Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 238 954
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 965
  • София
Над колко лв. е безплатна доставката в Best Secrets?
да ви споделя какво се случи с дотавката от Best Secrets. Вместо 1 получих 2 пратки. На втората от сайта са посочили адрес на получател във Варна, но на поставения стикер с баркод от куриерите / вероятно от чужбина/  е разпечатан и поставен моят адрес. Казах на куриера вчера, но той така бързаше, че си тръгна без да ме изслуша.Anguished
Издирихме получателя от Варна по фейсбук /добре, че човекът има профил/ и ще му изпратим кутията по Спиди. Но се замислям дали е сигурна доставката от този сайт. Доста пазарувам от чуждестранни сайтове, но такова чудо ми се случва за първи път. Та явно има проблеми и с куриерите в чужбина.Rolling Eyes

# 1 966
Над година поръчвам от там и никога не съм имала проблем. Няколко пъти съм връщала пратки, защото не е моят номер и пак не съм имала проблеми. Но предполагам всичко е до късмет.

И в абаут Ю на изключително много жени се е случвало да поръчат например боти, а да пристигне рокля, или да кажем същото нещо, но в друг цвят, но на мен не ми се е случвало.

Предполагам в случая е притеснително, защото е чуждестранен сайт и може би частично е по-сложна комуникацията.

В началото като се регистрирах и даже нямаше лимит за безплатна доставка .. единственото което не ми харесва е, че сложиха лимит на сумата за доставка. Както се случи и с абаут Ю. В началото всички предлагаха безплатни доставки до България… после какво им стана не знам

# 1 967
Колко бр.поръчки са с БД към БС?
Имам две по 25 лв. с БД, трета за 120 и четвъртата с БД ли ще е, или как...

# 1 968
Моите всичките поръчки досега са били с безплатна доставка от Бест.

# 1 969
  • In transit
Къде ви излиза тази информация? Доста рових в сайта и само дните за доставка намерих. Затова тръгнах да питам.
Благодаря на всички за отговорите. Hug

Сега намерих в общите условия, следното инфо, но никъде не пише за БД.

Странно е, че при всеки излиза различно. Simple Smile

# 1 970
Може ли някой да ми прати покана за Best Secret? Благодаря предварително!

# 1 971
  • Варна
Здравейте!
На ЧП поръчах на децата якета от онлайн магазина на Reserved.
Якетата  се оказаха големи ,гледам в сайта им пише ,че могат да се връщат във физическия им магазин .
Предполагам, мога да ги заменя с по-малкия размер ,обаче дали ще трябва да плащам разликата?
Аз ги взех за 57 ,а сега са 95 лв...Rolling EyesRolling Eyes
Днес званях ,никой....

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 12:46 от Velina_p

# 1 972
Здравейте!
На ЧП поръчах на децата якета от онлайн магазина на Reserved.
Якетата  се оказаха големи ,гледам в сайта им пише че могат да се връщат във физическия магазин .
Предполагам мога да ги заменя с по-малкия размер ,обаче дали ще трябва да плащам разликата?
Аз ги взех за 57 ,а сега са 95 лв...Rolling EyesRolling Eyes
Днес званях ,никой....

Повечето онлайн магазини не предлагат опция замяна точно поради тази причина. Вижте в общите условия дали изобщо може да направите замяна.

# 1 973
Не правят замяна.

# 1 974
  • Mostly in my mind
Като станеш gold member вече ще имаш доставка за суми под 79 лв.

# 1 975
За размяната на пратки - на мен наскоро ми се случи с iHerb. Много ми беше неприятно и не вярвах да се открие моята (разбира се, за чуждата съобщих), но куриерите реагираха адекватно и за 2 дни всичко беше по местата си.

За Емаг - назад се писа, че големи електроуреди, телевизори и продукти на Емаг (не външни доставчици) идвали навреме.
Аз съм антипример - тъкмо голям телевизор чакам (баш предлаган от Емаг).

Също получих смс за изненадващата зима. Аз пък не се изненадах - вече знаех, че така ще стане и няма шанс да спазят срока за 2ри (да не говорим за 24ти).

# 1 976
И аз имам няколко свободни покани, ако някой иска мога да му пусна на ЛС , с тях идва и код за 10% от първа поръчка, който важи и за намалени.
Ако някой иска покана за Best Secret, мога да му изпратя на ЛС.
Аз чакам поредната пратка от там, много съм доволна от сайта.

Аз търся някъде хубаво намаление на (оригинални разбира се):
Dior Sauvage, че мъжа е полудял по него
А за себе си търся Prada Paradoxe

Ако скоро сте попадали на добри намаления Blush
Може ли на мен да пуснете покана, моля.

# 1 977
  • София
Поръчах онлайн детски боти от Deichmann на -50% , оказаха се големи. Погледнах в сайта, вече свършила промоцията. Въпреки това днес в магазина ми ги смениха с по-малък размер, без да плащам разлика. Обадих се да питам преди това.

# 1 978
Аз също пазарувам редовно и съм доволна от BestSecret. Използвала съм няколко пъти и безплатното връщане - всичко е било безпроблемно. Вчера за първи път получих мейл и съобщение на Viber от куриера ExpressOne , който доставя техните пратки , с линк на който да си потвърдя адреса . Последните 10 дни имам доставени 3 пратки от БС от тях , това с потвърждаване на адреса ми се случва за първи път.
И аз имам свободни покани , ако някой иска , мога да изпратя Simple Smile

# 1 979
Като станеш gold member вече ще имаш доставка за суми под 79 лв.

Аз и сега имам БД за суми под 79, а не съм голд ?
Питах до кога ще е така, но явно никой не знае...

Общи условия

Активация на акаунт