Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 238 965
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 425
  • Street of Dreams
Животът ми е немислим без ротораща четка от едно десет години, но косата ми е права и до раменете. Стигането отзад не е проблем, четките са достатъчно дълги, но за изправяне на дълга и гъста коса сигурно ще е играчка.

# 1 426
Безплатно е към емаг. Следваш стъпките в профила си.

# 1 427
Off topic , обаче не се стърпях 😂 Преди време имах преса с контрол на градусите и постоянно си изправях косата на 210 градуса .. голяма глупост…  косата ми беше ужасно изгоряла и нацъфтяла през месец. После си купих GHD която работи на постоянна температура от 185 градуса, твърдят че са изчислили че това е оптималната температура и е максимално щадяща за косата. Не знам дали е така , но е факт че нито една преса не ми е изправяла косата толкова добре и косата ми изглежда 100 пъти по-здрава , да не говорим че цъфти доста по-бавно. Вече е дълга до кръста , не помня кога я подстригвах последно, но има нужда от скъсяване 2-3 см за изчистване на цъфтежа. Край на off topica 😂 Та, моят съвет е купете си GHD 😉

# 1 428
  • Beyond the stars
Някой може ли да сподели мнение за електрическите четки за коса. Аз съм с дълга коса. Хем ми се иска да е въртяща, за да се получава ефект като от салон четка+сешоар, хем пък като си представя на тази моя дълга коса как ще го правя отзад сама лошо ми става. Харесала съм си Rowenta x Karl Lagerfeld Pro Stylist CF961LF0 - сегашната цена (95лв) в емаг беше такава и по време на черния петък и все още е най-ниската.  Освен това се замислям за вариант, който не съм правила досега - да я купя и ако не ме устройва, да я върна. Може ли по-просветените от мен да ме светнат и за това как се прави- относно документи, кутията, какъв е срока, може ли в техния магазин?

Грам не можах да се оправя аз с такава за дълга и гъста коса. Лично за мен не е опция за дълга коса, ма може в мен да е проблемът Bowtie

# 1 429
И аз малко оф, но аз от GHD имах цъфтежи до средата на косъма. Радвам се, че успях да я продам. Иначе да, изправят салонно.
Който търси ютия поръчах ето този филипс https://clevershop.net/product/parna-yutiya-philips-dst504080
за сравнение в техмарт е 119лв, в озон мисля около 95лв. Днес я поръчах на 85, сега малко са я вдигнали.
Off topic , обаче не се стърпях 😂 Преди време имах преса с контрол на градусите и постоянно си изправях косата на 210 градуса .. голяма глупост…  косата ми беше ужасно изгоряла и нацъфтяла през месец. После си купих GHD която работи на постоянна температура от 185 градуса, твърдят че са изчислили че това е оптималната температура и е максимално щадяща за косата. Не знам дали е така , но е факт че нито една преса не ми е изправяла косата толкова добре и косата ми изглежда 100 пъти по-здрава , да не говорим че цъфти доста по-бавно. Вече е дълга до кръста , не помня кога я подстригвах последно, но има нужда от скъсяване 2-3 см за изчистване на цъфтежа. Край на off topica 😂 Та, моят съвет е купете си GHD 😉

# 1 430
Аз въртяща се четка не знам дали ще си купя обаче щом като е тръгнало да се споделя за преси- моята преса е на ровента и ми е от 15години ( връзката ни е по-дълга и вярна от доста бракове). Градусите се регулират, но аз я ползвам само на макс -210градуса като се изправям или къдря с нея и освен ако не е влажно времето по-дълготрайни къдрици с нищо друго не стават. Нямам нацъфтели краища.

# 1 431
  • There I was on a July morning
................................................
Да питам дали има наличност от всички продукти в магазина. Реших че може утре да мина през магазина им в мол София /много ми е близко/, а от сайта си харесах няколко неща и не ми се занимава с поръчка.
В неделя ги посетих, тъй като имах ходене по друг повод до мола и адресирах доставката дотам. Оказа се, че от 4 поръчани онлайн артикули имат налични 3, а последния го очакват утре да пристигне  Като цяло, беше зареден магазинът, но явно не всичко е налично.

# 1 432
  • Сф
За наличностите в магазините на ЗР- днес на Витоша нямаха от някои тонове на боите за коса на Олиосета, а чух, че и на друга жена нещо й казаха, че са го свършили и да поръча онлайн. Като цяло имаше доста неща.

# 1 433
  • София
Трябва да купя куфар, среден към голям размер. Някъде нещо изгодно, което си заслужава да сте виждали тези дни? Ще отида и до Парадайс да разгледам какво има по магазините. Ако предложите някой магазин по центъра също е вариант.

# 1 434
За който питаше за Феята от захарницата:

Когато поръчките в ЗР са до физ.магазин се изпълняват много бързо от магазина, а не от склад, но някой път има изчакващи продукти.

# 1 435
Трябва да купя куфар, среден към голям размер. Някъде нещо изгодно, което си заслужава да сте виждали тези дни? Ще отида и до Парадайс да разгледам какво има по магазините. Ако предложите някой магазин по центъра също е вариант.
Някой беше постнал намаления на Естил.

# 1 436
Охх, непрекъснато цени на продукти биват увеличени, за да ги намалят в петък и уж да има намаление. Интересно ми е дали след "промоцията" ще върнат нормалните цени или ще останат завишените. Съвсем се обърках дали да купувам или не Rolling Eyes

# 1 437
Някой попита преди 3-4 страници за намаление на преси за коса. В сайта на Ремингтън ми се видяха добри намаления Simple Smile

Въпрос: дали някой се сдоби с вертикална прахосмукачка на ЧП, която да е с моп. Искам да попитам за отзиви Simple Smile

# 1 438
  • Пловдив
С кой куриер пристигат пратките от емаг до адрес?

# 1 439
  • Пловдив
Нищо не се чува в моловете кога ще е ЧП ?!
И ДМ имат ли черен петък … да знам дали да изчаквам Simple Smile
Чува се, но се и чете Wink - https://mallplovdiv.bg/2023/11/14/hitar-petak-v-mall-plovidv/
https://plovdivplaza.bg/
https://www.facebook.com/MarkovoTepeMall

За dm очаквам талони в приложението за Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт