Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 238 829
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 195
Получила съм имейл от FashionDays - Черен петък, започва на 6ти ноември в 07:00ч сутринта.

# 196
А на Емаг кога ще е черния петък?
В Айко има черен петък и предполагам, че ще бъде на 24.11

# 197
Момичета, търся лаптоп и вертикална прахосмукачка също и робот Ксиоми, някой ако види изгодни моля ви да ми свирка:)
Лаптоп за малката за училище, лек, с добър екран и офис пакет, Пауър пойнт ползва за проекти.
Идея нямам даже какво търся като марка.
Приемам съвети.
Също вертикална прахосмукачка не знам коя е добра и какво изобщо да гледам като параметри

# 198
Виденов дали ще имат намаления?

# 199
  • Melmak
Благодаря, че споделихте за Гален, отивам да разглеждам.

Споделете, моля, дали Ремедиум и Медея ще имат ЧП, там пазарувам най-много.

# 200
Благодаря, че споделихте за Гален, отивам да разглеждам.

Споделете, моля, дали Ремедиум и Медея ще имат ЧП, там пазарувам най-много.

Ремедиум не правят ЧП, защото там попринцип са ниски цените.
В Медея по спомен има до минус 50 на избрани артикули.

# 201
  • Melmak
Такаа, казахте за Гален и аз да намажа нещо... Предимно в Ремедиум пазарувам и то на място, защото сайта им много ме дразни.
Сега обаче Гален са с по-добри цени, поне на тези продукти, които ми трябват.
Скрит текст:

На скрийншота от кошницата не се виждат отстъпките, но реално всичко е с намаление, освен магнезия, но пък той на много места е изцяло изчерпан, а аз исках този. Доволна съм, така или иначе щях да купя същото тези дни.

# 202
Момичета, търся лаптоп и вертикална прахосмукачка също и робот Ксиоми, някой ако види изгодни моля ви да ми свирка:)
Лаптоп за малката за училище, лек, с добър екран и офис пакет, Пауър пойнт ползва за проекти.
Идея нямам даже какво търся като марка.
Приемам съвети.
Също вертикална прахосмукачка не знам коя е добра и какво изобщо да гледам като параметри
За робот следете в Емаг.

И аз искам безкабелна вертикална и пак в Емаг съм харесала и ще я следя.

# 203
Здравейте, видях, че в нотино с код app18 има 18% на всички до 06.11. Бих искала да ви попитам дали има шанс да пуснат по-голяма остъпка или това е макса им? Не си спомням миналата година как е било.

# 204
  • София
Не знам дали го вълнува някой, но в момента доста стоки във Фантастико са две на цената на една.

# 205
  • Плевен
alеthea, благодаря за препоръката за лидъл. Взех последното кучешко легло:). За 25 лв. направо са разграбени:)

# 206
alеthea, благодаря за препоръката за лидъл. Взех последното кучешко легло:). За 25 лв. направо са разграбени:)
Супер!
Имаше много хубави дрешки, ако имаш време отиди и провери в другите им магазини.
Точно за зимата бяха. Не знам от коя брошура са останали.ей това якенце

# 207
Вчера в Нотино имаше 20%, но днес някои неща са по-изгодни с 18%! Следете цената на продукта, който искате. Не гледайте процентите.
В сайта на Tescoma - 50%

# 208
  • Варна, България
Вчера в Нотино имаше 20%, но днес някои неща са по-изгодни с 18%! Следете цената на продукта, който искате. Не гледайте процентите.
В сайта на Tescoma - 50%
Благодаря, поръчах от Tescoma
Аз много харесвам марката и имам доста неща от тях и следя Черния петък.
Днес изпратиха имейл -50% на всичко е супер!

# 209
Тенджерите и тигани Тескома качествени ли са? Какво е незалепващото им покритие?

Общи условия

Активация на акаунт