Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 238 505
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 75
  • Plovdiv, Bulgaria
Записвам се и аз да следя. Основно ще търся детска къща за барбита. Насочила съм се към една, да видим къде ще я намеря на най-добра цена. Baby.bg колко % намаление правеха?

# 76
  • София
Вчера бях във Вис Виталис и казаха да следим за Черен петък в следващите 2-3 седмици. От това съдя, че се очаква около 17.11 или 24.11, но не ми казаха нищо конкретно. 20% се очаква да бъде

# 77
Намаленията в Хипо ленд само в сайта ли ще са или и в магазините им?

# 78
  • Г. О.
Мисля, че винаги на Черен/Луд петък намалението е и в сайта, и в магазина.

# 79
  • 1st floor
Оптиките редуват промоциите. Аз през м.юли си купих рамка намалена на 50% + безплатни 2 стъкла. 100 лв вместо 400 платих.
Същата промоция после беше през м.септември.
До края на годината сигурно пак ще я пуснат - я в Джой, я в Гранд оптикс.
Аз съм с голям диоптър и на двете очи. Трябват ми хубави стъкла с голямо изтъняване. Със сигурност няма да ми предложат безплатни,  защото само едното стъкло с някакви си там намаления излиза 150лв. Обаче дано поне за рамката нещо хвана...

# 80
  • София
Вижте в Леонардо. Този месец имаше плати 1, получи 1 безплатно от rodenstock. А на рамките имаше -40% без Cartier.

# 81
За емаг знае ли се кога ще е черният петък? Гледам, че миналата година е бил на 18.11., т.е. една седмица по-рано. Имам някои неща в любими и ще следя дали ще имат реално намаление.

# 82
  • при моите любими
Не съм сигурна какво ще търся на черен петък. Всичко на Nike за един тийнейджър. Има и рожден ден и ще се радвам да намеря добре намалени неща. Футболни обувки. Ако някой знае конкретен сайт който да следя, ще е супер. Искам за себе си да купя голяма външна памет. За това може би Емаг да следя. И аз не знам. Може би за някоя почивка. Някой спомена. Това беше добра идея. И изобщо коледни джунджирии за близки и приятели на добри цени.

# 83
Здравейте!
Ще следя за информация за "черния петък" в:
1)Емаг;
2) Хиполенд;
3) Fashion days
4) Victoria's silver and gold;
5) Манго и hm

Sportdepot правят ли "черен петък"?

# 84
Сетих се, че ми трябва сушилник за чинии от неръждаема стомана (и да събира поне 15-тина чинии - може и повече). Тези в Рино са малки и не пише да са неръждаеми, така че не стават. В други магазини, които правят ЧП, дали има такова нещо?

# 85
  • Сливен
Имам този сушилник от около 10години,купуван от Емаг с външен доставчик https://tedquality.bg/%D1%81%D1%83%D1%88%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D0%B8 … D0%B4%D0%BE%D0%B2
Много съм доволна.
При нас водата е многа варовита,но след почистване с полирапид става като нов.

# 86
Изглежда добре, благодаря. Аз имам от офертите на Метро, но ръждясват (смених 2 - първият беше толкова ръждясал от едната страна, че не знам как стоеше прав).

# 87
  • До сърцето...
Аз тази година доста неща ще трябва да взема за обзавеждане, направо списък ще заформя, че все нещо ще пропусна.
Основно на emag разчитам, ще видим дали ще успея...
Миналата година, благодарение на темата, си взех кафемашина Caffitaly за под 50 лв, голямо попадение, не ме предаде цяла година.

# 88
Някой помни ли от миналата година колко намаление пускат в Модиво/Ансуеър .. Поръчах на децата якета вчера не издържах , но ще видя размерите как ще са  и ако има по - добра оферта ще ги върна и ще поръчам пак

# 89
Сушилник купих последно от китайски магазин за 25 лв. и изглежда по-голям от показания. На три нива е и побира доста неща, но пак е по- малък от предишния ми, който също беше доста износен.

Общи условия

Активация на акаунт