Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 238 922
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Мен ме интересува ако имате информация, кога ще е ЧП в комсед и хиполенд.

И двата магазина правят Черен уикенд, по спомен е около 17-19 ноември (зависи как се пада около тези дати уикенда).

П.П. тази година точно на тези дати е уикенд Simple Smile

# 241
  • Melmak
Дамата, която пита за матраците, ние сме с Нани. Купихме го 2019, не е мръднал до сега. Много е удобен, нямам оплаквания. Ние дори взехме бюджетен тогава. Но аз без проба трудно бих купила, вижте дали няма някъде как да пробвате физически, да си запишете кой модел ви харесва и после да поръчате от сайт, ако има намаление.

# 242
Можете ли да споделите мнение от кой инстант по сте доволни?

Аз съм с този - https://instantpot.bg/produkt/instant-pot-pro-crisp-air-fryer-7-6l/ и съм много доволна.
Точно този съм набелязала.
А допълнителни аксесоари хубаво ли е да се вземат?

Хиполленд някой писа че е другия уикенд.

# 243
  • sofia
Привет и от мен!
Търся робот за почистване на прозорци, дифузер за етерични масла и ботички UGG.

# 244
Алтеа, според нуждите. Втора купа (вътрешен съд) е много полезна, ако се ползва интензивно.

# 245
Секнахте ми ентусиазма за About you...
Иначе съм заредила кошниците на Fashion days, Mango, Sportdepot, HM, Mohito, Reserved, Хиполенд, емаг и озон (там сега ли е черният петък), нещо хич не мога да схвана разликата кога има някакво намаление и кога е черният петък 😂

# 246
Момичета, Декатлон дали ще имат намаления? Търся раница 40 л.

# 247
Декатлон правят намаление на отделни артикули, нямат черни петъци и коледни промоции.

# 248
HM правят ли black Friday и ако да, кога се провежда при тях Blush

# 249
Търся робот за почистване на прозорци
Има тема за роботите. Аз от темата се насочих към този модел и съм много доволна. В сайта трябва да се следи пускат код или намаление и го намаляват с 50 лв. От 350 лв става на 300 лв.
https://mobisector.com/xiaomi-hutt-w55-robot-za-prozortsi?_gl=1*tbxghu*_up*MQ..&gclid=CjwKCAjw15eqBhBZEiwAbDomEiIslMb0qsXfsu7Y1ruiy1Hmjl8y8atjHkxSW7CsOWITwlB3lB-SKBoCjIQQAvD_BwE

# 250
А робот Ксиоми за под някой да е виждал изгоден? Искам да купя за мама за Коледа

# 251
А робот Ксиоми за под някой да е виждал изгоден? Искам да купя за мама за Коледа

В Кауфланд др.седмица ще има...кега гледам брошурата им.

# 252
Търся добър арома дифузер с етерични масла за коледен семеен подарък.😊
В Лидл ще има през следващата седмица...

В емаг има на отлична цена с безплатна доставка, но чак му се чудя дали ще е читава за тези пари

# 253
Препоръчвам да вземете Силвъркрест като марка от Лидл. Ние имаме дифузер от магазина и вече 6 години работи без проблем.

# 254
  • Пловдив
Аз ще търся хладилник, абсорбатор и коледни подаръци за семейството.

https://dsvisionbg.com/
Всички продукти Пижо и Пенда ще имат 30% намаление на 24 ноември.

Общи условия

Активация на акаунт