Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 239 103
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 695
За тези, които не са получили пратките си от Черния петък в Хиполенд - звънях днес и казаха, че до 30.11 всички поръчки трябва да бъдат обработени и изпратени и вече от куриерите зависи кога ще ги получим.

В момента се прибирам от Ринг мол - изключително спокойно, по нищо не личи, че е Черен петък. Купих от HM разни неща за детето, имат 20 процента отстъпка при сметка над 50лв.

H&M имат ли намаления - щандове с намалени цени или само отстъпката каго на сайта над 50лв 20%?

# 1 696
Благодаря ти, Тета! Simple Smile

# 1 697
  • София

H&M имат ли намаления - щандове с намалени цени или само отстъпката каго на сайта над 50лв 20%?
Имаше 2 щендера с дрехи-микс, но повечето бяха летни..
Иначе е 20% над 50лв, ...слаба ракия са тези намаления.
В Арт-93 пък ако направиш сметка над 120лв, имаш правото да въртиш колело и евентуално да спечелиш 10% отстъпка SatisfiedSweat Smile

В Том Тейлър имаше 50% на всичко, в Зара 40% на отделни неща разхвърляни из магазина, Мохито-нищо, само онлайн, някои от другите магазини към 30% , но не на всичко.
Взех си хубав чадър от Том Тейлър за 19лв от 38, едни обеци от Парфоа и нещата от Нотино. Дрехи не харесах, а и материите са потресаващи. Поло в Страдивариус от някаква найлонова стегната материя...която пък може да има термо-сауна ефект, де да знам..

# 1 698
Намаление в Prohair shop с продуктите на Селена ес, допълнителни 10% с код SD10
https://prohairshop.bg/

# 1 699
В Zara имаха хубаво поло, в Ризървд хубави пуловери, аз си взех от 65 на 39, дебел и хубава плетка, цвят.
Имам чувството, че преди намаленията бяха по-големи и повсеместни, сега в повечето обекти са направо смешни.

# 1 700
  • София
Абсолютно, преди 10-12г. в Ризървд такъв пазар направих, че още го помня..всичко се включваше и %-тите бяха сериозни. Сега е за отбиване на номера и понеже в цял свят се прави и ние не трябва да изоставаме от тренда.
Имаше мнооого чужденци в Парадайс, всякакви, все едно бяха пътували за да дойдат специално за блек фрайдей Laughing Беше нашествие..

# 1 701
  • ВАРНА
И при мен започнаха да пристигат поръчките. Блендер и разни дреболийки от Озон, филтри от Аквафор, ножът на Тефал ever sharp. Чакам от Емаг две поръчки.
А добри намаления на Superdry да е виждал някой?
А уж нищо освен телефон на детето нямах намерение да купувам 😆

# 1 702
# 1 703
И аз се отчетох с два мола. За мен беше спокойно като за ЧП.
Имаше  много магазини с частични намаления, вкл.и Триумф, предимно цветните серии 25%, преди беше по-добре.
Отчетох се с дънки от Том Тейлър.

# 1 704
  • София
до -70% в Royal van Son
https://www.royalvanson.com/bg/promo

Имах драма с поръчката ми от https://wacacoshop.bg/
Трябваше да пристигне в понеделник, но директно получих смс, че не са ме открили, а аз чинно си чакам обаждане. Веднага звъннах на куриера, който измрънка, че не била в колата, но утре щял да я донесе. Мина вторник и сряда - нищо. В четвъртък проследявам линка, пише - отказана от клиента и върната на доставчика. Обадих се на продавача, че си я искам и да я изпрати пак, както и предложих да съдействам, ако имат нужда да докажа пред куриера, че не е имало дори опит за доставка и да не плащат в двете посоки. По-късно ми се обадиха от Спиди и потвърдих. На следващия ден получавам пратката в офиса, въпреки, че бях помолила да ми я изпратят този път на домашния адрес. Както и да е, драмата продължава - отварям изпратили са ми машината с калъфа, а не комплекта с неспресо. Хайде пак звънене, провериха, извиниха се. Обещаха да ми изпратят неспресо накрайника за тяхна сметка/все пак ще платят и те една доставка Sweat Smile/ и казаха, че ще ми изпратят подарък кафе /не запомних какво/ за компенсация, а най-големия бонус за мен, е че задържам машината с калъфа, защото в комплекта, който аз поръчах не е с калъф. Доволна съм, остава да дойде хахахха

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 08:14 от vicks

# 1 705
  • Пловдив
Къде са най-изгодни в момента капсулите за пране на Ариел? Simple Smile
https://www.emag.bg/kapsuli-za-prane-ariel-all-in-one-pods-color … ng_1017536648_1_1

# 1 706
Някой да е поръчал от  Робосектор?
И те бавят поръчките, поръчала съм 2 робота на 19.11, писах им- не отговарят, звънях им, уж за края на седмицата, да видим. Единият даже сега е със 100 лв. по- евтин и се чудя дали да им пиша, че анулирам едната поръчка, тъй като са на 2 различни адреси, и да направя нова, пък когато дойде.

# 1 707
Според вас коя маша е най- добре? Ако някой ги е ползвал
Скрит текст:
Тези наши за обем дали стават за нещо?
Скрит текст:

# 1 708
Kaк да вляза в сайта на бест сикрет? Не успявам да се логна, трябва ли ми специален код?

# 1 709
Kaк да вляза в сайта на бест сикрет? Не успявам да се логна, трябва ли ми специален код?
Писах Ви ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт