Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 238 002
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 770
# 1 771
Този
https://www.emag.bg/kuhnenski-nozh-tefal-ever-sharp-16-5-sm-stoj … tm_medium=android
Имаше оферта на 35 лв,но се е изчерпал ..но той ту се изчерпва... ту се появява ,така че трябва да се следи

# 1 772
Какво му е особеното на този нож? На мен лично ми изглежда страшен 😆

# 1 773
Аз от къде ли не пазарих, направо за цяла година. Единствено отказах техмарт, за една маша казаха 20.12

# 1 774
  • София
И аз съм сравнително доволна - взехме сушилня от Зора, печка за родителите ми от Емаг, подаръците за моите деца и на близки за Коледа са на 80% готови от Озон, уважих и Уайкики за малко детско и това е май. А, забравих, оказа се, че покрай втората бременност и раждане кракът ми е пораснал и в разгара на зимата останах без обувки. В най-големия сняг обикалях да си взема ботуши, супер грозни, щото друго в Тенденз нямаше, ама и това го броя към покупките на ЧП 😆

# 1 775
Този
https://www.emag.bg/kuhnenski-nozh-tefal-ever-sharp-16-5-sm-stoj … tm_medium=android
Имаше оферта на 35 лв,но се е изчерпал ..но той ту се изчерпва... ту се появява ,така че трябва да се следи
Аз от тук го научих този нож и започнах да го търся. Вярно се появи на 34,99 с доставчик Емаг и се зачудих и после свърши. Сега пак го дебна. Доколкото разбирам на всяко вадене и прибиране се точи в поставката си. Гледах видео на руски в Ютуб, голяма работа ще да е. Да каже някой който го ползва ежедневно дали е удобен.

# 1 776
Furla с Кибер Понеделник
https://www.furla.com/bg/en/eshop/cyber-monday/?utm_campaign=NL_ … utm_term=Bulgaria§ion=2&item=16

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 09:13 от Medika

# 1 777
  • Plovdiv, Bulgaria
И Златна рибка с кибер понеделник.

# 1 778
H&M също е с Кибер, офертите май са по-добри от на черния петък 😁
Някой ако види халати на Mika, с намаление да казва 😊

# 1 779
И с цялото забиване Златна рибка сега продължава с промоциите. Не трябваше да си давам такъв зор. Няма да отварям, че ме разориха с това зареждане за година напред.

# 1 780
  • Popovo
От Златната рибка получихте ли си поръчките?Моята е от 19.11. и няма движение никакво.

# 1 781
Получих си поръчката от Емаг от черния петък. Поръчах една кана Брита за подарък, която получих в нейната си кутия. Все пак реших да отворя кутията преди да я подаря и се оказа че каната е спукана от едната страна. Явно е хвърляна по бусовете здраво. Пуснах заявка за връщане. Надявам се да ми върнат парите и малко се притеснявам понеже не си използвах опцията за преглед, ама 7-8 пратки и опашка пред Еконт ....

# 1 782
  • София
От Златната рибка получихте ли си поръчките?Моята е от 19.11. и няма движение никакво.
Моята е от 18.11 и я получих още миналата седмица до офис на куриер.

# 1 783
Звъннете им , мноого са любезни. Имах поръчка, която не бяха изпратили няколко дни и след като им се обадих я изпратиха на същия ден 😉

# 1 784
  • София
Ако има липсващ продукт, я бавят...Моята също дойде с голямо забавяне. Звънни им.

Общи условия

Активация на акаунт