Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 238 742
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 2 070
  • ново
Аз все още имам неполучена пратка от Емаг 😀 Все ми е тая дали ще дойде, изгубих интерес отдавна, не е нещо скъпо и няма да ми се занимава с връщане. Разбрах, че имат проблеми с локърите, явно за това е забавянето.

# 2 071
  • Русе
Какво е локър?

Аз имам известие от Емаг, че скоро ще си получа нещата и известие от куриера за пратка от 25.11. от  BareCare.

Май само китайците вече чакам...

# 2 072
  • ново
Кутиите, в които заключват пратките най-общо казано 😀

# 2 073
При мен две от пратките от Емаг не можаха да ги заредят, защото локърите бяха заети, съответно доставката се отложи за следващия ден.
Също при последната поръчка, не ми даваше да избера станцията, която исках, явно вече имаше много поръчки до нея.

# 2 074
При мен пък всичко си пристигна от ЧП на емаг...да от малък град съм и няма easy box,но пък едно и също момче от sameday идва около 20 пъти до нас...по една пратка всеки ден...и от ccc си получих ботите вчера супер са...и ми се извиниха за забавянето и ми дадоха -30% код за отстъпка...от озон поръча на черен петък нещата ми дойдоха за 3 дни...сега имам пусната нова и още я чакам ..

# 2 075
  • Washington,USA
Аз пък се чудя дали да поръчвам от Дъглас. Последният път беше резил.

# 2 076
  • някъде там
Аз  съм от доволните от крема на Олисета, отдавна съм го открила и само той спасява моята чуплива коса, която като среша, стои бухнала. С крема се укротява.
Но не съм доволна от великата маска с Макадамия, която е и скъпа.
https://www.zlatnaribka.com/maska-s-makadamia-i-argan-macadamia- … eep-repair-250-ml

Много доволна от един евтин шампоан - супер храна за честа употреба, който купих ей така, за да допълня една поръчка преди време. Има разновидности.
https://www.zlatnaribka.com/shampoan/za-ezhednevna-upotreba/sham … universal-shampoo
ПОТВЪРЖДАВАМ, взех си и шампоан и балсам, харесват ми много

# 2 077
  • here and now
В смисъл?
Моята поръчка бързо я изпратиха. Всичко беше ок.
И от ЗР ми пристигна пратката.

# 2 078
Barecare ме изненадаха днес Simple Smile Приключих с поръчките за ЧП, сега започвам за Коледа Trollface

# 2 079
  • In transit
Поръчката ми от Bottega Verde за ЧП до немския офис на габиели, е на линия. Малко се бях притеснила, защото се беше леко загубила, но благодарение на служителите на фирмата се намери и си я чакам с нетърпение.
Поръчката на мм от Juventus store, също е тук.

Имам въпрос, като поръчвате апрески, номер нагоре ли поръчвате? Гледам, че в БС, на доста от ботушите и апреските пише, че са умалени? И се чудя как да постъпя.

# 2 080
  • Washington,USA
В смисъл?
Моята поръчка бързо я изпратиха. Всичко беше ок.
И от ЗР ми пристигна пратката.

Миналата година ноември( края някъде) имаше безплатна опаковка към поръчка, както сега има. Ами дойде без опаковка само в техния Дъглас кашон. И най-неприятното в сайта има опция доставка до офис на Еконт само. Обаче като дойде пратката ми звъни куриера и пита на на кой адрес да дойде при положение, че поръчах до офис. Ходих в еконт и там им излизало до адрес и се наложи да платя два лева допълнително.

# 2 081
Поръчката от озон от 18.11 най-накрая ще пристигне утре. Имам 5 лева компенсация е профила.

От емаг имам 2 ваучера за пл 10 лева заради Две забавени поръчки.

# 2 082
От емаг имам 2 ваучера за пл 10 лева заради Две забавени поръчки.
На висока стойност ли бяха поръчките? Питам понеже последната ми поръчка от ЧП, която чакам никаква я няма. Колкото и да не са ми спешни нещата вече съм ядосана. И няма да се разсърдя на някой ваучер. Simple Smile

# 2 083
  • оттам, откъдето започва България
Поръчката от озон от 18.11 най-накрая ще пристигне утре. Имам 5 лева компенсация е профила.

За съжаление, когато става въпрос за сервизиране на продукт на Озон.бг, нещата не стоят по този начин. Много съм разочарована.

# 2 084
  • here and now
Bundyrose, неприятно. Моята си е красиво опакована, до адрес поръчах, до адрес дойде, сравнително бързо.
Аз от Дъглас съм много доволна. Както писах вече, преди време имах забравен подарък в поръчката, писах им и ми го изпратиха за тяхна сметка.

Общи условия

Активация на акаунт