Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 238 861
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 635
Здравейте, да сте забелязали хотели с отстъпка за ЧП?

# 1 636
Booking са обявили ЧП, не знам дали офертите са добри.

# 1 637
Разочарована съм от Зара, уж sale в приложението 22:00 четвъртък вечер, и даже тогава всичко, което чаках, се беше изкупило, преди разпродажбата. 😀

# 1 638
  • Plovdiv, Bulgaria
Оп, забърсах лятна почивка за семейството на този ЧП, доволна съм. И навсякъде отзивите са супер-и тук, и в търсачките, и в сайта им🙃
Може ли да споделиш откъде? Супер и честито!

# 1 639
Здравейте! Сайтовете за часовници също имат 20% днес, в този ред на мисли, дали някой има наблюдения от casiomag и casioshop, защо има няколко сайта на casio изобщо и кой е по-достоверен според вас?

# 1 640
Някой ходи ли до физически магазини днес? Как е положението из софийските молове, заслужава ли си разходката и има ли много хора? Как е положението и с паркоместата?

Ние сутринта бяхме в Сердика, после в Парадайс.
Намаления не съм видяла кой знае какви.
В повечето магазини е само на избрани артикули - естествено или само един номер останал, или нещо много изчанчено, или нещо неподходящо за сезона.
Страшно много хора има. Бутаница страшна. Снимаха и от нова телевизия, довечера ще се мерна в някой репортаж вероятно Joy

# 1 641
Mi amante с 20% намаление

# 1 642
Издателство ПАН с отстъпка

# 1 643
Мисля че обявиха най-чаканото намаление в тази тема. Чак се чудя дали да споделя, ще изкупите преди мен 😅

# 1 644
  • София
Аз го видях, но е само на избрани продукти. Не е на тези, които съм харесала. Отпадат Мохито.

# 1 645
Simple Smile Не в духа на общото пазаруване, ама някой да знае откъде изгодно да търся АКУМУЛАТОР за кола?
Пуснах с гугъл търсачката, има в емаг и разни други, но да питам дали някой знае нещо повече

# 1 646
Sante spa имат страхотна оферта
Здравейте, да сте забелязали хотели с отстъпка за ЧП?

# 1 647
ArtE Велинград също имат отстъпка, както и Св. Иван Рилски, Банско. Вижте им фб страниците.

# 1 648
Момичета, качествени ли са нещата в Mohito? Отговарят ли си?Никога не съм пазарувала при тях.

# 1 649
За мен не са качествени, единствените ми дрехи, които се скъсаха на първо пране (ризи и рокля) са от там, жилетка поръчах преди седмица, изключително тънка и изкуствена материя, ще я връщам, палто за 100 лева, на първо обличане стана на топчета, тънко е и джобовете се скъсаха..

Момичета, качествени ли са нещата в Mohito? Отговарят ли си?Никога не съм пазарувала при тях.

Общи условия

Активация на акаунт