Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 238 865
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 650
  • София
Момичета, качествени ли са нещата в Mohito? Отговарят ли си?Никога не съм пазарувала при тях.
Дънки и панталони са уголемени с 1 размер поне при мен, иначе за другите дрехи смятам, че си отговарят. Що се отнася до качество, не е кой знае какво.

# 1 651
Имам синьо палто от Мохито, дебело е, топли, перфектна визия. От доволните съм от сайта. И цената му беше прекрасна миналата година като го купих.

# 1 652
Хиполенд обявиха ли нещо, не виждам в сайта им да е обявено?

# 1 653
  • София
Аз съм доволна от Мохито. Нямам проблеми със скъсани дрехи, избелели или свили се след пране, или каквото и да е като цяло. Някои са с уголемен размер, други са точни.

# 1 654
  • София
Аз също съм от доволните от Мохито. Не помня от колко години пазарувам от тях. Винаги си поръчвам най-малкия размер и с изключение на два чифта дънки, дрехите винаги са ми били добре. Към качеството на тези, които имам нямам забележки.

# 1 655
  • Варна
Мисля че обявиха най-чаканото намаление в тази тема. Чак се чудя дали да споделя, ще изкупите преди мен 😅

Явно кода действа и над определена сума...

# 1 656
Мохито си е малко на късмет имам дрехи, които не са мръднали при пране и носене, но имам и такива, които се събраха (предимно ризи, затова вече ги избягвам). При дънките някои са си точния размер, други малко уголемени. Сега съм поръчала 2 чифта дънки да видим как ще са.

# 1 657
Лудница е по моловете, обиколих 2, но си взех много неща от Reserved, Мохито, Сваровски, Боди шоп, Теодор.
Има хубави намаления, но трябва да гледа човек. От Мохито едната чанта не беше намалена, но просто много ми хареса.

# 1 658
  • София
И аз се запътвам след малко към Парадайс..за паркинга няма да питам, ще се ходи с градския..
Имам да взимам неща от Нотино, иначе не съм любител на блъсканиците.

# 1 659
  • Melmak
Имам чувство, че в целия град е луцница. Излязохме в обедната да вземем нещо, което чакахме в един магазин в близост до лъвов мост и беше страшно задръстване. Моловете пълни.. кой работи днес?

# 1 660
# 1 661
Здравейте, някой който пазарува дрехи от Cliché, нека ми пише! 😊

# 1 662
  • София
elix, и в Нотино имаше доста хора, които си вземаха онлайн поръчките. И двете каси за получаване на поръчки работеха, но почаках 10-15 минутки.

# 1 663
  • София
elix, и в Нотино имаше доста хора, които си вземаха онлайн поръчките. И двете каси за получаване на поръчки работеха, но почаках 10-15 минутки.
Благодаря за инфото  Flowers Cherry Blossom   Ще почакам, няма проблеми..то и утре ще е същата история, ако го отложа, така че след малко тръгвам.
Дано оцелея в тарапаната..

# 1 664
И аз се разписах в The Mall, но отидох в 10 и в 13 вече излизах. В паркинга беше напълно ОК. Голяма лудница беше в Том Тейлър (имат 50% на всичко и намазах дънки), в Сефора едва се разминаваш, но като цяло очаквах да е по-зле. Взех си от Манго яке и обувки от Humanic, всичко си беше доста намалено. Доволна и фалирала съм Grinning

Общи условия

Активация на акаунт