Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 238 886
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 680
Аз пък вчера получих съобщение по вайбър от ozonе.bg, че поръчката ми е в офиса на Еконт. Не отидох, защото чаках есемес от самите Еконт. Днес реших да мина и да питам. Като обясних за какво става въпрос, служителят ми заяви, че щом нямам есемес от тях и поръчка нямам при тях, но все пак провери и...о, изненада... там била. 🤣
Като му казах, че в кашона има И чаши, той ми вика: "Надявам се да не са чаши!", при което му отвръщам: "Аз пък се надявам все пак да има някакви чаши.". 🤪🤣 5 от 6 (явно доста) здрави чаши. Доволна съм, те така или иначе бяха между другото. 👍🙂
Забравих да споделя това 😳:

# 1 681
В bestsecret има код за 10% на всичко.

# 1 682
  • София
А в Триумф дали има намаление?

# 1 683
За тези, които не са получили пратките си от Черния петък в Хиполенд - звънях днес и казаха, че до 30.11 всички поръчки трябва да бъдат обработени и изпратени и вече от куриерите зависи кога ще ги получим.

В момента се прибирам от Ринг мол - изключително спокойно, по нищо не личи, че е Черен петък. Купих от HM разни неща за детето, имат 20 процента отстъпка при сметка над 50лв.

# 1 684
Заредих се с медицинска козметика за скромните 70лв за сега. Продължавам да гледам изгодни оферти. Доволна към, че тази година купувам само нужни неща.

# 1 685
  • София
-20% видях днес на витрината на Триумф в Парадайс, ketito.

# 1 686
# 1 687
Имам синьо палто от Мохито, дебело е, топли, перфектна визия. От доволните съм от сайта. И цената му беше прекрасна миналата година като го купих.
Тета, може ли линк към палтото ти от Мохито? И на лични съм съгласна. Търся си топлещо и изпитано за по-студените дни, когато ще съм повече навън.

# 1 688
Някой, ако да е взел козметични комплекти и гримове, да ми препоръча нещо за тинейджърки до 50 лв, моля!

Имам да подарявам на 4 момичета 15-17г.

Комплект червила.

# 1 689
  • Страната на чудесата
Извинявам се за закъснението на момичетата, които питаха за линк към лятната почивка, която резервирах днес-ползвах Booking за един конкретен хотел и комбинирах с моята отстъпка от тях, плюс тази, давана за мобилни приложения.
Правя инвентаризация и не отделям много време на форума, извинявайте!

# 1 690
Няма го вече, някъде в темата за мохито съм давала линк....ще потърся, ако намеря поста, ще пиша..

Мини Маус, ето го

https://www.mohito.com/bg/bg/palto-s-valna-0558t-55x

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 20:42 от teta75

# 1 691
Аз си взех палто от Ризървд. Много хубаво, цвят слонова кост, с -40 ми дойде страхотна цената.

# 1 692
В кои магазини за техника има изгодни оферти за пералня, сушилня, хладилник, тв?
В технотата не ми се виждат добри намаления сякаш.

# 1 693
В кои магазини за техника има изгодни оферти за пералня, сушилня, хладилник, тв?
В технотата не ми се виждат добри намаления сякаш.
Не е много по темата, ама да споделя опит Simple Smile Ние като обзавеждахме взехме оферти за всички уреди от Техномикс и Технополис и измолихме отстъпка, че уж купуваме всички от тях Grinning В Техномикс ни дадоха най-добри цени и поръчахме всичко наведнъж, средната отстъпка за всичко беше около 12-13%.

# 1 694
Аз си взех палто от Ризървд. Много хубаво, цвят слонова кост, с -40 ми дойде страхотна цената.

От Ризървд пък какви палта дебели за по 22 лв си взехме от темата миналото лятоооо...също топли и дебели.
Имат и те добри порадения.

Общи условия

Активация на акаунт