💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 27/

• 28 957
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Керем май няма да присъства. В Туитър пишат, че към 19 ч. днес Керем е бил в Истанбул. За няколко часа дали би стигнал до Лос анджелис,  че и да присъства на церемонията 🙄

# 586
Оп Simple Smile няма да присъства, ама явно ще пусне ново стори защо … Cry Сподели, че днес е трябвало да присъства, но за съжаление… и прекъсна
Eдит: видях оригиналното стори, ангажименти в работата имал, не успях да чуя добре, че съм изложена на шум Grinning

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 21:00 от Cocodoggo_mom

# 587
И защо толкова време лъгаха феновете. Лично аз се чувствам разочарована. Толкова месеци реклама...че ще е там ... и накрая, Сори, ама няма да ходя. Много несериозна постъпка
На такива хора в днешно време им викат онова под дъгата...
Оп Simple Smile няма да присъства, ама явно ще пусне ново стори защо … Cry

# 588
Ето го целият запис:
https://twitter.com/i/status/1720875314115735786

Simple Smile

Керем и "братът на Лейла" - Тахир се познавали от друг проект Wink

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 22:35 от mi_si

# 589
Прослушах сега сторито, заради работа нямал да присъства. Можеше и по-раничко да каже, да не го чакаме. Днес дебна цял ден за нещо ново от него. Satisfied

Ще си карам на Ханде и Бамбашкато тогава. Сори Керем, преориентирам се към актуалното. Satisfied

Ели, да се пробваме ли да изпишем 10 страници до понеделник преди епизода? Не е невъзможно. Satisfied

# 590
Ами какво да каже, лъже.. , уж ангажименти имал..., направо съм му бясна и после се чудите защо няма жена до него. Че коя нормалма ще се хване с такъв несериозен човек. Чаровник и омайник, ама да не ти е в къщата... 😡

# 591
Можеше по-раничко да каже. Отдавна е взел решение, че няма да присъства, а до последно го слагаха в колажи с останлите присъстващи. Не знам какви са му тези работни ангажименти. Никой блогър не е писал, че готви нещо в скоро време. Има още сериали, които ще започват. Да си намери някое драматично дизи и от февруари, март да започва. Ех, ако му бях мениджърка... Satisfied

# 592
Наистина малко тъпо се получи, защото всички от вчера са там и можеше тактично Керем да каже още снощи, че поради ангажименти няма как да е в Лос Анджелис, а не да чака последния момент ... обаче това е положението... Sunglasses

# 593
Дано наистина да има ангажименти, да задвижва нещата по "Необичайната история", а не ей така просто да си намира извинение. Дано се чуе нещо скоро, да излязат на сет, че Ебрар ще стане тийнейджърка. Satisfied

# 594
Епизодът на мен много ми хареса и на 5то гледане.
В началото и невярващия поглед на Кенан, че няма да се прибират у дома и още повече, че предложението дойде от Лейла. Сладкиш!

Гледам обаче, че никой не коментира решението на Кенан да си напусне работата заради любовта. Изключвайки чисто романтичния момент, вие одобрявате ли го?
Той реално смята, че това, което му се случва със загубата на памет е от стрес и преумора, явно е и милионер, щом с лека ръка каза на Нюкет, че ще си плати неустойките, явно и за първи път изпитва такава любов. Обаче, прав ли е Мурат, когато казва, че той има отговорност първо пред хората и след това пред колегите си? Нюкет е противна, алчна и безсърдечна, но той наистина я остави в безизходица.
В случая Лейла няма вина, но няма как да не се чувства отговорна за това. Той си стои твърдо зад решението, но това, което й стовари на главата е сериозно. Аз бих се ужасила. Но пък е като в приказка. Малко за баланс на всички ужасии.

Главния прокурор с каква лекота кара застрелян, издирван от закона човек в дома си, приема лекар, който явно се занимава с операции на престъпници, Невин с лекота търка кръв от пода. Защо? За да си спасят задниците. Защото гл. прокурор застреля човек, защото алтер егото на сина им е сериен убиец.

Интересно ми е още за детския дом, който са изгорили. Поне аз доколкото си спомням беше пълен с малки деца. Елиф, казва, че и там са принуждавали момичетата да проституират. Защо го палят обаче? Че и с малките деца вътре?

Припадам от смях с Идрис и Невин, тя му казва г-н Идрис, той сестро моя.

Искам да разбера как и защо Туран е взел Доан. Защо не е казал на Невин? Разказа й някаква ала-бала история, но Невин изобщо не му повярва според мен. И аз не му вярвам. Защо Идрис каза, че специално са въвлекли Кенан в това разследване? Защото е журналист, защото е Доан?

Много ми харесват всички актьори, така добре са ги подбрали. Мурат ми е много неприятен, но актьора пресъздава образа перфектно. Нюкет е неприятна и й личи от 100км. И тя се справя супер. Идрис, Невин, Туран….сега и Елиф. Много добре се справи актрисата, явно и екипа е добър, за да я насочи как да играе жертва с всичките им специфични движения и поведение.
Малко приятелката на Лейла ми се губи, а и никак не усещам приятелското отношение между тях.

Сутринта Лейла пуска машинката да прави йогурт, следобед баща й идва на гости и на мястото на уреда се мъдри машина за кафе Grinning

Кенан пие смути, ръката му добре.

