💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 27/

• 28 799
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Благи, Екрем и Доан не отидоха ли до онова място дето е декор на затвор с колата на Екрем? Тя остана там отпред. Не колата на КенДо. Още някой го беше писал това за колата, затова влизам да питам, да не би аз да не съм разбрала нещо? Тялото после го намериха пак в същата гора, в която беше припаднал първият път, когато избяга от Идрис.

Благи: За въвличането на Кенан искам да напиша 2 реда, че нямам време за повече. От самото начало Доан повтаря, че иска да бъде разбран, а за да бъде разбран хората трябва да разберат защо убива тези хора. Използва медията като власт. Писала съм го и преди. За мен той не знае кой и защо е запалил пожара. Чака Кенан и Лейля да открият това и той просто да ги изпревари и да убие хората. Използва Кенан като журналист да разгласи случая и да се рови.

Мики, да, точно така. Язък ми, че по 100 пъти гледам, все нещо недоразбрала съм. Благодаря Hug Явно и за журналиста Кенан си права.

Слънце, наистина не е управителя, той беше съвсем без коса. Но този с брадата не го помня. Ужас, все едно друг сериал гледам. Да спра да пиша и да се излагам май е най-добре Grinning

Драги гости, от балкона. Елате и кажете едно здрасти. Помогнете, за да не стресираме Коко Grinning

# 616
Идрис: Трябва да се измъкнем от това.
Ако не го направим ще отидем в затвора или в лудницата.
Тахир: Просто трябва да откриете убиеца. Намериха играчка на местопрестъплението.
Ще им позволим ли да наричат ​​баща ни изнасилвач зад гърба му?
Лейля: Бил е приятел на Хамди Алтънбай! ?????
Невин: Туран какво направихме?
Идрис: Уби бащата на прокурора, ще спрат ли да го преследват?
Това момиче няма да се откаже, дори ако всички останали го направят.
Лейля: Не мърдай.

Губи ми се превода на едно изречение. Не са го превели на преводите, които гледах.

# 617
Слънце, кое изречение?

Ето и срещите на Доан и Лейла.

# 618
Добър мотиватор съм, до утре сме готови Grinning Grinning Grinning
Кате, на мен по-рано ми се завъртя една идея да не би Зейнеб да е “специална” за Сайгън всевишния и да иска да прави безброй момичета по калъп да приличат на нея, ама пък тогава няма логика да присъства и тя в списъка(за операция на нос) Thinking
Ама има нещо там. Зейнеб може би няма да е просто момиченцето от спомените на Доан

# 619
И при мен излезе един превод.

Идрис: Трябва да се измъкнем от това. Ако не успеем ни очаква или затвор, или психиатрия.
Тахир: Вие намерете убиеца, това е достатъчно. Казват, че на местопрестъплението са намерили играчка. Нима ще позволим да наричат баща ни насилник?
Лейла: Той беше партньор с Хамди Атълбай! Той сам се закопа!
Невин: Туран, какво направихме?
Идрис: Той уби бащата на прокурорката. Нима ще спрат да го преследват? Даже и да спрат, това момиче, никога няма да спре да го преследва.
Лейла: Не мърдай!

Явно Идрис говори с Туран. Туран и Невин са по хладнокръвни и от Шахинде. За нея още не знаем дали е направила нещо, освен да надъхва мъжа си, но Озтюрк фемили са железни. Хем знаят, че синът им е убил бащата, хем стоят и успокояват опечалените. Евала на главния прокурор Grinning

Обаче явно Доан вече ще носи тази маска, а не онази скиорската. Странен е много с нея.

# 620
  • София
В новия фраг от думите на Идрис излиза, че е възможно Доан да е убил Екрем. Едвам ще изчакам до понеделник. Sad

# 621
Идрис мисли, че Доан е убил Екрем, но нали в първия фраг точно Доан казва на Идрис, че не е бил той и че го е предал. Явно Идрис първо говори с Туран и после хващат Доан, който отрича да го е убил.

Оф, направо се чудя да гледам ли в понеделник. Взеха да ме напрягат!

Гледам снимка от профила на Бурак, споделил е стори с фрага на епизода с надпис: Уважаеми прокурор! и един нож. Grinning  (на български го нямаме това обръщение и звучи тъпо)
Голям образ е Бурак.

# 622
Голям образ е, да Grinning
Аз усещам скрита критика под формата на бъзик Wink не знам за вас

# 623
Хаха да, да, шегува го за маската. Grinning
Не мога да си спомня в кой филм съм виждала подобна маска, зловеща е наистина. Като гарван е.

Голям образ е, да Grinning
Аз усещам скрита критика под формата на бъзик Wink не знам за вас

# 624
# 625
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

Едвам ви прочетох! Страхотни сте! Всички мнения много ми харесаха!

