Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 238 834
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря за Tescoma,направих и аз поръчка!

# 211
Вчера в Нотино имаше 20%, но днес някои неща са по-изгодни с 18%! Следете цената на продукта, който искате. Не гледайте процентите.
В сайта на Tescoma - 50%

И аз се чудя струва ли си да се чака черния петък или да св действа сега? Миналата година следих цената на продуктите, но тази малко изпуснах…

# 212
Записвам се, оглеждам се за инстант пот. С колко е намалението през ноември, забелязали ли сте?
Миналата година на черен петък намалението беше около 80 лв в страницата на инстант пот. Вече обявиха, че намаленията ще са десет дни от 17.11 до 26.11.
https://instantpot.bg/informatsiya-za-black-friday-2023/?tab=v-p … iniranimultikukri

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 16:03 от pepito21

# 213
Много благодаря! Колебая се за комбинирания вариант.

# 214
FB680797BGM благодаря за идеята, поръчах от жар компютърс.
Миналата година попаднах на страхотна промоция в Технополис и взвх дуо Крисп (комбинираният) за 280 лв и съм много доволна. Иначе си бях заплюла про Крисп.

# 215
Знаете ли дали в abx.bg правят ЧП? Оглеждам се за кафе машина на sage...

# 216
Можете ли да споделите мнение от кой инстант по сте доволни?

# 217
Аз забравих ще се оглеждам и за матрак за спалнята. Чудя се за Нани дали са добри? Имали сме Магнифлекс и не съм доволна, сега сме с такъв от Юск и е добър, но вече си е за смяна.

# 218
  • оттам, откъдето започва България
От Филипс - ранен достъп до черен петък: https://www.philips-eshop.bg/black-friday-early-access/page-2/ 

# 219
Търся добър арома дифузер с етерични масла за коледен семеен подарък.😊

# 220
Отдавна искам да поръчам фотокнига със снимки на децата, та ако има намаление, ще е чудесно. Търся и качествено дамско портмоне, да си го подаря:) Ако има и някакви интересни промоции за почивка, също ще се възползвам.

# 221
Приборите за хранене в тескома качествени ли са? Има изгодни комплекти.

# 222
Аз забравих ще се оглеждам и за матрак за спалнята. Чудя се за Нани дали са добри? Имали сме Магнифлекс и не съм доволна, сега сме с такъв от Юск и е добър, но вече си е за смяна.

Тед винаги пускат по няколко модела на -50% за ЧП. Ние сме с такъв и сме доволни, 4-5 год употреба. На детето е на Нани, удобен е, ама от скоро се ползва.

# 223
И аз се оглеждам от няколко дни за единичен матрак.
Попаднах на това намаление, което е УАУ, ама... първаначалните цени нещо ми се струват понадути до небето, наомалените са нормални Laughing Аз ползвам топматрак на Sleepy и ми е ок, но ако някой даде мнение и за матраците ще се радвам или за друга изгодна промоция Wink
https://matraci.bg/collections/promotsii

# 224
Аз следя за офис стол на добра цена.

Общи условия

Активация на акаунт