Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 239 032
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 980
  • Mostly in my mind
Колко бр.поръчки са с БД към БС?
Имам две по 25 лв. с БД, трета за 120 и четвъртата с БД ли ще е, или как...
Като станеш gold member вече ще имаш доставка за суми под 79 лв.

Аз и сега имам БД за суми под 79, а не съм голд ?
Питах до кога ще е така, но явно никой не знае...

Много точно съм ти отговорила на въпроса,ама явно не си ме прочела добре Wink
Аз казвам,че ще плащаш за доставка под 79 лв,когато си голд, а не че ще е безплатна. Ти нали това питаш. Колко безплатни имаш? Ами докато станеш голд. Сега разбра ли ме? Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 09:11 от Лолита

# 1 981
Сега вече те разбрах. Благодаря.

# 1 982
  • София
Моля, някой да удари едно рамо с код или линк, за да се регистрирам в Best secret. Толкова го обсъждате, че се заинтригувах. Наверно и много пропуснах по време на ЧП от него.
До БГ ли доставят или  превозвач ползвате?
За да не е спам само =>чакам още 2 пратки обуща от ССС. От Зара дойдоха 2 пратки дрешки за децата. За първи път пазарувах от тях. Доволна съм.

# 1 983
Не е точно така с доставките. Аз съм силвър и плащам доставки. Моя приятелка - също. При нея се случи при първото връщане - при мен преди това. Не знам каква е логиката.

# 1 984
  • София
Моля, някой да удари едно рамо с код или линк, за да се регистрирам в Best secret. Толкова го обсъждате, че се заинтригувах. Наверно и много пропуснах по време на ЧП от него.
До БГ ли доставят или  превозвач ползвате?
За да не е спам само =>чакам още 2 пратки обуща от ССС. От Зара дойдоха 2 пратки дрешки за децата. За първи път пазарувах от тях. Доволна съм.
Доставят директно до български адрес. Изпратих покана.

# 1 985
  • Mostly in my mind
Не е точно така с доставките. Аз съм силвър и плащам доставки. Моя приятелка - също. При нея се случи при първото връщане - при мен преди това. Не знам каква е логиката.
Аз бях като Тета. Обяснението ми е,че явно така привличат клиентите, за да поръчват повече. Simple Smile

# 1 986
  • София
Моля, някой да удари едно рамо с код или линк, за да се регистрирам в Best secret.
Благодаря Flowers Bouquet
Отивам да разглеждам.

# 1 987

Според Условията на сайта Сребърното и Златното членство не носят Безплатна Доставка без изискване за минимална сума . Чак Диамантеното има Безплатна Доставка , без изискване за минимална сума на поръчката.
Пак според условията на сайта , Доставката за България е безплатна за поръчки над 99 лв.
Аз съм със Сребърен статус и плучавам БД за поръчка над 79 лв .
Когато имаш нещо в кошницата и тръгнеш да финализираш , виждаш сумата за доставка ( ако е недостатъчна за БД)  и при каква сума на поръчката ще имаш Безплатна.

# 1 988
  • Mostly in my mind
Явно тази БД под 79 лв за членове, които не са даймонд, е избирателна. Друго обяснение не намирам.

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 10:12 от Лолита

# 1 989
Чакам първата си поръчка от Best secret. Поръчах 2 чифта боти на обща стойност 170 лв. Получих мейл, че единият чифт не могат да го доставят поради изчерпване и ми връщат парите по картата и дават ваучер на стойност 20 лв за компенсация. В новата фактура не ми начисляват доставка, въпреки че сумата падна под 79 лева.
Смятам, че са коректни, за качеството на стоката не мога да дам мнение.

# 1 990
Ама аз имам две завършени, и достовени поръчки с БД , всяка бе на стойност под 30 лв.
Това са ми първите поръчки от сайта.
За това попитах има ли бройка, над която тази БД секва за малките суми.
Явно няма писано правило  а е тото...

# 1 991
  • Mostly in my mind

Смятам, че са коректни, за качеството на стоката не мога да дам мнение.

Твърди се, че са 100% оригинал.
От това, което аз съм поръчвала, заявявам , че е абсолютно така. Simple Smile

# 1 992
Имам над 30 /40 поръчки от Best secret за последните 4 години, всичко си е оригинално. Имаха много дълго безплатна доставка, поне година но миналата година върнаха пак минималната сума. Сега место пускат отново безплатна доставка без лимит за сума

# 1 993
Хора, не че нещо, ама си има тема за Бест Сикрет Simple Smile

# 1 994
Тя не е толкова активна, тук пишат повече хора, така че вероятността да получиш отговор, е по-голяма.

Общи условия

Активация на акаунт