Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 238 961
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 710
Мьомакс имат 20 процента дали се очаква по голяма отстъпка?

# 1 711
От снощи не мога да отворя сайта на Sinsay. Само аз ли имам проблем?

# 1 712
При мен се отваря сайта на синсей
Ето нещо от мен забавни чорапи Simple Smile https://www.frogies.bg/product/1684229

# 1 713
  • Пловдив
Здравейте! Знаете ли сайт, в който да предлагат изгодни куфари? Дали има ЧП за тях?

# 1 714
  • София
Здравейте! Знаете ли сайт, в който да предлагат изгодни куфари? Дали има ЧП за тях?
Естил са е Черен уикенд, да.

# 1 715
Кейсове за телефони на case4you имат 20%. Не е много, пада се горе-долу по 5-6лв, колкото е доставката и няма безплатна доставка, но явно не могат да си позволят повече. От лятото ги чакам да пуснат някакво намаление. Така, че е оферта.

# 1 716
Това е най- добрата прахосмукачка, която съм ползвала. Особено за тези пари. Силно препоръчвам!

# 1 717
  • Варна
здравейте, дали някъде се предлага намаление на медицинска козметика за коса, по-специално шампоани и продукти за себореен дерматит?

# 1 718
здравейте, дали някъде се предлага намаление на медицинска козметика за коса, по-специално шампоани и продукти за себореен дерматит?
Погледнете в златна рибка имат различни намаления според серията.

# 1 719
  • София
Както вече са отговорили, в Естил има намаление. В магазина им в Парадайс няма голям избор. Аз, в крайна сметка, поръчах от Амазон.

# 1 720
Аз си получих поръчката от Barecare и бързам да споделя възторга си. Освен най-ниската цена за тези продукти и безплатната доставка, имам четири мостри и най-красивата опаковка от доставчик на която съм попадала, защото това също има цена. Благодаря на всички които споделиха ЧП на сайта им.
Скрит текст:

# 1 721
Това е най- добрата прахосмукачка, която съм ползвала. Особено за тези пари. Силно препоръчвам!
+1 от мен за тази прахосмукачка...купихме си я лятото от Практикер на промоция...Еми чисти страхотно и колите си чистим с нея...

# 1 722
  • София
Търся комплект на Dove men с мини продукти. Виждали ли сте ?

# 1 723
  • Бургас
Аз си получих поръчката от Barecare и бързам да споделя възторга си. Освен най-ниската цена за тези продукти и безплатната доставка, имам четири мостри и най-красивата опаковка от доставчик на която съм попадала, защото това също има цена. Благодаря на всички които споделиха ЧП на сайта им.
Скрит текст:

Здравейте! Бихте ли споделили какво сте си взели, че не мога да видя добре от снимката? Не съм взимала нищо от там, но от постовете тук добавих пачове за очи, тоник с пептиди snp, околоочен крем на farmstay, но ми се иска и нещо друго 😁

# 1 724
+1 от мен за тази прахосмукачка...купихме си я лятото от Практикер на промоция...Еми чисти страхотно и колите си чистим с нея...

Сигурна съм, че чисти страхотно.
Тези сменяеми торбички обаче, постоянно да купуваш и постоянно да имаш налични, ме спира рязко и непоколебимо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт