Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 238 873
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 665
  • София
Sugarchen, да са ти честити придобивките! Добре си се отчела Sunglasses

# 1 666
elix, много ти благодаря! Лошото е, че вършах и в мноого сайтове Innocent
Благодаря на всички момичета тук за споделянето на оферти, информация и за всички полезни неща, които научих! Heart

# 1 667
Mohito e на късмет наистина, но аз им харесвам нещата. Много хубава oversize жилетка палто си взе преди месец, топли повече отколкото очаквах. Рокля пробвах лятото, много ми хареса. Нещата и според мен са уголемени.

Easybox по всяко време на деня ли доставят? Памперси от eMAG са с дата днеска за доставка, а пък не са стигнали още до кутиите.

# 1 668
  • Стара Загора
При мен пратките от ЧП постепенно започнаха да пристигат. Вчера получих от Златна рибка и филтрите от Аквафор. Такава цена на филтри няма никъде. Днес дойде частична пратка от Емаг.
Отделно днес направих поръчки от аптеките Гален и Субра. Има добри попадения на Uriage, Vichy, La Roche-Posay.
В Orsay има -25% на всичко. И там се отчетох. Joy
Скрит текст:

# 1 669
  • Sofia
Аз пък съм с точно обратните впечатления: наложи ми се ходене в центъра в различни посоки – ами, навсякъде беше мъртвило, паркоместа – бол. Това никога не е така в нормален работен ден. Виж, по моловете вече не знам как е било, не съм ходила. Simple Smile

# 1 670
  • Стара Загора
Хиполенд обявиха ли нещо, не виждам в сайта им да е обявено?
Хиполенд имаха луд петък на 10.11 и 11.11 с -25% на всичко.

# 1 671
В Зара, в Сердика имаше доста неща намалени с 40%. Добри цени се получаваха. Взех някои неща за детето, а за мен едни бели кецове, напълно изчистени (за 23лв).
И по другите магазини имаше намаления, но аз бях по друг повод там и не съм влизала. Чак голяма навалица нямаше, но  това между 10ч и 12ч.

# 1 672
  • I want it all and I want it now.
Black Friday campaign - Хиполенд
На 24.11. (в петък) -22% отстъпка, при покупка на 2 или повече артикула.

*Промоцията е валидна при покупка на поне 2 продукта в един касов бон.
Промоцията важи за всички стоки, които не са включени в каталог, акция, обявена промоция или друго текущо намаление.
Промоцията HE ce ĸoмбиниpa c oтcтъпĸитe, пoлyчaвaни пpи пoĸyпĸa c ĸapти Xипo+ и Xипo BИП, ĸaĸтo и c дpyги ĸapти зa oтcтъпĸи, вaлидни в Xипoлeнд.

# 1 673
  • София
На всичкото отгоре за Мохито пише, че над 80 лв е безплатна доставката, но сега начислява.и над 80 лв.

# 1 674
Mohito e на късмет наистина, но аз им харесвам нещата. Много хубава oversize жилетка палто си взе преди месец, топли повече отколкото очаквах. Рокля пробвах лятото, много ми хареса. Нещата и според мен са уголемени.

Easybox по всяко време на деня ли доставят? Памперси от eMAG са с дата днеска за доставка, а пък не са стигнали още до кутиите.

Кутията която ползвам обикновено я зареждат около 15,30-16 часа , вероятно зависи от квартал, натовареност....

# 1 675
Къде са най-изгодни в момента капсулите за пране на Ариел? Simple Smile

# 1 676
  • София
Някой, ако да е взел козметични комплекти и гримове, да ми препоръча нещо за тинейджърки до 50 лв, моля!

Имам да подарявам на 4 момичета 15-17г.

# 1 677
  • ново
Някой, ако да е взел козметични комплекти и гримове, да ми препоръча нещо за тинейджърки до 50 лв, моля!

Имам да подарявам на 4 момичета 15-17г.

Вижте https://douglas.bg/
https://douglas.bg/douglas-make-up-dnc-christmas-2023-076356

# 1 678
  • София, Манастирски ливади

В 20 часа съм получавала съобщение за доставена пратка. Има шанс и да е днес Simple Smile

# 1 679
Ketito, селекция на bodyshop до 50 лв
https://www.thebodyshop.bg/podaraci/ot-29-90-do-49-90
Имаше интересни неща и в коледния каталог на софармаси

Общи условия

Активация на акаунт