Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 237 948
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 830
Здравейте, някой да си е получил пратката от bare care.? Нещо много се бавят.
Пуснах 3 поръчки на 23ти. Първата получих много бързо, още на 25ти. Останалите са със статус обработва се.

От Емаг идват на порции, получих 2 от 5 пуснати поръчки. Аз също получих смс за забавяне, предполагам защото са натоварени. Нещата не са обемни, всички поръчах до easy box.
Преди 2 години, близо месец и половина, не можеха да ми доставят една микровълнова фурна...тогава с Еконт я бяха пратили, не можеха да я придвижат от склад до офис през цялото време, пълна трагедия бяха...

# 1 831
И моята поръчка от Bare Care  от 23.11 още я няма. Емаг поръчка от шест продукта ни ги изпратиха в шест отделни пратки. Когато видях съобщението се оцъклих. Спорт депо на части. Абе повече ни е еуфорията, от колкото намалението. В златна рибка целия под беше с пратки за получаване на място. Влизам при куриерите пълно едни розови торбички на чанти Вера. Имали са намаление, което тук като не пише няма как да знам, ама колко ли % е било. Някой ако знае да каже.

# 1 832
  • Варна
Здравейте, някой да е срещал изгодни безжични слушалки?

# 1 833
  • Пловдив
Здравейте, някой да е срещал изгодни безжични слушалки?
Взех от Озон, гледам, че все още има намаление:
https://www.ozone.bg/landing/black-friday/audio.php#cat-7628

# 1 834
Ако има значение за Barecare бях поръчала до офис на Спиди,мисля че пратките до адрес се бавят.

# 1 835
  • Варна
Аз бях поръчала до адрес от barecare и за един ден пристигна.

# 1 836
Аз поръчах от Barecare в 23ч на 25.11 и е на статус приета, до адрес е, но като я поръчвах имаше банер обработка между 3-5 работни дни. Не ми е никак спешна, лятото имаха добри намаления и се запасих с доста неща, ама грабнах пак продукти за проба Relaxed

# 1 837
# 1 838
При мен също всичко дойде и продължава да идва едно по едно...от техмарт имах сушилня и готварска печка...дойдоха на две различни пратки в два различни дни...отговора беше,че ги пращали от различни градове...за емаг понеже платих с карта едрите Ел уреди дойдоха за 3 дни на три пратки...но имам дребни които идват 1 по 1 всеки ден...днес 1 спален комплект,утре още един...и все още чакам неща като получих смс ,че до утре всичко ще дойде...добре,че имам баба която по цял ден е в къщи и съм дала нейния адрес иначе незнам ...от ccc също ми разделиха поръчката на 3 пратки ..едната дойде,останалите 2 ги чакам...от Технополис две поръчки направих и двете дойдоха супер бързо.. също от озон, baby.bg и sinsay бяха супер бързи....от Хиполенд се забавиха и разделиха поръчката на 5 пратки,но дойдоха наведнъж...от Айко поръчах след 2 дни ми пристигна пратката...

# 1 839
На мен от емаг 6 кашона с памперси ми ги разделиха на 6 пратки разбира се.Уж всички щяха да дойдат в един ден според съобщението…Дойдоха само 2.После куриера е звънял и не сме вдигнали.Каза ще дойда утре.Не дойде разбира се.На следващия ден мъжа звъня сутринта, каза днес ще дойда и цял ден организирам да има човек в нас. Не можа да даде насока в коя част на деня да го чакаме и дойде в късния следобяд. Наясно съм че са претоварени, но ситуацията е доста неприятна.

# 1 840
На мен така ми се случи миналата година с кашони с памперси. Първо, закъсняха повече от написаното в сайта, някъде се изгубила пратката (така ги бях изчислила нещата, че заради забавянето взех 2-3 памперса на заем Grinning ) Намериха кашоните, изпратиха ми смс, че в следващите 3 дни ще дойде пратката от този до този час и буквално 5мин след смс-а момчето ми звънна, че е долу и ме чака. Аз естествено не си бях вкъщи, помолих го да ме изчака 15мин да дойда и той ми отговори не мога, бързам. От тогава  вече нито до адрес искам, още по-малко до техен офис да вися, ако може най-добре до бокс- хем, не се съобразявам с работно време, хем, ако съм с кола мога да спра точно до него, хем няма изненади в последния момент да си чупя кралата да бързам и той да ми прави “услуга”, че ме чака.

# 1 841
  • София
Има ли някой опит с куриери Express One? Направих поръчка от Best secret. В понеделник получих съобщение, че ще ми бъде доставена пратката в рамките на деня от въпросните куриери. До 17 часа не се появи никой, а ги чаках през цялото време и не посмях да излезна.  В 17 и малко  видях, че в системата им се появи статус  Неуспешна доставка-договорена нова дата.
До момента няма доставка и не зная какво да правя.

# 1 842
Ако не да успели да се свържат с теб така пише...

# 1 843
Има ли някой опит с куриери Express One? Направих поръчка от Best secret. В понеделник получих съобщение, че ще ми бъде доставена пратката в рамките на деня от въпросните куриери. До 17 часа не се появи никой, а ги чаках през цялото време и не посмях да излезна.  В 17 и малко  видях, че в системата им се появи статус  Неуспешна доставка-договорена нова дата.
До момента няма доставка и не зная какво да правя.
Може да видите на сайта им къде се намира пратката.
Редовно не посещават, а директно оставят пратката за получаване в някой от техните или партньорски офиси.
https://expressone.bg/tracking

# 1 844
В понеделник получих пратка от Бест Сикрет. Сутринта ми звънна куриера да попита на адрес ли ще съм.  Дойде след около час, като ми звънна отново. Опитът ми е положителен.

Ако са били много заети, така изписва, ще направят втори опит за доставка,  няма място за притеснения.

Общи условия

Активация на акаунт