Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 238 512
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 90
Коледни подаръци за децата ще търся : магнитен конструктор, дрон, ролери и не знам още какво.
Филипс уан блейд за брада и тяло, и не на последно място климатици

# 91
Някой търсеше елхи?! Elhite.bg - българско производство, красиви и качествени Simple Smile
Мисля, че в момента даже има намаления.

# 92
Здравейте! Знае ли се в Технополис кога ще е ,,черния петък,, и какъв процент намаления правят, за всички стоки ли са намаленията?
Харесала съм си конкретен модел принтер и ще следя за таблет за детето. Подскажете освен в Емаг и Технополис кои други сайтове да следя

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 10:19 от pepito21

# 93
  • Beyond the stars
Здравейте! Знае ли се в Технополис кога ще е ,,черния петък,, и какъв процент намаления правят, за всички стоки ли са намаленията?
Харесала съм си конкретен модел принтер и ще следя за таблет за детето. Подскажете освен в Емаг и Технополис кои други сайтове да следя

Предни години са правили 10% на всичко.
Техмарт, Техномаркет, зора. За принтер - адрес, плесио.

# 94
Зора минали години правеха много хубави намаления.

Аз да питам по-запознати с Икеа, там правят ли някакво намаление 🙄
Или не се очаква..
Не съм ги следила никога и не знам каква политика имат.

# 95
  • Стара Загора
Минали години The Body Shop имаха 25% на всичко, та ще следя тях.
Отделно ще гледам за оферти в Емаг, Зора и Техномаркет.

# 96
  • София
Миналата година нямаха кой знае какви намаления магазините за черна и бяла техника. Преди пускаха по 10%, но миналата не. Ние купувахме хладилник, беше намален с 200лв в Техномаркет, но пак казвам, не всички модели.

Помните ли миналата година baby.bg дали пускаха намаленията заедно с Хиполенд? Или ако някой знае нещо за тази.

# 97
  • София
В Бебемакс се очаква да бъде за 16-19.11

# 98
  • Beyond the stars

Или не се очаква..

Икеа като цяло не са по намаленията. В последните години се включват заради кампанията на мола, като намаленията са на определени неща, с определени проценти (нищо кой знае какво като процент не съм видяла).

# 99
Аз ще търся тази година безогледален фотоапарат + обектив. Идеално ще е и с намаление, и на изплащане без оскъпяване, макар че всички знаем за пълното щастие Sweat Smile

# 100

Или не се очаква..

Икеа като цяло не са по намаленията. В последните години се включват заради кампанията на мола, като намаленията са на определени неща, с определени проценти (нищо кой знае какво като процент не съм видяла).

Да, така и предполагах. В сайта никога не съм попадала на някаква акция 😁
Много благодаря

# 101
Аз ще търся хладилник за вилата, телевизор , бинокъл  и ер фрайер Cosori. Миналата година напазарувах добре от ЗОРА и МАНГО.

# 102
Миналата година имаше ли намаление на роботите за почистване на прозорци, ако да спомняте ли си горе-долу каква е била промоцията?

# 103
Имаше, около 20-30% в Брос.

# 104
Някой знае ли дали да чакам отстъпки за ЧП на машини за газиране Газиро?
https://gaziro.com/bg/product/gaziro-prime-extra/ 😊

Общи условия

Активация на акаунт