Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 238 844
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 560
На Арте минал ли е черния петък или го очакваме?

# 1 561
И аз успях да поръчам от barecare, с 300 зора, но крайният резултат е важен. Grinning Поръчах си пачове на Medi Peel, тонер на SNP и измиващия гел на Cosrx good morning. Някой беше попитал за масло/олио за почистване - аз съм най-доволна от Banila Co, икономичен, не омазнява и е супер за първа стъпка. Simple Smile

# 1 562
Аз поръчах слънцезащитата на skin 1004, много я харесвам и цената беше най-ниската която съм виждала. Поръчах и много хвалените черни пачове за очи Medi-Peel Hyaluron Dark Benone Peptide 9 Ampoule Eye Patch. И тук вече спрях, защото имам ужасно много козметика, а това ми е 7ма или 8ма поръчка през последните дни. Иначее можех и още неща да взема 😂😂😂

# 1 563
# 1 564
  • Beyond the stars
На Арте минал ли е черния петък или го очакваме?

От тази вечер до утре вечер в 00. На фб страницата ще има подробна информация.
30% е обявеното намаление. Миналата година условията бяха минимум две нощувки до края на март, ако помня правилно.

# 1 565
  • София
Моля ви, бъркам ли се или видях имейл от хиполенд за намаление -22% за някакъв конкретен ден? Не успях да купя един подарък и това намаление ще дойде добрр

# 1 566
  • Beyond the stars
Моля ви, бъркам ли се или видях имейл от хиполенд за намаление -22% за някакъв конкретен ден? Не успях да купя един подарък и това намаление ще дойде добрр

За някой мол беше. The mall ми се върти.

# 1 567
  • Melmak
До кога е чп в barecare

# 1 568
  • Plovdiv, Bulgaria
В Дъглас има ли код? В кошницата ми е само 20% намаление на продукта-Ритуалс например.

# 1 569
  • София
https://douglas.bg/beauty-weekend

Като отидете надолу, ще видите за кои марки по колко процента е намалението.

# 1 570
В Дъглас има ли код? В кошницата ми е само 20% намаление на продукта-Ритуалс например.
Намалението е до 40%.
От имейла, който получих:
*Намалението във физическите парфюмерии DOUGLAS & BEAUTY|ZONE е валидно в периода от 24.11.2023 г. до 26.11.2023 г. и се отразява на касата, при заплащане на сметката. Намалението на DOUGLAS.BG е валидно в периода от 23.11.2023 г. до 26.11.2023 г. и е отразено в цената на продуктите. Подаръкът 2 мостри е валиден САМО за онлайн поръчки над 150 лв. за посочения период. Намалението не важи за продукти с етикет Douglas PRICE, Beauty Zone PRICE, Online PRICE, Gift Card и не се комбинира с други промоции, ваучери и талони за отстъпка, промокодове и отстъпка за рожден ден. Пълните условия на промоцията може да намерите ТУК(https://douglas.bg/black-weekend-uslovia-2023?utm_source=newslet … mc_eid=cb8f775d0e).

# 1 571

Гледайте си срока на годност на продуктите, момичета, че някои са годни до март, април 2024 Wink

# 1 572
  • София
Някой да е поръчвал на Черен петък от Инстант пот?   Получихте ли си пратката, защото аз от всички сайтове си получих без от там?

и аз поръчах на 17 и на 18 ми звънна куриер за доставка, но не бях на адреса. Помолих да я достави в друг ден, а той я насочил за получаване в офис. Трябваше да водя и придружител, за да я пренесе до вкъщи. Мислех да пиша на Спиди, но някак си ми размина. На куриерите на Спиди доста им падна качеството на услугата.

# 1 573
  • Melmak
Скрит текст:
Гледайте си срока на годност на продуктите, момичета, че някои са годни до март, април 2024 Wink

Много ти благодаряяяяяяяя

# 1 574
  • София
В сайта на Nike имат -25% https://www.nike.com/bg/w/black-friday-2phlm

Общи условия

Активация на акаунт