Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 238 942
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 950
Е, да беше през юни тая зима - да ги изненада ... Някой се е опитал да прояви чувство за хумор явно, поне се надявам че не са сериозни.

# 1 951
Моля за помощ! Има ли някъде изгодна вертикална прахосмукачка?

Обикновена или миеща?

Аз да се наредя за обикновена, че и чужбински гледам, ма нещо нищо не ме изкефи достатъчно.

Егмонт имат 20% - казвам понеже рядко техни книжки някъде са включени в промоция.

За съжаление мога да препоръчам само миеща тъй като това ни трябваше.

# 1 952
Да, емаг са много зле. Само тях ги е изненадала зимата. Първо от тях поръчах, а другите ми поръчки пристигнаха. Мобисектор бяха много бързи, за 1 ден до кутия, с поръчка в неделя.

# 1 953

Обикновена или миеща?

Аз да се наредя за обикновена, че и чужбински гледам, ма нещо нищо не ме изкефи достатъчно.

Егмонт имат 20% - казвам понеже рядко техни книжки някъде са включени в промоция.

Кажете моля за нея Simple Smile

# 1 954
Сега погледнах, че и аз имам 2 такива имейла за "зимата" от Емаг. Поръчките ми не са със спешни неща, така че когато дойдат.
Телевизора пристигна точно за една седмица с Еконт. Нямаше никакви проблеми там. Заявих си на деня да дойдат след 16.30 часа и момчето беше изключително точно.

# 1 955

Обикновена или миеща?

Кажете моля за нея Simple Smile

https://www.ultra.bg/viomi-cyber-pro-bezzhichna-prahosmukachka

Спряхме се на тази.  Харесва ми, че си чисти и суши мопа. Трябва да се чисти контейнера, който е от няколко части, както и капака при ролката, което отнема някакво време, въпреки това то е много по-малко от колкото ръчното пране на мопа.

# 1 956
Рая Тойс отново с намаления.

# 1 957
  • Берлин
Аз препоръчвам тази прахосмукачка. В 4 апартамента се ползва нон стоп, поне на още десетина човека съм я препоръчала, всички са супер доволни. Аз имам и робот,и вертикална,но нищо не мога да сравня с тази:

# 1 958
  • In transit
Над колко лв. е безплатна доставката в Best Secrets?

# 1 959
# 1 960
# 1 961
На 79 ми пише в профила, че е бвзплатната

# 1 962
На мен така ми показва

# 1 963
На 79 ми пише в профила, че е бвзплатната
Явно и при мен е над 79.

# 1 964
  • София
При мен безплатната доставка е над 79 лв.

Общи условия

Активация на акаунт