Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 238 992
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 285
Знаете ли до кога ще е черния петък в онлайн аптека Гален?Гледам,че вече има доста намаления,но не откривам до кога ще са.

Цял месец.
От 1.11 до 30.11.

# 286
  • Melmak
Знаете ли нещо за saff? Преди пускаха някакви намаления за ЧП, но не помня дати..

# 287
Тона намирам от предни години

Знаете ли нещо за saff? Преди пускаха някакви намаления за ЧП, но не помня дати..

# 288
Fashion Days нали други години показваха част от офертите какви ще са. Сега не виждам такова нещо, да не би да ги пращат по имейл пък аз съм спряла техните
На мен ми изпратиха мейл, там се виждат.

Благодаря, дали някой ще може да качи снимка с показаните от тях оферти Simple Smile
И аз ще бъда благодарна да сподели някой. При мен няма мейл.

# 289
Fashion Days нали други години показваха част от офертите какви ще са. Сега не виждам такова нещо, да не би да ги пращат по имейл пък аз съм спряла техните
На мен ми изпратиха мейл, там се виждат.

Благодаря, дали някой ще може да качи снимка с показаните от тях оферти Simple Smile
И аз ще бъда благодарна да сподели някой. При мен няма мейл.
Като вляза в приложението сега, излизат някакви оферти, понеже сайта е спрян, погледнете там!

# 290
Аз си търся сокоизстисквачка за цвекло, ябълки и моркови. Хем да е силна и да се справя добре, хем да няма 100 части за миене и да не златна 😊

# 291
Постът ми беше изтрит. Моля модераторите да ми напишат какъв беше проблема (може и на лично). Добре е ако има някакви правила, то те да са известни на всички. Освен ако темата не е само за определени брандове и магазини.

# 292
  • Street of Dreams
Привет. Ще търся нов телевизор, искам да е бял 😁 и около 50", с андроид. Само онлайн.

# 293
Момичета, извинявам се че не съм съдействала, но сега имам достъп до сайта и виждам съобщенията!

Аз взех някои неща от фешън дейс, но намаленията не ми се сториха кой знае колко значими... В отделни кампании има по-добри.

# 294
И аз нищо няма да поръчвам от ФД. Скука като цяло….

# 295
Аз си търся сокоизстисквачка за цвекло, ябълки и моркови. Хем да е силна и да се справя добре, хем да няма 100 части за миене и да не златна 😊
О, припомни ми че и на мен ще ми бъде от полза, ако намеря.
Но да става и за нар … има ли такъв еднорог?

# 296
Аа аз съгреших с FD с едно колие и едно часовниче😊

# 297
Нотино са писали, че имат БД на всичко, но кодът за отстъпка на приложението май вече не важи?

# 298
  • Варна
В тази тема, или в другата с Коледните подаръци бях видала хубава идея и си запазих. Сега влизам да поръчвам - и видях че имат 2 на цената на 1 Simple Smile
Детски персонализирани книжки. Нямам лично наблюдение, бяха препоръчани тук във форума.

https://www.mybestbook.bg/

# 299
Аз търся намаление за конвектори. Адакс например.

Общи условия

Активация на акаунт