Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 238 629
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 135
  • Карлово
Записвам се, оглеждам се за инстант пот. С колко е намалението през ноември, забелязали ли сте?

Миналата година взех Instant Pot DUO CRISP + AIR FRYER - 8 литра за 329.99 лв.
От къде. Нещо такова търся.

# 136
Записвам се и следя и аз за коледни подаръци и пералня със сушилня;
Пускайти линкове!

# 137
Записвам се да ви следя с надеждата Лили да пуснат пак всичко на -50%  Mr. Green

Едва ли. След гафа, който направиха…
На единични артикули има сега някакви намаления само.

# 138
# 139
Ще дебна за фитнес гривна за детето и смарт часовник за мен...Някой може ли да ме насочи,кои сайтове да следя ,на база черен петък от миналата година?
Мерси!

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 17:02 от believe_

# 140
В Озон има 20% намаление на доста книги. Чудя се дали на черен петък намалението ще е по-голямо?

# 141
  • Washington,USA
В makeup очаква ли се Черен петък? В Pink Panda вече за доставка трябва да платиш 11 лв и поръчка над 20 лв доста разочароващо колкото и добри да са намаленията.

# 142
  • Варна
Ако на някой му попадне, предстои ми купуване на детска количка - Cybex 3 в 1, Balios S Lux модела за предпочитане Simple Smile
Ще е чудесно да я хвана на черен петък някъде.

# 143
Аз ще следя за кафе машина с капсули. Миналата година купувах само с 50% и то за неща на които им знам цените. Такива 20% си ги има целогодишно.
Следващата седмица в Кауфланд ще има оферта кафемашина + 70 капсули комплект за 100лв https://leaflets.kaufland.com/bg-BG/BG_bg_KDZ_4200_BG44-LFT/view/flyer/page/30 . Аз я купих доста по-скъпо, но не съжалявам.
Тази кафе машина подходяща ли е и за други капсули например на Нескафе долче густо?

# 144
В момента има 50% в онлайн магазина на lcwaikiki Simple Smile

# 145
В makeup очаква ли се Черен петък? В Pink Panda вече за доставка трябва да платиш 11 лв и поръчка над 20 лв доста разочароващо колкото и добри да са намаленията.
И доставката се случва след две-три седмици. Такива са си те.

# 146
Тази година ще следя за съдомиялна за вграждане, фурна за вграждане, хладилник , вертикална прахосмукачка , еър фрайер и евентуално мултикукър (все още не мога да преценя дали комбиниран уред да купя или два отделни ). А и всичко необходимо за нова баня.
Някой знае ли дали Керамо и Баня стил имат черен петък?
И ако някой има препоръки за вертикална прахосмукачка, комбиниран кукър , тоалетна и душ за вграждане, ще ви бъда много благодарна!

# 147
Дали ще има черен петък в Естил? Търся си хубав куфар.

Дори и да има, то наличности почти няма. На ЧП пък съвсем не се знае.
Аз си взех от тях среден преди месец.

Продават и в/чрез емаг..следете и там.

Благодаря!

# 148
  • София
Здравейте, аз ще следя за електронен четец.
Ако не държите да е от бг магазин и нямате много претенции, в немския Амазон Киндъл Пейпъруайт или детския ги намаляват до 85 евро, поне аз си купих на тази цена през април. Но трябва с превозвач, защото го доставят само до Германия и Австрия.

# 149
В makeup очаква ли се Черен петък?
По-скоро не. Досега не е имало.

Общи условия

Активация на акаунт