💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 27/

• 28 953
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
И като мрънкам тази вечер да си кажа, че е много несериозно отношението към ДЧ.
Как може да пускат фраг по това време.

# 601
Ето го:
https://twitter.com/i/status/1720897178393084102

и от профила на сериала:

# 602
Леле, Миси, колко е променен актьорът, който играе Тахир! Откъде ги вадиш Simple Smile Светът е малък.
Слънце, хайди! Знаеш колко съм стресирана като дойдат понеделник и вторник, приключването на стара тема между двете -  допълнителен стрес, нищо, че не я правя аз 🤣
Благи Heart естествено, че съм против напускането на работа заради любов. Това е губене на собствената ти личност, същност. В случая обаче, според мен Лейля не е единствената причина Кенан да напусне. Бърнаут, в комбинация със страха от незнание какво точно се случва със съзнанието и тялото му също го накараха да избяга от част от проблемите си - Нюкет Grinning  
Скрит текст:
Бърнаут (или „прегаряне“) е жаргонно понятие за крайно емоционално изтощение, изразяващо се най-вече по отношение на работата ни.

# 603
Лейла спипа Доан.. очертава се доста интетесен епизод

# 604
Хайде тогава, до понеделник преди 18 часа ще я изпишем. Satisfied
Моля, всички колежки да влезете в положение на Ели и да изпишем темата.
Да не я стресираме допълнително. Satisfied

Фрагманът ми хареса много. Къде е Доан? В чия къща и чие е тялото, което лежи на пода?

# 605
Хайде тогава, до понеделник преди 18 часа ще я изпишем. Satisfied
Моля всички колежки да влезете в положение на Ели и да изпишем темата.
Да не я стресираме допълнително. Satisfied
Фрагманът ми хареса много. Къде е Доан? В чия къща и чие е тялото, което лежи на пода?

В магазина за часовници е. Предполагам, че това е управителят. 🤔

П.с. познах го по рецепцията, хареса ми това параванче, което са направили, козметичката ми има подобно.Joy

# 606
Слънце, на мен първоначално ми заприлича на магазина за часовници?

# 607
Бройте ме Wink
Ако искате още утре вечер да сме готови... за да ни е спокойно .. Stuck Out Tongue Winking Eye

Purple Heart

# 608
Охооо, Лейла се срещна за втори път с Доан, дали и този път ще успее да се измъкне. Дали е свитнал продавача в магазина или само го е ранил, но пък защо да го убива? Кенан някъде си е изпуснал часовника, Екрем го е намерил, обадиха се на Кенан и той отиде да си го вземе. Само Шахинде знае, че е намерен на мястото на капана. 
Чакам някакъв превод, но общо взето нищо интересно не казват. Идрис, че ако не се измъкнат отиват в затвора или в психиатрията, Тахир крещи да намерят убиеца на баща им. Лейла май му каза, че е имал тайни сделки.

Днес всички ме дразнят. И Керем с неговите коьрфишеци, и Фокс изобщо и въобще!
Отдавна не съм виждала толкова канали и профили да качват откъс от сериал, както този с финалната сцена на Лейла. Уникална Ханде, изобщо няма значение рейтинга. Много правилен избор на проект, на партньор, супер актьорска игра. Пък нека да е мега бездарна.

# 609
Да, наистина. Не съм в час с локациите и анкетите. Satisfied
В първия фраг Лейля отида в магазина да пита какво е правил баща й там. Явно ще го гръмне Доан преди да й каже.

Къде да е намерил Екрем часовника, освен в дома си, на вечерята им?  С този номер да мине.

# 610
За Туран - няма как такова престъпление като пожара в сиропиталището да бъде прикрито без участието на прокурор. Предполагам, че по една или друга причина са му затворили устата.
Мен обаче друго ме заинтригува в 8 еп. Всички момичета са правени по един калъп - блондинки. И Зейнеп беше блондинка, а присъства и в списъка на момичетата.
Болките в главата на Доган/Кенан и мятането на глава и тяло напомнят реакциите при електроконвулсивната терапия.

# 611
Бре, 9 страници за един ден да изпишем? Освен да се сдърпаме за нещо?
Joy Joy

На снимката с Керем и "Тахир" гледам, че е и "Есме" майката на сестрите в Рибарчето

# 612
Мики, не този управител лежи на земята. Друг е.

Ето този ще е. Не помагаше ли същия на Екрем? Този, който заплаши вестникаря.

# 613

От последното IG стори на Керем.
"Керем Бюрсин, каза, че има близки приятели сред организаторите  на Холивудския турски филмов и драматичен фестивал,  в Лос Анджелис на 4-5 ноември. те: Положиха големи усилия. Не се съмнявам, че ще бъде страхотно.Заявявайки, че със сигурност ще присъства следващата година, Керем Бюрсин също каза, че скоро ще бъде в Лос Анджелис."
Явно , Керем има свои планове, за които не знаем, но определено ни разочарова. Труден характер, много съм любопитна, коя дама, ще успее да се справи с неговата непостоянност!

# 614
Права си, Слънце! Не го помних, но го намерих.

Значи него беше завързал в първия фраг. Виждаше се бялата му коса.

Общи условия

Активация на акаунт