Последната сцена на Екрем с Доан я изгледах няколко пъти. Какво ме впечатли:

Доан в един момент сякаш бе победен от Кенан, който се наведе и тогава Екрем го нападна. Имам усещането, че Екрем бе убит от Кенан при самозащита. Той беше толкова уплашен, неадекватен, съвсем различен от Доан! Залитайки, избяга и остави Екрем. Ако ударът е бил в сърцето, смъртта ще е мигновена. Екрем не изглеждаше да е жив и ранен. Когато Туран събуди Кенан на другия ден, нямаше притеснение и страх в Кенан, което ме разколебава дали съм права. Вариант е, Кенан от стрес нищо да не помни. Странна ми беше реакцията му, когато видя трупа на Екрем. Клекна и закри главата си с ръце, както правят малките деца, когато много се страхуват да не ги накажат за това, което са направили.

Ирационално звучи, но дали Доан наистина уби Екрем? Може би затова той така пламенно отрича в първия фраг.

По-интересно е как всички останали биха знаели къде се е случило убийството. Единствено, ако колата на Екрем е била проследена. Шахинде си остана вкъщи. Идрис изчезна след разговора с Доан. Негова работа ми изглежда мечокът и пренасянето на тялото на Екрем.

Вариант има Екрем да е припаднал, след това идва в съзнание и се обажда за помощ, но защо ще го убиват? Да инсценират, че е дело на Майстора на играчките е добър ход, но си остава въпроса за мотива.

Благи, Flowers Hibiscus семейство Йозтюрк по две линии са длъжни да присъстват на опелото за Екрем. Заради известната вече на цяла Турция, връзка на Лейля с Кенан и фактът, че Лейля и Туран са прокурори и тай ѝ се пада шеф. Какво ли преживяват зад ледените физиономии?

Благи, Flowers Hibiscus много ми хареса твоят анализ на осми епизод! Впечатлена съм много! Обръщаш внимание на толкова силни моменти!

Поли, Слънчице, Миси, Силве, Кате и Коко Flowers Hibiscus харесаха ми отговорите и разсъжденията ви!

Радвам се, че заплитат интриги и с двата фрага! Сблъсъкът на Лейля и Доан,  нейното отвличане, опита за самоубийство на Доан, кой уби Екрем - ще ни карат да чакаме с нетърпение понеделник!

Текстът над тази снимка ми хареса в Туитър: "Двете жени, които могат да спасят Кенан"

# 626
Мира Heart
Голяма битка беше между Кенан и Доан. През цялата сцена виждах секунди от Доан и секунди от Кенан и наистина събуждането на Кенан вкъщи беше различно от всички останали досега. Аз също го споделих още тогава, че някак Кенан беше… спокоен, колкото и странно да звучи. Не би трябвало нашият Кенан да е спокоен, ако помни… дали това не е знак към зрителите, че Доан малко по малко го завладява и че Кенан някак безсъзнателно свиква с това, което Доан вижда и чувства? С това, с което Доан е свикнал и е приел като начин на живот - да убива?

Стори от актрисата, която играе мама Шахинде

Интересен ще бъде този момент. Да не излезе така, че Шахинде и Туран се познават… отнякъде и някога Wink

Поли, аз по-скоро свързах думите на Бурак с историческата фраза “Хюстън, имаме проблем!”. Космос, космически кораб = безброй дизита, Друг човек. Всички знаем историята на Аполо 13, претърпял авария и въпреки всичко, като по чудо се е завърнал в дома Земя.
През 1995 г. Том Ханкс влиза ролята на Джим Ловел във филма „Аполо 13“ и превръща репликата: Houston, we have a problem – в нарицателно при възникване на проблем.
Та и Бурак с неговия кораб тайно се надява на успех въпреки късните фрагове Laughing Joy

# 627
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един вълнуващ неделен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Purple Heart

Gift Heart

# 628
Добро утро момичета!
Пожелавам ви спокоен и усмихнат ден.

# 629
Добро утро! Благи, специално за теб, защото знам, че ти е на сърце, но вижте и другите докъде водят действията на ФОКС и местеното на сериал в друг ден …
Скрит текст:
Много, много тъпо. Гледан е в пъти по малко дори от най-малоумната неадекватност на Онур в четвъртък по стартв с детско насилие..
Замислих се наскоро как се решава един проект в Турция по кой канал ще се излъчва? Продукцията отива при различните канали, предлага се и решава при кого да отиде, или?
Интересно ми е и защо още преди Друг човек повечето бяхте с негативно мнение за ФОКС? Единствено помня Поли ми беше споменала, че сте тръпнали за рейтинга и на СЧК/Слава Богу там поне са поддържали по-нормален рейтинг, въпреки спада в един момент/.
Та винаги ли са били толкова неадекватни?!

Благодарна съм, макар и изгледала го не по време на снимките. Първият от всички за мен. Heart … че са успели да си завършат историята с достойнство, адекватност и достатъчен брой епизоди.

Не знам дали е споделяна досега историята за най-добрият приятел на Керем. Надали е ново интервю, но сега излиза в нашата преса
https://tvnovellas.blogspot.com/2023/11/blog-post_2.html?fbclid= … BqKEvzbKpr-M0&m=1

Последна редакция: нд, 05 ное 2023, 09:50 от Cocodoggo_mom

Общи условия

Активация на акаунт