Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 238 891
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
Нотино освен, че вече нямат безплатна доставка, нямат и опция безплатно взимане от Парадайс..Пише, че филиалът бил пълен.

# 1 411
Нотино освен, че вече нямат безплатна доставка, нямат и опция безплатно взимане от Парадайс..Пише, че филиалът бил пълен.

Кофти... Аз вече поръчах от тях и можах да се възползвам, но забравих някои неща.

Бях поръчала три продукта и трите са оригинални и в дълъг срок. Наскоро ги обвиняваха, че пращат ментета. Реших да споделя отзив.

# 1 412
Не са менте, просто не са за БГ пазар продуктите.

# 1 413
Те до преди няколко дни имаха БД, сигурно скоро пак ще има. И аз забелязах, че продуктите не са за нашия пазар, но не виждам нищо лошо в това.

Този сайт за арт материали има оферти за ЧП, от днес: https://www.artmie.bg/black-friday-artmie

# 1 414
  • Вече на светло в София
Във физическите магазини на Златна рибка има наличност от всички продукти?

# 1 415
Пролетно цвете, вдигаш скандала веднага, освен, ако не ти е много важно да си вземеш поръчаното, защото винаги има риск да се запънат и да не ти го доставят. Жалба после, до дупка заслужават да ги гоним, защото си правят каквото си искат. Дано всичко се развие по най- благоприятния за теб начин.
Нотино не продават ментета!
На Muhler имам смути блендер от Кауфланд- ползвам си го с кеф и за парите си е супер (по спомен около 40лв.)
Още вчера беше налична в магазина им поръчаната в петък машинка за подстригване от Технополис. Доволна съм от обслужването, от машинката- ще видим 😉
MAD65, въпрос ли задаваш, че не става ясно от поста ти.
В Пийк и Клопенбърг имат 25 процента, но на т.нар.премиум марки. Намалените нямат допълнително намаление, както правеха преди. Много странно в това, забелязвам, че щендерите с дамски намалени дрехи не са както бяха преди, за разлика от мъжката част. Това в дъ мол.
ДМ стандартно нямат намаления покрай ЧП, кампанията им в дарителска.

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 19:39 от UnaDesconocida

# 1 416
  • СОФИЯ
С уточнение, че Нищо не купувам он лайн.
Пиик и Клопенбург се отчетоха с добро намаление на 09.11 на всичко, включително вече намалени.
Хюманик както всяка година са с месечно. 30%на определени,  включително чанти. Утре ще ги погледна пак, към края увеличават % и включени артикули, дебна едни боти с редовна цена 298 лева. 229 не ме устрои.

# 1 417
  • Вече на светло в София

MAD65, въпрос ли задаваш, че не става ясно от поста ти.

Да питам дали има наличност от всички продукти в магазина. Реших че може утре да мина през магазина им в мол София /много ми е близко/, а от сайта си харесах няколко неща и не ми се занимава с поръчка.

# 1 418
С уточнение, че Нищо не купувам он лайн.
Пиик и Клопенбург се отчетоха с добро намаление на 09.11 на всичко, включително вече намалени.
Хюманик както всяка година са с месечно. 30%на определени,  включително чанти. Утре ще ги погледна пак, към края увеличават % и включени артикули, дебна едни боти с редовна цена 298 лева. 229 не ме устрои.
Значи ли, че Пийк и Клопенбърг няма да имат черен петък в събота ?!

# 1 419
MAD65,  аз вчера си взех поръчка от дъ мол- магазина беше зареден, но за конкретен продукт, щом искаш с едно ходене да пазаруваш, обади се в магазина и питай. Би трябвало всичко да е налично, мисля, че доста добре се справят с кампанията откъм обслужване, наличности и т.н.
За Пийк- ще търся инфо в моловете, трябва да обявят кои марки с колко процента ще участват.

# 1 420
Днес получих телевизор от ЕМАГ поръчан на 18.

# 1 421
Някой може ли да сподели мнение за електрическите четки за коса. Аз съм с дълга коса. Хем ми се иска да е въртяща, за да се получава ефект като от салон четка+сешоар, хем пък като си представя на тази моя дълга коса как ще го правя отзад сама лошо ми става. Харесала съм си Rowenta x Karl Lagerfeld Pro Stylist CF961LF0 - сегашната цена (95лв) в емаг беше такава и по време на черния петък и все още е най-ниската.  Освен това се замислям за вариант, който не съм правила досега - да я купя и ако не ме устройва, да я върна. Може ли по-просветените от мен да ме светнат и за това как се прави- относно документи, кутията, какъв е срока, може ли в техния магазин?

# 1 422
От емаг или от външен търговец ще купувате машата?
Връщането е различно.

# 1 423
Трябва ми преса за коса, задължително с контрол на градусите.
Да препоръчате нещо ако сте мяркали на добра цена.

На миналия черен петък си взех от Емаг тази Преса за коса Philips Prestige BHS515/00 дори за почти същата цена. Много съм доволна.

# 1 424

Общи условия

Активация на акаунт