Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 237 948
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Plovdiv, Bulgaria
В Нотино пише безплатна доставка, а когато отида към завършване на поръчката ми начислява доставка🤔  При вас така ли е?
Само през приложението е безплатна .

# 1 621
В Нотино пише безплатна доставка, а когато отида към завършване на поръчката ми начислява доставка🤔  При вас така ли е?
Само през приложението е безплатна .

и през приложението начислява доставка.

# 1 622
  • Mostly in my mind
Не начислява. Wink
Има 2 лв такса наложен платеж, тя си е винаги.

# 1 623
  • Страната на чудесата
Оп, забърсах лятна почивка за семейството на този ЧП, доволна съм. И навсякъде отзивите са супер-и тук, и в търсачките, и в сайта им🙃

# 1 624
  • София
За Синсей явно зависи какво поръчваш или нещо се е бъгнало. Аз вчера пуснах поръчка (около 60лв преди отстъпките) и имам само едни 2лв доставка до офис на Спиди с наложен платеж. Като тези 2лв са по-скоро заради НП.

# 1 625
  • Mostly in my mind
Оп, забърсах лятна почивка за семейството на този ЧП, доволна съм. И навсякъде отзивите са супер-и тук, и в търсачките, и в сайта им🙃
Споделете линк

# 1 626
Би ли споделила къде?

# 1 627
Някой ходи ли до физически магазини днес? Как е положението из софийските молове, заслужава ли си разходката и има ли много хора? Как е положението и с паркоместата?

# 1 628
  • I want it all and I want it now.
Сега си поръчах парфюм от Нотино до адрес и ми взеха само 2лв.
Осигурих си подаръка за мен Satisfied

# 1 629
от 37%-50% намаление на Ciela книги https://www.ciela.com/
до -30% в https://zelen.bg/

# 1 630
Още на 17ти поръчах от емаг и Инстант пот и още чакам. За Инстант е ясно - имат забавяне, което обявиха както вече коментирахте. Мивките на Фат май никъде не ги намаляват.

# 1 631
  • София
Някой ходи ли до физически магазини днес? Как е положението из софийските молове, заслужава ли си разходката и има ли много хора? Как е положението и с паркоместата?
Ходих до Парадайс. Положението е ужас, особено в Дъглас и Сефора. В Зара не можеш да се разминеш. Умишлено не отидох с колата, а с метрото.

# 1 632
Смесители някъде намалени освен в Практикер?

# 1 633
На мен от Нотино не ми начислиха такса наложен платеж и за двете поръчки, с доставка до магазина им.

# 1 634
  • Mostly in my mind
На мен от Нотино не ми начислиха такса наложен платеж и за двете поръчки, с доставка до магазина им.
Защото си платила с карта, логично. Wink

Общи условия

Активация на акаунт