Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 238 989
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Emag  има ли хубави намаления на лаптопи?Да чакам ли или да купувам😊

Преди доста години (може би 10) си купих на черен петък стария лаптоп от там, от 1000 лв намален на 600.

# 271
  • София
Аз в About you тази година също не оставам с впечатление за особени намаления. И самите неща нещо не ми хващат око. Миналата година ще кажеш, че имаше много повече оферти.
И аз чакам черен петък на Озон, ХМ и евентуално Answear и то на нещата за дома.

# 272
  • Beyond the stars
https://aiko-bg.com/black-friday-deals

Някой питаше за Айко.

# 273
  • София
Здравейте! Ако някой види добра промоция на сушилня, телевизор, аксесоари за обзавеждане на детска стая, да казва 😀
Благодаря!

# 274
А за мйомакс … някой да знае?

# 275
  • Варна
Emag  има ли хубави намаления на лаптопи?Да чакам ли или да купувам😊
Лаптопа на сина ми също е от Емаг ,купихме го на Черния петък през 2021 година.
От 1700 беше на намален на 1390 .
Не сме имали проблеми .

# 276
За  emag,  говорите за отстъпката на Самия ден,нали така.Не предварителни такива.Да чакам до 24ти.

# 277
  • Варна
За  emag,  говорите за отстъпката на Самия ден,нали така.Не предварителни такива.Да чакам до 24ти.
Да,на 19.11.2021 им беше Черния петък  ,в същия ден е закупен,
в 7  сутрин.
След около 15-20 минути беше изчерпан.Бяха ми пратили на имейл предварителни оферти, сложих го в кошницата и така. Чакам пак поща от Емаг😊😊

Последна редакция: нд, 05 ное 2023, 14:56 от Velina_p

# 278
Гледах реклама, че от утре Техмарт ще имат намаления

# 279
Това е от страницата във фейсбук на Комсед:
🎉 HAPPY WEEKEND в Детски Магазини КОМСЕД и онлайн с 30% отстъпка с промокод: „ХЕПИУИКЕНД“ - само от 10.11 до 12.11.2023г.!

🔔 Промокодът важи за всички продукти, с изключение на тези с трайно ниски цени.

# 280

Някой може ли да сподели отзиви?

Последна редакция: нд, 05 ное 2023, 16:08 от believe_

# 281
  • Пловдив
Знаете ли до кога ще е черния петък в онлайн аптека Гален?Гледам,че вече има доста намаления,но не откривам до кога ще са.

# 282
Fashion Days нали други години показваха част от офертите какви ще са. Сега не виждам такова нещо, да не би да ги пращат по имейл пък аз съм спряла техните
На мен ми изпратиха мейл, там се виждат.

Благодаря, дали някой ще може да качи снимка с показаните от тях оферти Simple Smile

# 283
Здравейте, разлистих набързо темата.

Четец kindle е най-изгодно от amazon de или uk и то на коледното им намаление, декември , с посредник да дойде до България излиза по-евтино от тукашните сайтове.

За бебешка количка по-добре от UK сайт, там на черен петък ги намалят до 70%. Намаленията, които правят тук на колички са абсолютно неизгодни. С посредник от България отново излиза по-евтино от тук, аз навремето си взех така моята количка. Тук се продава на цена 1500лв, с посредник до България и доставка с еконт 690лв.

Робот xiomi според мен ще е най-изгоден сега на 11.11 от AliExpress, моя така се го поръчах roborock s55, тук беше за 800лв, тогава за под 500лв.

За всички магазини трябва да се сравняват цени и намаления по всички сайтове има както изкуствени, така е истински.
От makeup най-изгодно си вземам шампоан на Chi с масло от чаено дърво и uriage tolederm cream за лице, последния е навсякъде двойно по-скъп.

С about you също не съм съгласна, за мен на 70-80% намаленията са истински и изгодни, най-вече когато пазаруваш в несезон.

Търся си ютия, моля за препоръки и изгодни намаления естествено 🙂

# 284
  • Разпиляна във въображението
Търся преса за коса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт