Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 238 711
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 2 025
Бърз въпрос относно крема за коса на Олиосета - разресва ли се косата по-лесно с него?

# 2 026
  • ново
Бърз въпрос относно крема за коса на Олиосета - разресва ли се косата по-лесно с него?
Определено да!

# 2 027
Благодаря Simple Smile

# 2 028
  • София
Този крем на Олиосета го има и в Лили. Или поне за онлайн поръчка го имаше миналия месец.

# 2 029
Олиосетата ще я пращам на сестра ми, че тя е със суха коса.
При мен ефекта е като след балсам/маска, а аз такива избягвам, защото правят косата ми залепваща за главата / с тънък косъм съм/.
На мен ми трябва обратният ефект - да е рошава, суха и отделена от  главата ми Simple Smile
Ароматът е убиъствен, много ми допада на мен.
Но що се касае до ефекта - при мен е греда.

# 2 030
  • София
Аз от цялата серия на Олиосета харесвам само олиата. Нито маските, нито шампоаните и крема ми действат добре на мен.

# 2 031
И аз нещо не се разбирам с Олиосета, само мултифункционалния крем и термото са "моите", особено термозащитата. Ноо шампоаните и маските.. сега съм дала шанс на филъра и филър шампоана, но май и това не е "моето".

# 2 032
Аз си поръчах едни малки ампули Олиосета от ЗР, имаха мого добри коментари. След ампулата косата ми стана буквално на слама, изправих я и на следващата сутрин изглеждаше все едно не е изправяна изобщо. Пробвах ампулата още веднъж и резултатът беше същия. От крема и термозащитата които поръчах нямам оплаквания.

# 2 033
Аз съм много доволна от крема, но косата ми е с дебел, твърд косъм и е доста суха. Доволна съм и от термозащитата, както и от боята и дозичките за защита при боядисване. Заредих се за половин година напред 😃

# 2 034
Абе аз си подозирах, че на нещо дето пише че е ок за ВСИЧКИ видове коси, е нонсенс...ама се подведох.

# 2 035
А някой да ползва чудодеен крем за обем, който наистина да върши работа?

# 2 036
И аз си взех крема. Използвах го за първи път вчера - нищо особено, даже косата ми стана на пръчки. Пробвала съм шампоана - не е моето. Единственото, което ми хареса е Двуфазен балсам без изплакване Lakme.

# 2 037
Просто кремът на Олиосета не е за всякакъв вид коса. На мен също не ми хареса, но пък за косата на тийнейджъра вкъщи се оказа подходящ. Косата му е средна дължина, пръхкава и бухва, а с този крем сляга и стои на кичури. По-добър вариант е от пяната за коса, с която се постига същия визуален ефект, но не лепне като нея, а и косъмът става по-мек. Т.е. зависи си от косата и от това какъв ефект се търси. Като му сложих крема за първи път ме пита каква била тази "китова мас" Simple Smile Той никакви по-специални продукти за коса не е ползвал, а и не бих се сетила да му купувам 20+ левови балсами, така че намаза детето.

Последна редакция: пн, 04 дек 2023, 17:18 от d&b

# 2 038
Поръчах от този магазин на 24-ти, когато беше обявен техния ЧП и не получих нищо, освен имейл, че има генерирана поръчка (добре, че не плащам с карта). Попитах ги чрез имейл дали ще пратят нещо, не получих отговор. Чудя се дали да предприемам други стъпки (да им звъня или нещо подобно), или да оставя нещата така.
https://www.m-arti.com/

# 2 039
Някой поръчвал ли е от TendenZ, за колко време идват пратките, имам само имейл, че е приета поръчката и това е няма потвърждение за наличност и тн. ( пуснах я преди няколко дни)

Общи условия

Активация на акаунт