Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 238 971
  • 2 320
  •   2
Отговори
# 1 440
  • Сливен
За преси вижте и сайта на alleop.bg.
Специално за ремингтон сравнявах една маша там беше с 10лв по-евтина от официалния сайт. И в озон също има.

# 1 441
Трябва да купувам парфюми. Къде се очакват намаления?

# 1 442
  • софия
Трябва да купувам парфюми. Къде се очакват намаления?
https://www.bg-mamma.com/?topic=1601936.new#new

# 1 443
Ако някой забележи нотино или аптека да имат безплатна доставка да свирка.

Benu с безплатна доставка до кутия, намалените им неща са изгодни.

# 1 444
Нотино освен, че вече нямат безплатна доставка, нямат и опция безплатно взимане от Парадайс..Пише, че филиалът бил пълен.
Това се получава само ако поръчваш вечер, при две поръчки се пробвах, явно си имат определена бройка капацитет на магазина. Сутрините нямаше проблеми:

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 09:24 от Lemy

# 1 445
  • София
Снощи поръчах с доставка до Парадайс. Нямаше никакъв проблем.

# 1 446
Fashiondays подготвят още 1 ЧП 😁

# 1 447
Отново за emag-приета поръчка до easybox.Днес се обаждат, че не могат да осигурят доставка до там, не могат и до офис на Спиди/Еконт-само до адрес....е да, ама куриера  им минава когато може, а всички ходим на работа...

# 1 448
Ама това е нарушаване на условията, а доставката вие ли ще трябва да си я платите?
Въртяща се четка имам от Лидл- Ремингтън ли е Ровента...ще излъжа...Хубава е, нямам забележки, но си беше мъка с нея, когато косата ми беше по- дълга. Освен това вечер като я опъна, на сутринта- все едно нищо. Сега трябва да опитам, би трябвало по- лесно да става- подкъсих си косата доста...За дълга коса, мисля, че можете без нея Wink

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 11:01 от UnaDesconocida

# 1 449
  • Plovdiv
Ето и от мен нещо

# 1 450
Booking дали ще имат черен петък?

# 1 451
Отново за emag-приета поръчка до easybox.Днес се обаждат, че не могат да осигурят доставка до там, не могат и до офис на Спиди/Еконт-само до адрес....е да, ама куриера  им минава когато може, а всички ходим на работа...
В такъв случай може да се съгласиш да е до адрес и след това, когато дойде съобщението за пратката, да пренасочиш до офис. Или когато куриера звънне, че е на адреса, да му кажеш да остави пратката в офис.

# 1 452
  • София
Някой идея ХМ дали пускат повече от 20% на ЧП, че вече не помня миналата година как беше? Сега виждам, че има уж за лоялни клиенти, ама нещо малко намаление ми се струва. Имали са преди и по 50,70% не на ЧП и сега очаквах нещо такова да е.

# 1 453
  • София
Това с 50% и 70 % на ХМ винаги е било за определени продукти.

# 1 454
Booking дали ще имат черен петък?

Има в момента. Не на всички хотели, но на много излиза банер "Оферти за Черен петък".

Общи условия

Активация на акаунт