Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 238 899
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 225
  • Beyond the stars
Отдавна искам да поръчам фотокнига със снимки на децата, та ако има намаление, ще е чудесно. Търся и качествено дамско портмоне, да си го подаря:) Ако има и някакви интересни промоции за почивка, също ще се възползвам.

Фотокниги поръчвам от тук от няколко години https://www.albelli.be/
Сайтът има и немска версия, и френска и т.н.
Обикновено поръчвам при промоция безплатни допълнителни страници и така фотокнига с твърди корици и 100 страници ми излиза около 80лв. Качеството също е добро, опциите за дизайн - неограничени.
Не съм намерила нищо близо до качество/цена тук.

# 226
  • Пловдив
Аз ще следя за климатик Мицубиши или Дайкин,както и за стенни конвектори.Дано намеря добри оферти.

# 227
  • София
За фрайър от Амазон дали ще има по - добра цена на черния петък или да взимам сега, че ми трябват 2бр и цената ми е важна?

# 228
И аз да питам знае ли се кога ще е ЧП в Емаг ?!

# 229
  • Варна
Понеже виждам, че две дами търсят матрак, а аз скоро купувах, искам да препоръчам моделът Европа на българските матраци от Хасково. Без пружини е, с кокосова вложка - идеален ако харесвате по-твърди матраци. Много стабилен и удобен. В никакъв случай не е камък, но и не потъваш в него като гюле. Материята е много приятна.
https://pirinski-bor.com/matrak-evropa-p71896
Не съм поръчвала от този сайт. Купих го от физически магазин във Варна, където правят добри отстъпки на всички модели целогодишно. (бул. Чаталджа 97)

# 230
  • Разпиляна във въображението
Можете ли да споделите мнение от кой инстант по сте доволни?

Аз съм с този - https://instantpot.bg/produkt/instant-pot-pro-crisp-air-fryer-7-6l/ и съм много доволна.

# 231
Търся добър арома дифузер с етерични масла за коледен семеен подарък.😊
В Лидл ще има през следващата седмица...

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 16:48 от believe_

# 232
  • Варна, България
Приборите за хранене в тескома качествени ли са? Има изгодни комплекти.
Тескома е чешка фирма, имат награди за дизайн и гаранция 3 г и нагоре дори и за пластмасовите продукти, не знам други да дават толкова.
Аз имам тяхна тенджера под налягане Grandchef отпреди няколко години - много добра защита имат. И доста други продукти
От този ЧУ си взех

# 233
Aз не мога да се ориентирам... В момента ли е черният петък в About you?

# 234
Aз не мога да се ориентирам... В момента ли е черният петък в About you?

Да, ама цените са лъжливи.
Някви обувки ми излизат от 900 лв намалени на 300 и после “екстра намаление само за теб”, та стават 39 лв. Кой си позволява такова намаление от 900 лв на 39 лв ако цената предварително не е изкуствено завишена??
Потник тип “за вкъщи” от 249 лв на 28 лв.
Ами извинявай ама за парцаляк домашна дреха 249 лв редовна цена…..

# 235
  • Варна
на Айко и Мьомакс кога ще са черните петъци, знае ли се? Дебна едни осветителни тела.

# 236
Дамски пуловер от 76 лв. стана 169 лв. и какво намаление да има за да стане на старата цена? Лъжливи истории!

# 237
Венера козметикс имаха ли Черен Петък миналата година

# 238
Някой знае ли до кога са намаленията в baby.bg Simple Smile

# 239
Мен ме интересува ако имате информация, кога ще е ЧП в комсед и хиполенд.

Общи условия

Активация на акаунт