна редакция: нд, 05 ное 2023, 11:25 от midnight__sun

# 636
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Малко съм разочарована, няма да видим Керем в LA. Каквато и да е причината за решението, той ще понесе последствията от него. Sunglasses

Феновете творят! Nature Zap

# 637

Ново от Ханде 🤍
Прекрасна и добра… явно почиват Simple Smile

# 638
Ели, изпревари ме. Satisfied
Има още едно стори с видео.

https://twitter.com/sansastarkp/status/1721117992300269734
https://www.instagram.com/stories/handemiyy/3229289490668644239/

Последна редакция: нд, 05 ное 2023, 12:56 от midnight__sun

# 639
Ханде нов домашен любимец ли има?
Семейството расте 😀

# 640
Flowers Herb Благодарности, благодарности... за труда на работиливите Animal Bee , за рошавите и вчесани мисли за емоцията от общуването пък макар и виртуално.
Не съм изчела постовети, Ви ... ще се върна привечер за тях. ДЧ епизод 8 с бг. субтитри изгледах току що...
отново благодаря за превода знам този труд е свързан с много обич, доброта и любов.

В кошера има и търтейчета / като мен /, инече не би бил кошер.
Да се напъна ... Рошава и малко необоснована мисъл, която ми дойде ... Младата руса жена / като циничен надзирател / в медицинския център/операцинна/ за пластична хирургия, може ли да е Зайнеп? Докъде може да ни докара зависимостта от обстоятелствата, от травмата, от несправедливостта... от изолацията?

Керем, изключително търсещ, новатор ...

Мисля, че плановете му са многопосочни, което го разконцентрира и това оставя впечетление у мен за разхвърляност ..., но преди да сте скочили... Понякога хаоса е средата за открития.
КЕРЕМ, чаровен и неразбран ...

# 641
Яси, няма защо да ти скачаме. Всички минахме през изкритикуване на Керем от снощи насам Grinning
Аз лично не мисля, че жената, която споменаваш ще е Зейнеб. Ако си чела какво коментирах снощи, нали я имаше в списъка с операции? Иначе и аз имах една идея в главата за нея, но списъкът автоматично я отхвърли…
Слънце, голяма е сладурана, малкото бебе куче и то 🥰 гушка го и погледът и е като на малко дете, не иска да го пуска.

# 642
Пишат, че кученцето е подарък от Хакан. Днес правили 9 месеца от както са заедно

# 643
Здравейте! Blue Heart

За днес - едно шарено клипче с вечнно чаровния КЕРЕМ! Flowers Four Leaf Clover

https://www.instagram.com/p/Cy_bRROINr8/?hl=bg

/

Приятна слънчева неделя! Flowers Four Leaf Clover

# 644
Сладурчета Simple Smile

Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт