Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 237 923
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 740
Редовно си пазаря куфари, чанти и др. ENZO NORI от Paula Venti, цените без да е черен петък да си същите редовни, иначе сложили 40% по същия начин пазарувам много от парфюмо. бг целогодишно са си тези цени.
Днес получих Луци сложили ми грешен размер М естествено не ми става страхотно палто за 50лв от 200 естествено стара колекция, но чак тежи толкова много материал има в него, много топло.

# 1 741
Елена и аз го исках това палто, но нямаше моя размер. Взех друго, шарено с качулка.

# 1 742
Medi peel крема за шия да сте го видяли на примамлива цена някъде?

# 1 743
Някой има ли код за отстъпка за Златна рибка? Благодаря предварително!

# 1 744
  • ново
Ако питате за код за 5% мисля, че са персонални.

# 1 745
До вчера беше на -40% в barecare.bg, иначе е на -10% в момента.

# 1 746
Ако поръчам нещо от Ссс с доставка до магазин дали ще стане за 1 час докато съм в мола. По добри са офертите отколкото в магазин

# 1 747
До вчера беше на -40% в barecare.bg, иначе е на -10% в момента.
Благодаря, не се бях сетила за него досега, явно ще чакам по-добри моменти:-)

# 1 748
В hm имат отново намаления.

Някои от моделите на ccc са по-изгодни в obuvki.bg дори след намалението в сайта на ccc.

# 1 749
Взех си поръчката от Нотино, поръчала съм грешен цвят фондютен, дали ще мога да го върна? Има опция връщане, такава стока връщали ли сте. Не е опакован в смисъл никак не мога да докажа че не е използван
Връщала съм, бях поръчала грешен цвят боя за коса, нямаше проблеми. Но отидох директно в магазина.

На мен от Нотино не ми начислиха такса наложен платеж и за двете поръчки, с доставка до магазина им.
Защото си платила с карта, логично. Wink
В брой платих:

Последна редакция: нд, 26 ное 2023, 15:24 от Lemy

# 1 750
Хич не съм доволна от чернопетъчните оферти тази година. Един парфюм от сайта на Елинор на по-добра цена хванах и това е... нито онлайн, нито в Пловдив плаза хванах нещо изгодно. Купих, от което имах нужда, на нормална цена и нищо друго не ме изкуши...😌
А... и от Озон няколко неща взех, но пак никакви уау промоции... общо взето, недоволна!😄

# 1 751
  • софия
Аз съм доволна от Рибата, Елинор, обувки.бг и емаг (от него поръчвам веднъж на високосна, не следя как вървят цените, но на това, което ми трябваше, ме устройват).

# 1 752
  • Варна
И аз съм доволна от Рибата, емаг (всички поръчки вече пристигнаха), barecare и нотино. Общо взето навсякъде имаше намалено това което търсех.

# 1 753

Този код ми хваща неограничени пъти, само че е скромните 5 процента, но пак е нещо:
2Ry8hF5t

# 1 754
  • Стара Загора
Мисля, че от тази тема видях положителни отзиви за елхи от foxigy и поръчах една - не сме я разтваряли изцяло, но нормално ли е основата да е огъната, а не права, а в края на клонките да се вижда срязаният метал?

Общи условия

Активация на акаунт