Отива в офиса и вече пръстите са счупени. Joy Така ги омотават, когато някой пръст пострада.

Абсолютно с последната сцена Ханде и Лейла превзеха съзнанието, обаче не може да се отрече и играта на Бурак в срещата му с Туран и после с Екрем.
Шахинде ханъм за мен знае нещо. Предишният път, когато беше изчезнал Екрем тя беше в истерия, звънеше наред, сега мина с каменно лице и ми остави усещането, че не й е чиста работата.
Зор ми e защо не го закопаха този Екрем, можеше да изчезне и да няма никакви проблеми, ако бяха Идрис и компания. Ясно е, че не го е оставил Доан там. Някой му прибра колата. Обаче достъп до комплекса няма всеки. Как се оказа колата пред къщата. Едва ли е Идрис. Той не искаше да убиват Екрем, сега знае и че Кенан е с нея, та съвсем не би искал да привлича внимание. Не знам. И тази огромна играчка…. В снежната топка сигурно ще има флашка. Кой оставя вече писани послания Grinning

До последно си мислех, че в последната сцена е Кенан. Обаче при последното гледане ми направи впечатление, че всеки път, когато се появи Доан има пот по челото. На финала и Кенан имаше, но аз реших, че е защото се е борил с Лейла. Ами ако е бил Доан? Тогава става 100 пъти по-интересно…
Доан може да твърди, че не е убил Екрем, защото тогава Кенан му се месеше много, може на него да го лепне.

Доан при майка си и баща си.

Доан с Екрем

Доан на финала

Дали не беше така изпотен и когато запали онзи? Не помня.

Тъпо за Керем. И аз очаквах големи неща, и поне някое интервю, ама друг път ще е явно.
И с какво толкова е зает? Че даже и сериала си прекрати, щото много му натоварен графика, сега не може да отиде и до ЛА.
Дано скоро да излезе нещо интересно с негово участие.

# 595
Тази година е тотал - щета за Керем. Избра си слаб летен сериал, канят го на събития- не отива,  - мързи ли го  или не му се работи и се чуди как да замаже очите на феновете си. С това негово темпо очаквайте сериал от него чак след 2- 3 години.... за къде да бърза
И още лежи на старите лаври на Серкан Болат...
Много ме разочарова тази вечер...

# 596
Добра вечер!

И аз съм му бясна, типичен близнак , въздушни, променливи, противоречиви. Не знам как ще се задоми, а му е време за семейство и деца.
Спокойна вечер!

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 22:14 от didi54

# 597
Благи, Екрем и Доан не отидоха ли до онова място дето е декор на затвор с колата на Екрем? Тя остана там отпред. Не колата на КенДо. Още някой го беше писал това за колата, затова влизам да питам, да не би аз да не съм разбрала нещо? Тялото после го намериха пак в същата гора, в която беше припаднал първият път, когато избяга от Идрис.

Благи: За въвличането на Кенан искам да напиша 2 реда, че нямам време за повече. От самото начало Доан повтаря, че иска да бъде разбран, а за да бъде разбран хората трябва да разберат защо убива тези хора. Използва медията като власт. Писала съм го и преди. За мен той не знае кой и защо е запалил пожара. Чака Кенан и Лейля да открият това и той просто да ги изпревари и да убие хората. Използва Кенан като журналист да разгласи случая и да се рови.

# 598
Благи, откъде да започна? Много питанки имаш.

Одобрявам му решението да напусне работа. Не знам дали е изцяло заради Лейля, но се стресна след като гледа записи с изявлението на убиеца, което разказа. Може би има вътрешен страх и се притеснява какво още може да направи. Осъзнава, че телевизията и положението му са власт и става опасно да си играе с тях.

Туран, не само застреля Идрис с лекота, ами на следващия ден го пита как е, добре ли е. Satisfied Мен на смях ме изби докато гледах. Докторът, който дойде беше приятел на Идрис, не за първи път го кърпи, но Туран намекна кой е и какъв пост заема. С лекота приеха случилото се двамата с Невин. Желанието да се спасят, да оцелеят излезе по-силно от чувството им за справедливост.

За сиропиталището, възможно ли е и там да са правили операции? Да са го ползвали приюта като параван, а по-големите момичета да са ги карали да проституират?

За Туран останах с впечатлението, че не е замесен в пожара. Когато Идрис искаше от него да намери номера на мафиота му каза, че никога не е нарушавал закона и сега нямало да го направи. Туран вини за всичко Идрис. Ако не е бил той, Доан е нямало да направи нищо. Обаче ще излезе нещо от тази история. Туран се притеснява като чуе датата. Ще изгори той, ясно е.

И според мен много добре са подбрали каста. Всеки си е на мястото. Много добре играят всички, а съвсем забравих, че Ханде е играла като Еда. Изобщо не се сещам за предишната й роля.

Последната сцена цяла седмица ми излиза и все като я видя в Туитър и я прескачам, понеже нямам сили да я изгледам. Докато гласях тайминга онзи ден и си поплаках на нея отново. Ханде като Лейля пак ме разплака.

# 599
Инфо:
"Bambaşka Biri” беше включен в колоната Global Breakouts на Deadline Hollywood!

П.С.
Обаче май Фокс в Ютуб не работи само в понеделник от 20:00 до 23:00 часа.
В момента Фара си върви там идеално, дори няма забавяне ... в четвъртък - същата работа...

Общи условия

Активация на акаунт