Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 238 715
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 150
А за Нотино какво се очаква? 20% или повече? Харесала съм едни парфюми по 200лв и сърцето ме боли...

# 151
Много лъжат и Мейкъп, и Нотино - едни коледни календари с маски, изостанали от предишни години, до преди две седмици бяха по 35 лв (не ги исках, защото си мислех, че са стари) - сега са по над 60 лв. Календарът с гримове, вдъхновени от Игра на тронове го продаваха за 60 лв (също е стар, затова) - сега е 103, намален от 134.
И в Нотино има такива неща - трябва да се следи внимателно (има и реални намаления, но е трудно да се отсеят).

# 152
Ако на някой му попадне, предстои ми купуване на детска количка - Cybex 3 в 1, Balios S Lux модела за предпочитане Simple Smile
Ще е чудесно да я хвана на черен петък някъде.

Рая тойс, миналата година те бяха направили най-добри намаления около или на черния петък, не си спомям точно. Аз взех от тях количка Cybex, но друг модел и беше на топ цена, 27% намаление.

# 153
Много лъжат и Мейкъп, и Нотино - едни коледни календари с маски, изостанали от предишни години, до преди две седмици бяха по 35 лв (не ги исках, защото си мислех, че са стари) - сега са по над 60 лв. Календарът с гримове, вдъхновени от Игра на тронове го продаваха за 60 лв (също е стар, затова) - сега е 103, намален от 134.
И в Нотино има такива неща - трябва да се следи внимателно (има и реални намаления, но е трудно да се отсеят).
Абсолютно съгласна. И в двата сайта е тука има, тука нема... Особено в Нотино. Там преди да пуснат код за намаление, рязко вдигат цените. Изпадат и добри оферти, но трябва стриктно следене.

# 154
Записвам се, оглеждам се за инстант пот. С колко е намалението през ноември, забелязали ли сте?

Миналата година взех Instant Pot DUO CRISP + AIR FRYER - 8 литра за 329.99 лв.
Супер, много благодаря. А към днешна дата доволна ли си?

# 155
Ако на някой му попадне, предстои ми купуване на детска количка - Cybex 3 в 1, Balios S Lux модела за предпочитане Simple Smile

Рая тойс, миналата година те бяха направили най-добри намаления около или на черния петък, не си спомям точно. Аз взех от тях количка Cybex, но друг модел и беше на топ цена, 27% намаление.
Рая тойс са големи мошенници . Попринцип там цените са им завишени и като пуснат промоция цената е същата в друг магазин без промоция ..: Специслно ги следих и аз миналата година и им писах даже а те ми триеха коментарите … Според в мен в Хиполенд за по - добри намаленията , от тсм взехме нашата количка

# 156
Нотино всяка седмица сменят цените и трябва да се следи кога е най-добрата оферта. Забелязала съм, че когато пуснат безплатна доставна надуват цените, ако следя няколко неща, те са на най-добра цена по различно време и трябва да пускам отделни поръчки, изобщо много изнервящ сайт, но понякога имат супер попадения.

# 157
Скрит текст:

Рая тойс са големи мошенници . Попринцип там цените са им завишени и като пуснат промоция цената е същата в друг магазин без промоция ..: Специслно ги следих и аз миналата година и им писах даже а те ми триеха коментарите … Според в мен в Хиполенд за по - добри намаленията , от тсм взехме нашата количка

За друга марка ли става въпрос? Защото рая тойс са основен представител на Cybex конкретно и според мен за това имаха най-голямо намаление, тогава сравних цената спрямо останалите конкурентни магазини. Други неща не съм пазарувала от този магазин, особено големи и нямам мнение, но от количката и цената съм доволна. Simple Smile

# 158
Супер, много благодаря. А към днешна дата доволна ли си?

Беше подарък за майка. Като цяло е доволна.

# 159
  • София
Великани

# 160
Някой търсеше луксозна чанта за лаптоп. В Best secret в раздела за мъже ( Бизнес аксесоари) има няколко. Ако искате погледнете.

# 161
Аз ще следя за кафе машина с капсули. Миналата година купувах само с 50% и то за неща на които им знам цените. Такива 20% си ги има целогодишно.
Следващата седмица в Кауфланд ще има оферта кафемашина + 70 капсули комплект за 100лв https://leaflets.kaufland.com/bg-BG/BG_bg_KDZ_4200_BG44-LFT/view/flyer/page/30 . Аз я купих доста по-скъпо, но не съжалявам.
Тази кафе машина подходяща ли е и за други капсули например на Нескафе долче густо?
Не, само капсули на Тчибо, виждам ги навсякъде.

# 162
В аптека Гален започна Черния петък. Не си харесах нищо обаче.
Всеки ден пише, че се отключват още намалени артикули.

# 163
  • Washington,USA

Така е. В makeup на всеки час сменят цените, но поне доставката е по-бърза от pink panda и евтина. Иначе трябва да се внимава една палитра уж от 50 лева я бяха намалили на 30,но тя никога не е била 50.

# 164
Навсякъде лъжат.
В laptop.bg вчера един монитор беше 439 лв, днес 519 лв.
Логика...липсва??
Всички са маскари, оцщо взето.

Общи условия

Активация на акаунт