Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 238 749
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 165
Внимавайте с Рая тойс, веднъж ми бяха изпратили надрана мостра на доста скъп продукт, големи разправии бяха след това за връщането - крият се, не искат да си я вземат обратно...

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 13:11 от EmmaT

# 166
  • Beyond the stars
Ако на някой му попадне, предстои ми купуване на детска количка - Cybex 3 в 1, Balios S Lux модела за предпочитане Simple Smile
Ще е чудесно да я хвана на черен петък някъде.

Из чужбинските сайтове бих следила - mytoys.de, www.babymarkt.de

# 167
На какъв продукт?
Внимавайте с Рай тойс, веднъж ми бяха изпратили надрана мостра на доста скъп продукт, големи разправии бяха след това за връщането - крият се, не искат да си я вземат обратно...

# 168
Аз също не съм доволна от доставка на Рая Тойс. За платена поръчка ми се обадиха, че е в магазина, а аз я бях пуснала до куриер. В съответния магазин не бяха чували за такава стока. Въртяха ме около 1ч докато някой не установи, че поръчката ми е във Варна, а аз я чакам в Пловдив.

# 169
  • Plovdiv
Аз ще следа за коледни подаръци за диваците. В тази връзка единият иска голям куфар с флумастри, моливи и прочие, мисля, че в Ориндж бях виждала. Не знам дали ще има намаления там. Ако имате идеи, споделете.
Другото, което ще следя е мултикукър Нинджа, но още го обмислям.
Знаете ли дали някой туристически фирми или авиокомпании имат черен петък. Обмислям да подаря на домочадието екскурзия, защото януари всички имаме празници.

# 170
Преди 2 дена в предаването "Преди обед", говориха за сайт, в който копираш линка на даден продукт от определен сайт и ти изписва кога на каква цена е бил. По този начин можеш да разбереш дали е реално намалението или  е намаление по български. Естествено обаче, не казаха името на сайта

# 171
Аз ще дебна за дамски маратонки Скечърс и оферти за море. Миналата година чаках за телефон ама този, който си бях харесала не само, че не го намалиха ами и му вдигнаха цената. А пък за морето имах допълнителни -5% та си беше оферта.

# 172
От днес до 05.11 има допълнителни 10% на всичко в ЮСК.

# 173
Аз ще следя за телефон и комбинирана сушилня/пералня.

# 174
  • Варна
Преди 2 дена в предаването "Преди обед", говориха за сайт, в който копираш линка на даден продукт от определен сайт и ти изписва кога на каква цена е бил. По този начин можеш да разбереш дали е реално намалението или  е намаление по български. Естествено обаче, не казаха името на сайта
Някой да се сеща какъв е сайта?
Ще е много интересно !

Аз  ще търся подаръци за децата ,за мъжа ми ,за колегите ми и за нашата детегледачка ,която вече не и ползваме услугите ,но децата много я обичат,баба на 70 години .
И.. мнооого други неща .
Смарт часовник за малкия ми син  ,на 9 години ,идея си нямам какъв да бъде.Понеже брат му има  и ,естествено, той също трябва да има.Тук ще искам помощ от приятел Hands PrayHands Pray
За големи син ще търся нови гейминг слушалки на Райзер ,че тези в момента са му в ужасно състояние.
 За мъжа ми  още мисля ,ще черпя идеи от тук,както и за бабата ми трябват идеи..

Също ще гледам за ел.четки ,уреди за приготвяне на палачинки , гофрети, ел .четка за коса,тигани ,ножове с подставка, антиейдж кремове, смарт станция за почистване на Roborock s7, смарт часовник Apple ,парфюми за мен и мъжа ми ,пречиствател за въздуха ...спирам до тук... искам хиляди неща Laughing

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 13:17 от Velina_p

# 175
  • Плевен
Здравейте! Аз ще търся намалени аксесоари за по-голямо куче - нещо като дреха и легло. Че на нормални цени по-скъпи от човешките:(
Ако видите някъде,моля пишете:blush:

# 176
  • София
Има оферти в аптеки Гален, техният черен петък ще е цял месец.  Имат сайт онлайн, ако някой търси нещо.

# 177
Здравейте! Аз ще търся намалени аксесоари за по-голямо куче - нещо като дреха и легло. Че на нормални цени по-скъпи от човешките:(
Чух реклама по радиото за 80 %  намаления, гаражна разпродажба в нечовешки магазин, мисля че това са магазини д-р Стефанов, тази събота и неделя, на околовръстен път, Младост 4, технополис парк.

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 12:20 от Tina*

# 178

В лидл имаше вчера, но не видях за каква големина са подходящи.

А за съдове за готвене къде ще ми предложите да следя?
Трябват ми за нова кухня, подходящи за индукционен котлон.

# 179
Емаг и Istyle какъв процент намаление правят на MacBook Air?
Искам и телефон, но не знам дали ще има в наличност.

Общи условия

Активация на акаунт